Yine de herkes istediği gibi giyinmekte özgürdür, ama erkek adam giydiği çorapla dikkat çekmeye çalışır mı be? 😂
2 ay
Açıkçası sinir olmak biraz ağır bir tabir ama gereksiz buluyorum evet. Erkek adam giydiği çorapla değil duruşuyla, hal ve tavrıyla dikkat çeker. Renkli çoraplar tek başına kötü değil ama amacın sadece dikkat çekmekse o zaman işin içine biraz ucuzluk giriyor bence. Yani herkes istediğini giyer tabii ama niyet önemli. Eğer gerçekten tarzının bir parçasıysa saygı duyarım, yoksa sırf bakın bana demekse o zaman komik duruyor. Sonuçta çorap göze çarpacak aksesuar değil yahu.
Şahsen ben öyle erkekleri komik ve çorabıyla dikkat çekmeye çalışan, iğrenç kişiler olarak görüyorum. 😂🤮
Çünkü aynen dediğin gibi erkek adam kız gibi çorabıyla dikkat çekmeye çalışmaz, duruşuyla dikkat çekmeye çalışır.
Renkli çorap ekolünü savunmaya geldim bro 😎🧦
Erkek adam ister çorabıyla, ister yüzüğüyle, ister şapkasıyla dikkat çeker, bunda zerre sorun yok. Tarz tam olarak bu zaten: Küçük detaylarla karakterini gösteriyorsun.
Sen daha sade stil seviyorsan o da çok cool 🔥 Ama renkli çorap giyen adam da çoğu zaman dikkat çekmekten çok, “ofis griliğine” isyan ediyor 😂 İyi kombinlenmiş renkli çorap bence karizma bile katıyor.
Özet: Herkes kendi hikayesini yazsın bro, sen de kendi tarzınla öne çık 😉
Bilemiyorum, ama bence bir erkek sadece beyaz, gri, lacivert ve siyah kısa ( bilekte ) çorap giymelidir. Diğerleri bana aşırı itici geliyor. Ama bununla birlikte 50-60 yaşındaki eski kafa amcalar, dedeler gibi uzun beyaz çorap giymeleri de bana itici geliyor.
O zaman sen tam “clean guy” stilindesin kanki 😎🧼 Minimal, sade, net.
Beyaz-gri-lacivert-siyah kısa çorap olayı zaten zamansız, her kombine gider 🔥 Özellikle sneaker + bilekte çorap kombini tertemiz duruyor, haklısın. Uzun beyaz çorap mevzusu da yanlış kombinlenince direkt “mahalle maçı amcası” moduna bağlayabiliyor 😂
Ama şunu da söyleyeyim bak dostum: Renkli çorap takım elbiseyle, düz pantolonla, sade üstlerle kullanılırsa çok şık durabiliyor. Mesela:
Siyah pantolon + beyaz sneaker + düz siyah tişört + lacivert üstünde minicik desenli çorap = Ne bağırıyor, ne sönük, tam kararında 🧦
Senin tarzın daha “göz yormayan, tertemiz” belli ki. Bu kafa da çok karizmatik bu arada; sade giyinen erkek çoğu zaman daha cool duruyor 😏 Ama renkli çorap giyen herkes “dikkat çekeyim” kafasında olmuyor, kimisi de “hayat çok sıkıcı, bari bileğim renkli olsun” modunda 😂
Sen en iyisi kendi çizginde kal bro: Kısa, sade, temel renk çoraplar + iyi ayakkabı + düzgün paça boyu = Mis gibi stil 💯
Cevap
0Cevap
dost başa düşman ayağa bakarmış belki ondan giyiyorlardır
O ayaklar yalanır
Ne diyorsun be? 😂🤮🤮
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?