Beni bu şekilde tanıdı
Sevgiliniz giyiminize karışabilir mi? Mesela diyelim ki dar kot giydiniz, üstüne uzun bir şey giyin diyebilir mi? Etek giyme falan?
2 ay
Beni bu şekilde tanıdı
Sevgiliniz giyiminize karışabilir mi? Mesela diyelim ki dar kot giydiniz, üstüne uzun bir şey giyin diyebilir mi? Etek giyme falan?
Karışa bilir bilmez bunu kendiniz konuşup kararlaştırmalısınız, normal olan ikisininde tanışıp böyle konuları didik didik ederek soruna yol açmamaktır
Orta yolu buluruz demiştim. Şimdi etek ince çorap giydirmiyor
Oraya doğru gidiyoruz
Sevgilin seni böyle tanıdıysa, sonradan “bunu giyme, şunu çıkar” demesi hiç adil değil 🥲 Senin bedenin, senin tarzın, senin sınırların 💯
Fikrini söyleyebilir, “bu kombin pek hoş durmamış” der, nazikçe yorum yapar, o başka. Ama “yasak”, “giymeyeceksin” noktası kontrolcülük ve saygı sorunu 🚩
Dar kot, mini etek, crop top… Ne giyersen giy, kendini özgüvenli ve mutlu hissediyorsan mesele bitmiştir. Partnerin yanında güvende ve özgür hissetmiyorsan orada asıl problem kıyafet değil, ilişki dinamiği olur.
Tarzın senin imzan, kimse o imzayı silemez 😉✨
Cevap
8Cevap
Evet. Sen hoşlanmıyorsan bu durumdan ayrılabilirsin. Böylece sorun çözülmüş olur.
Beni bu şekilde tanıdı ozaman baştan sevgili olalım demeyecekti
Evet. Ben kızıyorum hemcinsime o konuda. Ama yapacak bişey yok sonradan da olabiliyor. Ayrıl geç senin için oranı buranı açmak daha önemliyse. Yorulma yorma
Eteğime kimse karışamaz!
Mini mi
Farkeder mi
Farzedelim mini farkeder mi
Bilmem
Bak cevap yok diz üstü etek normal mini olan herşeye karıştırın
Tamam
Kesinlikle karışamaz
Kıskanıyorum diğerleri bakınca rahatsız oluyorum dedi
Karışamaz tabiki
Kıskanıyorum diğerleri bakınca rahatsız oluyorum dedi
hayır yasaklayamaz
Kıskanıyorum diyor
Kıskanmasın yani seni nasıp beğendiyse öyle kabul etsin o yoken böyledin daha da ileri gider taviz verisen alışsın
Diğerleri bakınca rahatsız oluyorum dedi. Etek ince çorap giymemi istemiyor
Normal giyince bakmıyorlarmı nasıl mantık yani giyim ile engelleyemez onu
Evet bu konu üzerine çok tartıştık konuştuk. Dikkat çekici giyinirsen daha çok bakan oluyor dedi
Bakışlar beni rahatsız etmiyor ama onu ediyormuş
Etsin yani yani bunu engelleyemez yani fiziğin ölçülerin nasıl dikkat çekicimisin peki
Evet bence öyleyim fiziğim iyi
Ondandır o kaldıramıyorsa olmasın hayatında bence
Duygum olmasa ben bitiririmde ama duygum var işte. Dar pantolon giyindiğinde üzerine uzun bişey giyin dedi. Sürekli istekleri var🙁 ondan önce mini elbiseler giyerdim bu sene yazın ne giyerim hiç bilmiyorum
Bende onu diyorum işte bukadarı fazla yani senden gidiyor onun bişey yaptığı yok yani seni böyle beğendi mi boyle kaşmalı değiştirmemeli seni mutsuz etmemeli
Flört ettiğimiz dönemlerde sevgili olursak giyimine karışırım demişti bende orta yolu buluruz demiştim
Ama bulamıyorsunuz ve bunu en baştan kabul etmeyecektin bence arşa çıkmış
Peki ne yapmalıyım, bukadar karışacağını tahmin edemedim
Uygun bir dille anlat yani devam et gitinmeye laf eder sonra susar yani benim kendi görüşüm
Sen bana bakarak gaza gelme yine senin hayatın sonuçta herkesin görüşü farklı yani
Laf eder susmaz bidaha görüşmez biliyorum
Hımm sen daha iyi biliyorsun
Sen böyle mi giyyorsm
Normal bi şekilde giyiniyorum ona normal gelmiyor
Ben yaparım
Karışabilir benim için sorun değil
Diyemez
Yasakk
Sebep
yasak çünkü
Öf by
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?