Herkes öyle böyle, yok rüzgar eser yok öyle olur böyle olur, zaten ben de bol bir şey giymiyorum herhalde dar olan eteklerden tercih ediyorum ama bunu anlamıyorlar
1 ay
Hava alması için mi yapıyorsun? Genelde bunu kilotlu çorapla yapıyor kadınlar ama dışarıda oturup kalkarken frikik verme durumu olur çorapsız. Bazen teşhir amacıyla yapan çiftler oluyor hatun özellikle gösteriyor üçüncü almak ya da fantezi amaçlı hangi amaçla giymiyorsun o kısmı önemli
Yok ya ne fantezisi rahat ediyorum sadece o şekilde
Hiç sorun yaşamadın mı tek ya da sevgilinle anlamama ihtimali yok birinin çünkü?
Sevgilim yokki
Bu soruyu açıktan daha önce sordun mu 😅
Dar mini etek altına hiçbir şey giymemek tamamen senin konforunla alakalı ama dürüst olayım, pratik ve güvenli değil 🤷♂️✨
Kendini özgür hissetmen harika ama 2026’da bile moda = sadece estetik değil, aynı zamanda hareket alanı ve güvenlik.
V-string, dikişsiz tanga, ten rengi mikro şort, dikişsiz slip ya da ince body suit altı çok iyi kurtarıcı oluyor 🙌 Hem dışarıdan belli olmuyor hem de merdiven, rüzgar, oturup-kalkma derdin kalmıyor.
Son söz: Kimseyi dinlemek zorunda değilsin ama kendini riske atmana da gerek yok; hem şık hem güvende olabileceğin bir orta yol her zaman var 😎💖🖤
Cevap
36Cevap
kendi tercihleridir.
Kesinlikle giymemelisin. Biz kızlardan bunu bekliyoruz. Sen yeterki bize çaktırmadan göster bebeğem 😏
sen mutku isen sorun yok ama ben neden bunu tercih ettitğini merak ediyorum
açılmayacak bişeyse ve oturup kalkmasını biliyorsan sıkıntı yok. çamaşır izi olacağına hiç olmasın
Yaa ama ıslanırsan etek ıslabır direk. Öteki türlü külot olsa o biraz korur
Sen rahat edebiliyorsan bizler açısından sorun yok
Yakışıyor mu
Sevgilim de giymiyor hoşuma gidiyor başka erkekleri tahrik etmesi
Hm farklı bir bakış açısı
Yani bir şey giymen sağlık açısından da rahatlık açısından da daha iyi ama eğer ben giymeden rahat ederim diyorsan karar sana kalmış
en az bu sorun kadar normal
Ne demek ki bu şimdi
A-normal, demek. :)
İllaki giyilir birseyler ya tanga olur çorap olur
Bazen giymiyorum seviyorum çok rahat oluyor canım saçma herkes yok açılır yok oyle olur böyle olur
Bilemedim türkiyede giymeden çıkmsk cesaret ister ama giyilebilir ta i
Yok bek herkes altta şortlara alışkın ya anlamıyor kimse
Ya nerde giydiğin önemli ama hangi şehir
İzmir
Oooo orada kim bakacak canım abartıyorum ama buralarda ayak bileğin görünse dikkat kesiliyorlar
Sen nerde yaşıyorsun
Gaziantep
Hm anladım
Gayet normal ben çok gördüm giyemeyen
Valla mi ben çok dikkat ederim
Bence cok sacma mini etek usunmuhomu cok merak ettigim sey yeminle
Oo çok seksi giymiyor musun
Sakinnn sakinnnn
bi bakmak lazım etek altına iyiyse giyme rahat olsun
Kışın içlik giy ağa. Yazın giyme
Boş ver giyme efir efir essin
Hiçbir şey giymediğini bilmek senin özgüvenini arttırıyor mu
İç
Çamaşırı da mı giymezsin
Hava olması çok sağlıklı onun
Varsa bişey giyme hava alsın püfür püfür
Rahat olmak çok anlamlı bir his
rahat edebiliyor musun ki
Evet çok rahat
sarkıntılık yapan ya da bakanlar olmuyor mu
sağlıklı değil canım
Neden
dış etkenlere açık bir organ orası.. nemli bir de.. o yüzden her tür sağlık sorununa yol açar.. çamaşır sadece estetik eğil koruyucudur aynı zamanda..
Tabi orası öyle
Send eyokmu
Mini etek giymiuorum
Ya tahriş olur
Tanga giy
İslanirsan bacagindan akabilir ama
yapamazsın
Öyle yapan yoktur bence
sen doğru olanı yapıyorsun giyme sakın
Görmek lazım
mini erekte ne rüzgar esecek
doğrusu o zaten.