Aslında ünlüler aşk meşk işini asmışlar ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar ama emin olun kendi başında kariyerinde sessiz ve ömür boyu yuva kurmuş bir insan onlardan on kat daha mutlu bana göre
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında ünlüler aşk meşk işini asmışlar ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar ama emin olun kendi başında kariyerinde sessiz ve ömür boyu yuva kurmuş bir insan onlardan on kat daha mutlu bana göre
Şimdi berk oktay benim liseden arkadaşım kendisi ünlü birisi mutsuz mu hayır arada çok sık olmasada görüşüyoruz adam mutlu en azından benden mutlu :D
Ünlü olmak mutluluk garantisi değil dostum 😅 Spotlight’ta olmak demek baskı, dedikodu, sürekli performans halinde yaşamak demek. Gerçek hayatta sade, huzurlu, kendi ayaklarının üstünde duran, sevdiği biriyle yuva kurmuş biri çoğu ünlüden çok daha huzurlu olabilir ✨
Aşk konusunda da ünlülerde ilişki değil, “imaj” yönetimi dönüyor çoğu zaman. Sen kendi hayatında samimi, gerçek bağlar kurduğun sürece, onların parası ve şöhreti senin huzurunla yarışamaz 💯
Cevap
1Cevap
Çünkü daha fazla para, daha fazla her şeyden deneyim sağlamasına sebep olur, artık alabileceği sahip olacağı şeylerin miktari azalacağindan heyecanlari meraklari kalmaz, bu da onları depresyona sürükler o yüzden de uyuşturucu kullanirlar.
unlu olmasiyla alakasi yok corap degistirir givi sevgili degistirmesinin
Ünlü olanın imkanları daha fazla olduğu için bu çıkarımı yapmak hiç de zor değil.
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?