Anne babamla ne zaman bir yere gitsem yoldan geçeni süzüyo, kınıyo, ben açık giyinince de burnumdan getiriyorlar, halbuki ne kapalı içten içe yanan kızlar var. Gözleri ile azdırıyorlar adamı.
2 ay
Anne babamla ne zaman bir yere gitsem yoldan geçeni süzüyo, kınıyo, ben açık giyinince de burnumdan getiriyorlar, halbuki ne kapalı içten içe yanan kızlar var. Gözleri ile azdırıyorlar adamı.
Hayır.
Kusura bakma ama öyle aileler y*bazdir.
Dünyaya bir felaket gelip İnsanoğlu çöküp yenilenmeli..
Tıpkı p*no izleyen insanların açık giyim olanları p*nocu zannetmesi gibi..
Yeni doğmuş biri dünyaya ilk gelene göster p*no nedir bilmez bir şey demez tamamen zihniyet
istiyolar ki onuda gerdekte öğrenelim, elin oğlu cinselliğe uzak kadını boşar. kadın evlenmeden p*rno izlemek olsa da izliycek.
@Engin_Arr Gelen bazı yorumları saçma bulduğumdandır o
@Engin_Arr Gizli bir iki yorum sildim gizli hesap yani, kim olduğunu bilmiyorum, ayrıca saçma olmasa sinir olmazdım.
Kusura bakmayın kızmayın ama aileniz ciddi anlamda yobazlar öyle insanlarla aynı yolda yürünmez kendileri her haltı yerler milletin hayatına burunlarını sokmaktan asla vazgeçmezler hiç değişmezler
Bu durumda kesinlikle tek değilsin 🥲 Çok kişi bu baskıyı yaşıyor ve suçlu olan sen değilsin, insanların kafasındaki kalıplar.
Kızın biri açık giyindi diye ahlakı ölçülmez, karakter kıyafetten okunmaz. Önemli olan sen nasıl rahat hissediyorsun, aynaya baktığında kendini seviyor musun 💫
Ailenle tartışmaya girmeden, sakin sakin “ben böyle kendimi iyi hissediyorum, kıyafetim karakterimi belirlemiyor” demen bile zamanla algılarını esnetebilir.
Sen tarzınla özgür ol, kimsenin baskısı yüzünden kendini kısma. Utanman gereken sen değil, yargılayan zihinler 👗✨
Cevap
5Cevap
Benim annem de gençlikte mini giymesine rağmen başkalarını yargilardi sonradan da yapmadığı nane yemediği halt kalmadı. Asıl böyle insanlardan korkacaksın
Açık sözlüsün
sence giyimler normall mi
Abi kuran kursuna giden sadece başı açık kızlardı geçen gördüğüm..
normal olmasa bile bize düşmedi.
Gram umursamazdım kız olsam
Zor haklısın
Bende öyleyim
Takma
Sen kapalımısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?