Bu görsel sanırım bizim toplumunuza ait bir resim değil. Ülkemiz dışından olabilir. Ya da nasıl bir görüntü verdiğinin farkında olmayabilir. Çünkü mini eteği giyen her kadın öncelikle bunu layıkıyla taşınamıyorsa giymez. Sonra ben, her kadınımızın mini etek giydiğinde gereken özen ve dikkati gösterdiğine de inanıyorum. Kaldı ki istenmeden bir girilir de olsa bizim erkeklerimiz de gayet olgun bir şekilde davranır, o kadınımızı asla rahatsız etmez. Keyifli geceler efendim. Kendinize iyi bakın. 😎
Bizim erkeklerimiz gayet olgun mu davranır ahahahhaha sen öyle olabilirsin canıms ama hanzolar öyle değil maalesef. Plajda eşleri bikinili giyer sesleri çıkmaz, ama şehir merkezinde azcık bacak eti görürler ağızları sulanır.
@Alvinoza Haklısın. Ama onları ben marijinal bir kültürsüz gurup olarak görüyorum ve genellemede göz andı ediyorum. Değilse var tabi, hep de olacaklar. Dorun ne biliyormusun sevgili arkadaşım, sorun samimiyet sorunu, öz eleştiri sorunu. Gerçekten kendisiningörmez, başkasına en ağır zanla ithamda bükünür. Yazık. Katılıyorum sana canım. 😎
böyle bir ülkede kendi halinde olan erkekleri tenzih ederim ama abazanların cirit attığı sokaklarda ortamlarda ne giyersem giyeyim hep tedirgin hissediyorum her ne kadar bunu gizlemeye çalışsam da hep içimde bir huzursuzluk var
Giydiğim kıyafetin içinde rahat olamıcaksam o kıyafeti taşıyamadığımı düşünürüm. Aklım fikrim elim sürekli kıyafetimde olmasına tahamül edemem ben. Etek tercih ettiğim bir kıyafet değil zaten. 🤷♀️
Ben rahatım ya, plajda bikini giyiyoruz özel bölgelerimiz harici her yerimiz görünüyor zaten. Mini etekle daha fazlaso görünemez eminim. O nedenle çok takılnaya gerek yok. Görüp de ne güzelmiş diye düşünüp geçene saygım sonsuz. Görüpte ağzı sulanan aynada kendi g*tüne baksın.
Doğru yerde doğru zamanda giyiyorsam, yakışıyorsa ve kendimi güzel hissediyorsam neden diken üstünde olayım ki? Doğru yer zamandan kastım da diyelim etek uçuş uçuş bişi rüzgar falan da varsa tabi rahatsız eder insanı. Ya da nebiliim özel bi akşama giyilen mini etekle günlük giyilen mini farklıdır. Böyle etkenlere bakmak lazım sadece
maalesef aşırı diken üstünde oluyorum. Çünkü bakışlardan aşırı rahatsız oluyorum acaba diyorum açıkta bir şey mi var ne bu sürekli bakıyorlar zorba ve yobaz insanlar beni çok rahatsız ediyor.
Resimdeki gibi çok mini olmaz zaten ama oturup kalkarken genelde dikkat etmeye çalışıyorum. Sadece hava şartlarına göre değişiyor tabi çok rüzgar varsa pileli tarzında asla giymem kalem daha mantıklı gelir. Rahat geliyor bana seviyorum yani
Türkiye’de giyilmez küçük ve genç kadınlara zaten hep yan gözle bakıyorlar rezil herifler. 30 yaşındaki kadına da sana anca dedeler bakar yaşlandın diyorlar bu Türk ruh sağlığı bozuk erkekler çok var dikkat edilmeli giyinince
rahat nası davranıyonuz Bi tane abaza gelse arkadan yapışırsa? ya da iç çamaşırınız gözük müyomu? Adamlara daha fırsat veriyonuz anlamadım frikik vermeye meraklımısınız yoksa giyme diyen yok ama dikkatli oturun kısaysa uzunsa rahat davranmak daha mantıklı yorumu okuyun
@izliyom size mesaj atamıyorum da engeliniz var size zahmet bana mesaj atabilir misiniz bı konu hakkında sizinle konuşmak istiyorum da 🙏 çok teşekkür ederim şimdiden 🙏
Ayak fetisi vardır yoktur beni alakadar etmez onların bileceği is bu ben giyimden bahsediyorum bacak fetisi olan ne yapsın o zamn oda azar her gördüğü kıza tahrik olur mevzu azmak kudurmak değil rahatsızlık duyuyorsa bir kız onun bunun bakmasından giymeyecek o kadar