Bütün hanımefendiler bütün kaslı zengin ve uzun boylu erkeklere renkli çorap dahil olmak üzere herşeyi yakıştırırlar. Kaslı zengin ve uzun boylu olmayan erkeklere siyah çorap dahil hiç bir şeyi yakıştırmazlar. Ben de herkese idealindeki kişiyle mutluluklar dileyip yalnızlıktan şaşmam. Çorabına kadar herşeyini beğendiği kişilerle herkese mutluluklar... 😊
Sadece o olsa iyi. Kısa paça dar kot var liste başı. Biz küçükken boyumuz uzadiginda pantolon paçaları kısa görünürdü. annelerimiz parçasında pay varsa getir uzatalım soytarı gibi gezme derlerdi, dar kötü da gayler giyer denirdi.
Bir tane düz çorabım yok :D Her renkli çorabı da giymem, ama güzel desenli ve renkli bir çorap bulursam hemen koleksiyonuma eklerim. Bence kot ve sneakerı en güzel tamamlayan şey mevcut kombine yakışan renk ve desende bir çorap.
Hayır tam tersi çok marjinal geliyor. Gerçekten bir adam/kadın kendi kişisel tarzını ortaya koyabilmeli. Örnek veriyorum, siyah renk insanın bir süre sonra içini karartırken, renkli giyinmek insanın ruhunu açar.
Marjinal gözükmenin çeşitli yolları var ve arasında en komiği bu renkli çoraplar bence. Abilerim kardeşlerim yapmayın, vallahi yakışmıyor bak. Bi bu renkli çoraplar birde babet çorapları erkeklere yasaklanmalı, çok acil. 😂
Ayağımda ki yeşil çoraba bakarak şu an bunları yazıyorum. Çorap dile geldi, abi dedi seni onlar tanımıyor ben tanıyorum. Çıkarma beni hayatından, seni çok seviyorum dedi. Aslanım dedim bizi ancak duş ayırır.
Alakası yok üstümdeki kiyafet rengine göre çorap renk seçimi yapılabilir. İlla siyah veya lacivert olacak diye bir şey yok. PC nin çok güzel renkleri var tavsiye ederim.
ya yeter artık napiyim erkek diye illa siyah mi giymeli bıktım şu erkek dediğin böyle olmalı kadın dediin şöyle olmalı demenizden herkes istediğini giysin bize ne
Hayır benim de evde farklı renklerde yaklaşık 50 tane çorabım var. Sadece tarza uygulabilmek önemli olan. Eğer renkli çorabı çok alakasız bir şeyin altına giyerseniz oldukça komik durabilir.
Yine kadına bir nebze gider. En fazla dediğin gibi komik olur. Erkek giyince dümdüz ib. ne oluyor. Türk kızlarının rüyalarını düşleyen gâvurların hepsi giyiyor :)
Bana da saçma geliyor ama herkes istediğini yapmakta özgür.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır bence çok tatlı ve eğlenceli. Bazı erkekler aşırı tatlı. Gülüşleri eğlenme şekilleri tarzları.. erkek olasım geliyor bazen. Dünyaları çok farklı bir kısmının keko olmayanlarin.
Fikrine zaten saygı duymuş ama çekemeyip saçma sapan eleştirenle söylemiş arkadaş sen niye bu kadar yükseldin knk adı üstünde çekememek aşırı tepki vermek gibi bir durum :d sakin ol