Pamuklu külot alıcam, tanga istiyorum ama günlük giymek için rahat mı? Bi tane var ama kot falanla giymedim, denemedim yani
2 ay
Hemde fazlasıyla rahat özellikle g/stringler şahane oluyor sadece doğru kumaş kalitede ve ten uyumuna uygun olanı beden ölçüsü de ona göre uygun olanı almalısın bir alıştığında öyle rahat ve iyi hissettiriyor ki yok gibi rahatlık harika bir motivasyon yaşatıyor başka tarz giyinmek bile istemezsin
Alışmamış isen başlangıç olarak rahatsız olabilirsin belki ama sıkça giyenler ve alışkın olanlar daha rahat olduğunu belirtiyor fiziksel görsellik açısından vücut orantısına da şekil verdiği artı bir yön tabi
Günlük pek giymiyorum ama denemek için bitane aldım kotla giymedim ama ince çorapla giydim o da zaten sıkmadıpı için rahatsız etmedi
O zaman sorun yok rahat hissediyorsan giyebilirsin
Pamuklu tanga günlükte baya rahat olabiliyor ama model çok önemli 🤍
Bel kısmı çok sıkmayan, dikiş yerleri yumuşak, mümkünse “seamless” olan pamuklu tangalar günlük kullanım için ideal 👍 Özellikle kotla giyeceksen lastiği sert olmasın, kalçaya gömülüp rahatsız etmesin.
İlk başta evde taytla dene, gün boyu rahatsın diyorsan kotla da sorun yaşamazsın 😉 Vücudunu dinle, rahatsız hissedersen klasik kesim pamukluya dönmek her zaman opsiyon 💫
Cevap
27Cevap
rahat
Onu burdakileri ablalara sormak yerine canım gidip iç çamaşırci yerine sorup öyle sağlıklı fikir alsan daha iyi
Evden çıkmadan daha rahat ya 😄
Belki günlük giyen kızlar vardır diye sormuştum
2-3 kez giyince alışırsın… Sonrada rahatlığından vazgeçemezsin…
Tahriş falan yapıyor mu dar olduğu için
😄 tamam tamam
evet çok rahat tangaya alışınca normal külot giyemessin bile yaklaşık 25 senedir sürekli tanga giyiyorum
O konuda deneyimim yok bişey diyemem ama gülük olarak giyen kadınlardan edindiğim izlenim rahatsızlık hissetmiyorlar gibi
Onu giyen kızlar yazmamış kiii
ya da cevap vermiyorlar
Tanga her kalçada ds güzel durmaz onu taşıyabilmek de gerek dksnwkwkwkw
Zorbaladın amaaa 😄
Kilot sadece regl zamanında giy. Kilot tarih oldu tarih.
Tabi g0tüm çıplak geziyim
Ben giyicem
Gerçekten mi yaaa
Anladımmm
Ama bi tane var giyiyorum kötü durmuyor
Kendiminkini merak ettim 😄 akşam eve gidince bakıcam
Haha 😂 konuya kızlardan çok erkekler hakim rahat olup olmadığını hemen anlamışlar 😆
Eşim hep giyiyor. Bana da rahatsız duruyor ama rahat dedi. Belki de alışmakla ilgilidir.
Tangayi çok seviyorum kadinnara harika yakışıyor , çıkarmaya bile gerek yok
Kız arkadaşıma aldım beğendi istersen tavsiyeler verebilirim
Tanga giyen erkekler yorum yapmış 😃
Kızlardan yorum bekledim geeek kalmadı bu gün gtdim okula geldim hiç rahat değil
Evdekiler farketse sorun ederler mi
Öğrenci evi o yüzden sorun değil
Hiç sevmem rahat değil
Tanga al kilodu napican
İzi belli olue sonra dmga yersin
İzi belli olmuyor ki kot pantolonda nasıl olsun
Olue işte giy bak
Valla olmadı ama rahat değil giydim bu gun
Ne renk tangan
Valla rahat ediyorlar nasıl oluyor bilmiyorum ama
Bence tanganı tayt ile birlikte giy
Günlük rahat edemezsin
Sana rahat olur
Nasıl yani
Nasıl duruyor ki popon dolgun mu
Günlükte rahatsız eder
Güzel olur dene bence
en rahatı hiç giymemek
Tahriş olmayan bir şey al
Tahriş etmiyor ki
Peki sorun yok
Ultra rahat
Giyiyor musun 😄
Dene gör
Dene öyle almalısın
Dolapta ikinci el al
Hic giymedinmi
İpek al alırsan
Rahat edersin
Sen giyiyor musun aslında ben 2 paket alıcam biri normal biri tanga ama kararsızım
Brezilya tangası al
Mantıklı
Dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?