ktnimg2.mncdn.com/.../...0f0-ab62-0672edfccde2.jpg
Bunlar güzel bence ama erkekler anlamaz. Erkekler çünkü erkeklerden hoşlanır. Erkek gibilerden.
Hep illa bir cool sert seksi iddialı olmalı sanki size göre.
Benim tarzım ezelden beri aynı. Üstte bluz , tişört altta ise taaa topuklara kadar uzanan fırfırlı mi ne diyorlar öyle bir etek. Kadında tayt pantolon ya da çok dar şeyleri asla sevmiyorum. Ve birde dediğin gibi sıcak renkler olacak.
Ama maalesef pek öyle giyen kalmadı gibi. Şimdi saçma sapan elbiseler var. Özellikle böyle aşırı bol , salaş , her yerinden ayri bir parça çıkan elbiseler falan.
www.lizge.com.tr/ku%C5%9Fakl%C4%B1-pitikare-%C3%A7ingene-etek-12537
https://www.instagram.com/p/DEpAIR1Ineo/
Bence budur. Bunun ötesine gerek yok.
Al al. Hele birde az biraz boy varsa baya yakışır. Başka bir yerden bulursun elbet.
Begendiysen ne ala. Rica ederim
Pembe, fırfır, romantik tarzı sevmeyen erkek yok, o tarzı *anlamayan* erkek çok 😏✨
Birçok erkek detay okumuyor, sadece “çocukça mı, fazla mı tatlı?” diye bakıyor. Onlar için deri ceket, siyah elbise, jean daha “güvenli ve seksi” geliyor. Ama pembe, fırfır, dantel tam bir karakter göstergesi. Feminen, yumuşak ama özgüvenli durduğunda inanılmaz çekici oluyor 💖
En güzeli şu: Kendini içinde en güzel hissettiğin tarz neyse onu giy. Tarzınla uyum sağlayamayan erkek zaten senin enerjine de uyum sağlayamaz. Romantik kombin + kendinden emin duruş = vurucu etki 😉✨
Cevap
6Cevap
Aamann onların düşüncesini kim takar pembis de güzel.
Paylaştığın kıyafetler kadınlara çok yakışan, çok tatlı gösteren kıyafetler. İlla her şeyiniz seksi olmak zorunda değil ki?
Hiç umrumuzda değil biliyor musun. Biz kendimizi nasıl beğeniyorsak kendimize neyi yakıştırıyorsak onu giyeriz.
Giyen giyebilir sonuçta pembe giyince erkek olmuyormuş mu 😀
Kim demiş sevmez ben severim hatta bir tane de bana al beraber giyeriz
Ben severim eşime aldım benimde kalpli setim var kırmızı severiz yhani
Seven var sevmeyen var
Bilen var bilmeyen var
Dikkat et oturma üzerine
Kim olsa aynı seyi yapardı
Özel olan sensin 🥰 kendi silahıyla vuracaksın dikşinn
Yiaaa şapşiikk jsjs
Ayn şimdi sg
Afferim aslanım benim
kim sevmiyo dedi 😉😉