Moda & Stil 2 ay Kızlar mezuniyet elbisesi nereden alıyorsunuz, dekoltesiz ve çok açık olmayan öneriniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiçbir şey bulamıyorum ya🥺😔😭😭😭😭 dekolteli ve aşırı açık olmasın istiyorum Kızlar mezuniyet elbisesi nereden alıyorsunuz, dekoltesiz ve çok açık olmayan öneriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hangimiztertemiz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 2 ay https://www.trendyol.com/beyzaturan/kirmizi-saten-ruya-elbise-p-845011933Bu nasıl 0 5 Yorumla Soran 2 ay Ayy ben sen atmadan önce buna bakıyordum bulamazsam bunu alırım diye ama bilmiyorum nasıl olur iyi mi olur🥺 Yorumla hangimiztertemiz 2 ay Bnece senin tariflerine uygun güzel şık bir elbise Yorumla Soran 2 ay Ama giyenlerde kötü durmuş hep Yorumla hangimiztertemiz 2 ay Yorumları mi kötü ona bakmadım saten olduğu için kusur varsa hemen belli eder yani güzel bir fizik gerektirebilir Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla
cayvayy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 2 ay Biz zaradan almıştık 0 5 Yorumla Soran 2 ay orada da istediğim gibi yok😭 Yorumla cayvayy00 2 ay Nasıl bişe istiyonki Yorumla Soran 2 ay Böyle zarif dursun ve uzun olsun mini olmasın ve asırı dekoltesi olmasın Yorumla cayvayy00 2 ay Zarada baya dekolteli var o zaman senin butikcilerdrn bakman lazım yine Yorumla Soran 2 ay Off evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
https://www.trendyol.com/beyzaturan/kirmizi-saten-ruya-elbise-p-845011933
Bu nasıl
Ayy ben sen atmadan önce buna bakıyordum bulamazsam bunu alırım diye ama bilmiyorum nasıl olur iyi mi olur🥺
Bnece senin tariflerine uygun güzel şık bir elbise
Ama giyenlerde kötü durmuş hep
Yorumları mi kötü ona bakmadım saten olduğu için kusur varsa hemen belli eder yani güzel bir fizik gerektirebilir
Evet
Off mezuniyet gecesi 🔥🔥🔥
Biz zaradan almıştık
orada da istediğim gibi yok😭
Nasıl bişe istiyonki
Böyle zarif dursun ve uzun olsun mini olmasın ve asırı dekoltesi olmasın
Zarada baya dekolteli var o zaman senin butikcilerdrn bakman lazım yine
Off evet