- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılPara! Gerçek mutluluğu ve dostluğu satın alamaz.
Hepsinin hayatları sahte, dostları sahte hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor.
Özel hayatları yok, düzenli bir yaşam kalitesine sahip değiller :)
Sınav başına vurduğundan isyan etmen gayet normal bizde çok çalıştık zamanında çalışmak insana zevk vermeli.
Hayat sadece yakışıklı erkek ya da kadınlardan ibaret değil arkana baktığında yanında olmayan bir dostun bile yoksa para, şan, şöhret hepsi boş!08 Yorumla
Soran+1 yılDostlarım var ama :D Misal yarın ben pop albumu çıkarsam ya da rol kapsam bir diziden o dostlar hala yanımda olurdu :D Hemi de çok yakışıklı erkeklerle oynardım :D Öpüşmek filan arkadaş onlar zor işte :D
- +1 yıl
İşin içine para girdiğinde dostlarından yanında kalan bir elin 5 parmağını geçmez.
İnsanların çoğunluğu için geçerli bir durum istediklerini yaptığın sürece senden iyisi yok!
Bir gün olumsuz bir cevap ver seni tek kalemde silerler :)
Ha konuya Türkiyede'ki iş konusundan bakarsak ve çoğu kişinin üniversite bitirdiği gerçeği ile çoğu kişinin açıkta kaldığını görmemiz mümkün.
Güzel haber! Sesin güzelse ve müzikle uğraşmayı seviyorsan şarkı söyle kimse engel olmuyor ki sana :) Ama dediklerimi düşün yine de derim.
Soran+1 yılı ıh hiçbiri yok bende :D ben kitap yzıyorum , resim yapıyorum , sanatla ilgileniyorum ve de aynı zamanda muhendisim :) o saydıkların yok ama lanet olasıca şşeyler ! Sesim guzel olsaydı patladırdım oynak bir şarkı :D Ama şu da vvar çok açılıyor saçılıyorlar o da olmazdı :) Her dizide de öpüşemezdim :) öyle küçük çocuk rolü varsa o bana uyardı ama :D
- +1 yıl
Kitap yazıyorsun!
Resim yapıyorsun!
Sanatla ilgileniyorsun!
ve halen bunlara mı özeniyorsun :))) Güzel bir uyku çek sen :)
Soran+1 yılBunlar boş benim yaptıklarım bombooooş :D Asıl malı onlar götürüyorlar diyormuşum çok kaba tabir olur :) ama işte.. Evet ya neyse gene özüme dönüp kendi kendimle mutlu olmam gerek :) ben bir kahve içiyim..
- +1 yıl
Bütün malı onlar götürsün booooşver. bir kahve de ben alabilirim fena olmaz :)))
Rica ederim
Soran+1 yıl:) :) :) İyi geceler :)
- +1 yıl
İyi Geceler Sanatkar Hanımefendi :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKendin demişsin saygınlık diye. Çok samimi bir hayatları yok yanlarına yaklaşanlar acaba ne kadar sevipte onlarla olabilir ki şöhret mi çeker onları yoksa gerçekten sevip saymak mı? Rahatça dışarıda gezebilirler mi? Herşeyin bir bedeli var sonuçta. Dışarıdan göründüğü gibi rahat bir yaşamlarının olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEkranda gördüğümüz o mutlu şaşalı hayatların birde görmediğimiz kısmı vardır eminim.
Hiç özenilesi bişey değil bence. Sende çok çalışıp iyi bir meslek sahibi olup herkesi elinin altında tutabilirsin illa ünlü olmak zorunda değilsin ;)
Hayatta başarılar..03 Yorumla
Soran+1 yılAltta tutmak istemiyorum :D Saece yakışıklılarla takılmak istediğim için :D Gerisi boş :D
- +1 yıl
:DD deli kız
Soran+1 yılbir Bradley Cooper olcak , bir Serkan çayoğlu arkadaş :D
+1 yılBence en berbat hayatları onlar yaşıyor, hiç de özenilcek bir tarafı yok. Her şeyden önce emek ne bilmiyorlar. Bir şeyi çabalayarak elde etmeyi bilmiyorlar. Aile huzurunu tadamıyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sorma en çok da ne koyuyor bu biliyor musun baksan oyunculuk sıfır, fizik ve yüz güzelliği desen sen onu katlayabilirken o senin tüm hayatın boyunca kazanamayacagin paralara sahip oluyor..
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet... ben de tutsam ucundan belki ünlü olurdum.. Eh idare eder güzelllikteyim yani.. Ama Onlarda öyle afet değil yani.. bu kadar filan...
Soran+1 yıl:D Yapacak birşey yok :D Ya bazen yönetmen olsam diyorum defalarca çekerdim bradley cooper ile kendişmi başrole oyardım sevgiliyiz filan kırlarda el ele tutuşup koşuyoruz öpüşüyoruz da ama çekmiyoruz :D Ona utanırım ama biz gene öpüşelim ya nolcakki :D
Soran+1 yılhahaha bradley cooper saf aşık rolunde ben de işkence çektiren kızzz 3:) Boyuna bana aşkını anlatıyor begenmiyoruz gene çekiyoruz boyuna bana çiçek alıyor çikolata o bu herşey.. Bigun yuzukle gelmiş evleniyoruz sonra kandırıyorum gerçek ten... *-* masal gibi *-* uyandır beni dostum :D
Soran+1 yılöyle şeylerim yok :D Asmadım yani pc mde resmi bile yok da işte biliyorum adamı ben :D hoş yani kafama kazıdım gönlüme yazdım diyomuşum asdfgjk bu şakaydı :D
Sevdiğimden başkasını kıskanmam. Banane onlardan. Ayrıca oyuncu falan filan öyle ünlü olmak iyi bir şey değil.
00 YorumlaBana matematik öğret seninle evlenirim be hayatımda oyle bir boşluk yani matematik bilmemem ben de sana ingilizce oğretirim abazalıktan değil matematik hayatın temeli çunku!
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet :D İngilizce de biliyorum lakin :D
Soran+1 yılİngilizce neden? İngiliz dil edebiyatı filan mı?
Soran+1 yıl:) ne güzel.. İstersen ögretirim ama :D Senin neden ihtiyacın oluyor?
Senin hayatını kiskananda vardir, baskalarinin hayatiyla bu kadar ugrasmayin bence, elin ayagin tutuyosa zaten en buyuk oduldir, hrrseyi yapabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılElbette vardır tabi :) Doğru diyorsun tabi :) Adalet inşallah birgun çıkar !!
+1 yılKim kimin üstünde belli değil ahlak kavramı 0 uyuşturucu madde vs gibi bir çok sıkıntı var sırf paraları bol diye özenme derim
00 YorumlaAslında insanlara ilk doğduklarında eşit miktarda şans dağıtılmış.
Bunu sadece güçlü ve akıllı olanlar kullanmış, ben buna inanırım.02 Yorumla
Soran+1 yılBen buna katılmıyorum ya istesem bende ünlü olurdum bu akıllı ya da güçlülükten değil beni tutan namus var :D Öyle şeyler yapamam :D Yoksa hepsinden akıllıyım öss de hepsini geçmişimdir :P
+1 yılOnlar cehennemde ön saflarda yanacaklar sen gerilerde. ordada onlar seni kıskancak.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCehenneme odun olmak için dünyada savaşanlarımı kıskanıp şanslı olduğunu iddaa ediyorsun sen?
13 Yorumla
Soran+1 yılCehennem mi bunu bilemeyiz belki adam içine çok iyidir belki evinde namaz bile kılıyordur belki biz cehenneme giicez onlar cennete? Belki cennet cehennem bile yok?
Cevap sahibi+1 yılBelki cennet cehennem bile yok demekle zaten sen şüphe ve çelişki içindesin yani durumun iyi değil. Orasını burasını açıp dizilerde oyuncak, lüxs hayat sürücek evinde namaz kılıcak ohhhh ne güzel. neyse sen beni anlayamassın zaten boşuna yazıyorum ben. iyi geceler
Soran+1 yılİyi de allah bilir bunları belki cidden de onlar cennete gider olamaz mı iyi insandır belki atıyorum bir dolu çocuga hayır etmiştir kazandığı parayla bunlarda ihtimaller içinde..
Hayatları boyunca bir imajla yaşıyorlar asla kendileri olamıyorlar istemezdim...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılUzanamadığı ciğer olmuş ama bu, saygınlık ayağı yalan olmuş. Biraz
019 Yorumla
Soran+1 yılabartma be tabi saygınlıktançç onlea bunla öpüşemeyeceğim için , oramı buramı açamayacagım için girişmiyorum.. Yoksa girerdim.. Zor bir iş değil kanımca.. Ayşe hatun önallar demet akalınlar sanatçı sayılıyor değil mi?
- +1 yıl
Haksızlık yok, bak bu dediklerinde ünlü ama ben sahnede öpüştüklerini vs görmedim... hem senin yeteneğin ne ki
Soran+1 yılben de ses hiç yok ama oyunculupa sadece ucundan başlayabilirdim.. Ama öyle mukemmel oyuncuyum diyemem de kim öyle allasen herkes hamlet i mi oynuyor kaçı oynar yani o sahnedekilerin :D Cyrano de bErgerac oyununu ver beren saat bir rol oynayabilir mi? :D :D shakespeare oynamıyorlar :D hep aşık olunan kız ühühühühü ağla barış trip at sonra gene süzül süzül süzül... bu :D
- +1 yıl
Sen kocaman bir tebessümsün:))) yetkililer bu yeteneği kaçırmayın pleaseeeeee📢
Soran+1 yılYok ya öpüşemem :D Uff bir de şey var inci sözlükte filan ünlülere neler diyorlar allahım ilerde çocugun ordaki bir entry yi okusa neler neler diyorlar agza alınmıcak şeyler ben bunla da yuzleşemezdim.. Çok kötü.. Çok utanç verici yani...
- +1 yıl
Tamam abartma artık:) sonuçta ünlü olmadın veya olamadın ve konu kapandı , bundan sonrasını ünlüler öpüşenler ve incide yerden yere vurulanlar düşünmeli :)
Soran+1 yıl:( çok acı gerçektleri yüzüme pat pat vurdun yaaa zalim gaddarsın :( Of arkadaş makalemi okunur şimdi.. Okuyum bari..
- +1 yıl
Şimdi gecenin bu saatinde makale okumanın verdiği ruhsal sıkıntı ve gelecek kaygısı seni bu düşünceye itmiş bulundu e bunun üstüne sende öpüşmeyi ekleyerek suni bir gündem yarattın:) delisin sevdim seniiiiiiii
Soran+1 yılben de sevdim seni :) öpüşmek mi hiç aklımdan çıkmıyor ki :O diyormuşum :D :D Ah evet biraz öyle oldu neyse beni sarstın şu anda kendime getirdin.. Mana alemini ve idealar dünyasını konuşabiliriz istersen şu an..3:)
- +1 yıl
Yalnız senin makalende ( isyankar sorunda) bir nokta dikkatimi çekmiş bulundu hanımefendi , en yakışıklı erkeklerle tanışma fırsatı demişsiniz... Bunun için ünlü olmanıza gerek yok eğer altyapınız Sağlamsa bu dediğinizi sizde gerçekleştirebilirsiniz... bir ikinci konu ise bölüm başına aldıkları hayvansal para miktarını aslında benim aylığımla
- +1 yıl
(Devamı) Benim aylığımla kaç aya tekabül ettiğini hessplamış bir insan evladı olarak sizi çok iyi anladığımı belirtmek ister saygılarımı sunarım:)
Soran+1 yılo derece yakışıklı erkek sayısı çok az onlarda bana denk gelmiyor :D bir tane biriyle çıkmış gibi oldum çıkmadım da sayılır o yakışıklıydı baya hatta serkan çayoğlunun aynısı ama çck şizofrenmiş düşünebiliyormusun :D Ömürümü kararttı o dönem çıktık da sayılmaz öpüşmedik yani :D öyle işte.. Alt yapı malt yapı bilmiyorum valla ben pek beceremiyorum ben çok düz biriyim. Ve aşırı mantıklıyım gerçekten.. O yuzden birinden hoşlanıyorsam diger kızlar gibi yapamıyorum. değişik ya durumlar :D Maaş konusu da öyle evet zenginler ben de kendime yetimlik sengin olurum da az yoruluyorlar... Kararsız bileşik neydi bu arada? Öyle bir bileşik varmıydı?
- +1 yıl
Şimdi diğer kızlar gibi yapamıyorsan düz biri ve aşırı mantıklıysan kusura bakma serkan çayoğlunu bırak kahtalı mıçı bile seninle çıkmaz ve hatta öpüşmez bile :) zaten bu aklı başındalık ile anca bir şizofren ile çıkar onun da tam çıkıp çıkma olmadığının farkına öpüşme olup olmadığında varırsınız:)) ben kararlı bileşiğin zıttı kararsız bileşiğim :p
Soran+1 yılAyyy aman da aman sevsinler... Çıkmayan çıkmaz napalım arkadaş.. Allah allah çok da umurumda sanki.. Maaşımı erkekler mi veriyormuş o mu veriyormuş? Hem ben serkan ı bulsam direk söylerdim senden hoşlanıyorum diye. Diğer kızlar gibi yapamıyorum bu. Ben kendim gidip açılabilirim. daha dürüst ve cesurca bence.
- +1 yıl
Tamam sen diğer kızlardan daha dürüst daha cesur daha akıllı ve bir o kadarda daha deli bir kızsın:) belliki tuttuğunu koparan savaşçı bir yapın var.. kızma lütfen...
Soran+1 yılbilmiyorum valla onlar mıyım.. Ama neyse işte.. Az daha birbirimize girebilirdik... Kararsız bileşiğe baktım bu arada. Organik bileşiklermiş. Kimya da vardı onların hepsi mi acaba? Neyse bilmiyorum.. Of unutmuşum ya :D Biyolojide de bir kararsız ara bileşik vardı solunum olayında ya da fotosentezde adı neydi onların.. :D :D Unutmuşum herşeyi..
Soran+1 yılkimya filan mı mezunusun sen acaba?
Soran+1 yıl:)) Sanırım kötü birşey söyledim? Kırılma yahu birşey demedim. Hey iyi geceler o zaman meçhul yabancı... :)) Gecenin sessizliğinde kaybolan ayak seslerin.. Kulağımda..
- +1 yıl
Kötü birşey söylemedin , sadece uyuyakaldım gecenin sessizliğinde ve senin deliliklerinde:)) özür dilerim :(
- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatlarını bilemeyiz belkide bizden çok daha kötüler
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.. Sanmıyorum ya ne guzel işte Ünlü erkeklerle takılırdım yakışıklı çocuklarla :D Sonra da saf bir oglanla evlenirdim şurda bile Megan fox olsam evlenmicek erkek yok :D
Herşeyi elde edebilsen inan şuanki durumundan daha çok sıkılırsın hayattan.
00 Yorumla
+1 yılneden çoğu alkolik ya da uyuşturucu bağımlısı sence? çok mutlu oldukları için mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni ben
Ama bazen kendi kendime söylüyorum
Koyu Sirke kendine zarardır
Umarım ata sözünü türce düzgün yazmışımdîr00 Yorumla
+1 yılOnlar az yorulmuyor emin ol. Cok calisiyorlar her dizi kac dk biliyonmu
032 Yorumla
Soran+1 yılDizi de sıkıcı gerçi yaaa.. Ben sıkılırdım :D O da var :D Ben sadece yakışıklı erkeklerle çıkmak için istiyorum sanırım :D
- +1 yıl
:D mesela kim?
Soran+1 yıloouuu çok fenasınn :D Burak özçivit olurdu çok çok ölüp bitmiyorum da , Bradley Cooper benim adamım bayılıyorum *-* ve de Serkan çayoğlu da olurdu bu da benim için en iyilerden :D :D 3 adetler.
- +1 yıl
Onlarla ciksan da 2 gun surmez :D
Soran+1 yılNe güzel işte :D Sadece çıkardık :D Çok fena.. uf bakireyim yanlış anlama da bekaretim öyle anlam kazanırdı diyormuşum :D kocama mı saklıcam ya Bradley Cooper varken :( :( :(
- +1 yıl
Bradleyin yanina git bir sekilde tavlarsin :D anlam kazanir hic degilse :D
Soran+1 yılGidebilsem keşke... Gerçekten of :( Bradley , ile tanışıyormuşum çıkıyormuşuz ben evlenmeden olmaz diyormuşum :( Rezalet birşey ya :( Lanet olsun o bekaretinde zaten... :( Çok isyankarım bu gece kardeş :D
- +1 yıl
Sen olmaz deyince nikahi basiyomus sonra balayi :D cok super olmazmi
Soran+1 yılahhhhhhahahahahhaha delimisin ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şu an koptum dunyadannnnn ohaaaaaaa çok mutlu olurdum bayılırdım ahh bradley hemen yrn evlenmeliyiz filan derdim :D
- +1 yıl
Sen acilen bradleyle evlen ya da kopyasi olur cok benzeyen :D bradley bekarmis bak :D
Soran+1 yılYaa suki waterhouse diye bir 92 li kızla çıkıyo bende 92 liyim ya.. Demek benimle de çıkarmış -_- Kız da manken ama öyle ahım şahım birşey değil.. -_-
- +1 yıl
Sen nasil tipin suki waterhousedan iyiyse cikardi :D
Soran+1 yılBilemiyorum o benden uzun manken oldugu için , hatları da iyi olablr bak lakin ben de zekiyim :D Ömrğn boyunca salak bir kızla mı çıkacaksın biradley aradıgın benbim hemi de kimseyle çıkmadım bebeğim ya meğer seni beklemişim hayatımın erkeğiymişsin ben ondan daha çok sana değer veriririm hem yaşlandın artık be yeter.. Evlenip yuva kurman gerek.. Ben sana bakarım.. Öyle çalışma da.. Ev de otur dizi film yok artık.. Bakacam sana :D :D :D derdim *-* daha cazipim..
- +1 yıl
Boyle kizi kesin kabul ederdi bir dene sansini imkanin varsa :D
Soran+1 yılhahahahah :D Bradleyyyyy beni duyuyorsan lutfen duy. Bu mesajımı birgun görürsen seni burada bekliyor olacagım lütfen kızlar soruyor da bir hesap açıp bana yaz :D :D :D lutfen lutfen lutfen yeter gayri da çok ayrı düşdüş yigidim ! asdfhkhgkhg bu son kısımı bende anlamadım inan neden dedim :D yigidim?
- +1 yıl
Twitterdan mesaj at twit at :D boyle birini ilk defa gordum :D
Soran+1 yılÖyle takmaz ki? Twetter ım bile yok kapattım çok sevmemiştim.. Geri açıp ona sapıklık mı yapayım? Eger takacaksa yaparım? ama nasıl olcak ki ben amerikaya gitmelyim ve böyle evini bulup yan eve taşınmalıyım sonrada aa bradley mi isim tanıdık ama çıkaramadım filan ayagına yatıyım sonra yeni komşu ayagına yatıp bir ev ziyaretine gideyim ardından ertesi gun bitmiş çay almaya gideyim çay sohbet muhabbet derken ben tursitim brad ciğim gezdir beni bilmiyorum filan deyim.. Sonra off sevişemiyoruz biz hç ya :( Buu baskı sanki babam çıkıcak ordan burdan.. -_- lafını bile edemiyorum.. Arkadaş olma yoluna giriyoruz.. -_- Neyse cidden bu tweeter ile ulaşabilir miyim? Yerim seni bradley desem filan :D Takma olasılığı sence kaç?
- +1 yıl
Takma olasiligi senin becerinle yukselir :D bradleyle seviscen baban cikcak ha cok komiksin :D
Soran+1 yılYa o çıkar ya :D Öyle böyle değil hani tamam babam gene dhaa normal de annem kesin gelirdiii kesiiiiiiiiin tuh diye tukururdu ardından da o senin en değerli hazinen en kıymetli şeyin hah gitti n amerikalıya verdin gavuruna bir de.. Aynen bunu derdi ya dur anne ya veremedim ki lanet olsun :( Of hayalime bile giriyorlar :( Of ya ama dediğini denicem hergun bradley e yazsam kim bu meçhul girl derdi belki :)
- +1 yıl
Cok baski altindasin :D biraz ozgur ol insallah dedigim olur :D bradley olmasada serkana yaz o belki olur :D
Soran+1 yıl:D :D :D Yaaa :D of serkan dedin geen uçtum yaaa bak burada :D deme öyle şeyler :D Ailem tutucu evet... serkan ı takip etsem cidden tavlamaya çalışsam :D Böyle bulursun aslında yaşadıgı yeri vs böyle sadece tanışmış gibi yapsam cool bir şklde :D bir e bana aşık olması lazım ya ufff :( ben de bir manken gibi gzl değilim haliyle ne kızlar görmüştür o ya :D
- +1 yıl
Cok tas hatunlar gormustur asik olmasi da zor :D ne yapsak serkanin ikizi de var onu tavlarsin belki :D
Soran+1 yılikizi nerede :D Gen biliminde devrim yapıp klonlasam :(
- +1 yıl
Google da arastir gorursun klonla bir tane kendine :D
Soran+1 yılkaçırıp yapılır valla etik olarak uzak ama :D Veterinerlikte arkadaşım var :D
- +1 yıl
Veteriner yapamaz :D bilim adamlarina goturecen yapabilen :D bir de bradleyi klonlayacan tamam dir :D banada hadise klonlasak :D
Soran+1 yılOlurdu ya :D Seni de görürdüm merak etme :D Veteriner şeyden dedim koyun klonladılar aynıdır bence :D Allahım hangsiyle çıkacagımı seçemezdim :D Serkan mı bradley mi :D asddfgjjf çelişkiye bak :D
- +1 yıl
:D bir gun bradley bir gun serkan sans sana kahkaha atardi :D
Soran+1 yıl:)) Keşke neyse ya napalım.. Boşverelim ben gidiyim bir kahve alayım işime döneyim :(
- +1 yıl
Ne isi bu saatte?
Soran+1 yılBenim makale okumam gerek.. Bişeyler e bakmam gerek çalışmam gerek :D o yuzden :D
- +1 yıl
Anladim :D bakmaya devam et :D ozelden mesaj atarsin sonra istersen :D
- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılçok haklısın bende aynı senin düşüncendeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) Cancağızım
Sen öyle saniyorsun canim. Cok zor hayatlari var..
02 Yorumla
Soran+1 yılValla gözükeni çok kolay be bacım :D Ne zorluğu olabilir ki filan diyosun :D Para saymak çok zor Burak özçivit ile çıkmak çok zor :D
Dünyada adil olan ne varki bunda adalet arıyosun.
00 YorumlaBence ünlü olmamak daha iyi
00 YorumlaÇok yorucu ün hayatı.. Saçmaladın
00 Yorumla
+1 yılHayat Adil Değil yapacak bişi yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. onlar benı kıskanıyo saglıklıyım şükür
00 YorumlaKendi Hayatina ßak Boskoy Basit İnsanlari : )
00 Yorumla
+1 yılhepsi değil ama iyi kazandıkları doğru
00 Yorumlagörünen kısım o adamı bozar o hayat sonu iyi degil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 607 cevap paylaştı. Madalyonun arka yüzüne bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısin tüm dunya onların ama sadece dünya!
00 Yorumla
+1 yılBen de kıskanıyorum. Hayat onlara güzel!
00 Yorumla
+1 yılAdalet iste :/
00 Yorumla
+1 yılkıskanmıyom
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. Aynen abi aynen!
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D Dimi yaaaa :D allahım lanet olsun ne deyim ya :D
Soran+1 yılBende istiyom bende bende... Ah yaaa :( O tarz işler bana ters durmasa :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet çok şasnlı nomissizlar :((
00 Yorumla
+1 yıltoy.. günaydın (:
00 Yorumla
+1 yılDeğiller.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılhayırlısı bee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılama özgür değiller
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da var :D Bir de hiç evlenemiyorlar :D Evlenirse bitecek veya fiziği yüzü bozulursa bitecek. çirkinleşirse bitecek.. Böyle taraflarda var..
Cevap sahibi+1 yılöyle boşver heveslenme
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyooo böyle iyii
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası