Sevgilim giyimime yeterince özenmiyorum diye trip atıyor, maddi durumumu nasıl anlatmalıyım?

1 yıldır beraberiz. 22 yaşındayım
3. kez aynı konu oldu.

”Ben giyeceklerimi özel ayarladım, uygun kemerim yoktu yeni aldım, dün geceden ütü yaptım, tıraş oldum. Sen neden özenmiyorsun?”

Sürekli bu konu

İmkanım dahilinde temiz giyiniyorum. Ara dönemde şubatta mezun oldum iş bulamadım asgari ücretle markette çalışıyorum.

Buluşma için kombini tamamlasın diye alışveriş yapacağım bir maddiyatım yok.
Anormal şeyler giyinmiyorum, basic şeyler tercih ediyorum ki kurtarıcı olsun diye. Çok kıyafetim yok olanları da hep böyle almak durumundayım.

Temiz olmak, saçlarımı taramak, ortama ve havaya uygunsuz giyinmemek önceliğim. Fazlasını istesem de imkan yok.

Ben bu adamı napayım? (İşimi falan biliyor yani maddiyatım olmadığını anlaması gerekir, ama açıkça sen alırsan giyebilirim kendi imkanım bu kadar falan mı desem? Kendisi iyi bir geliri olan biri. Benim bi talebim yok ama bu da canımı sıkıyor.

Zaten öğrenciydim, ilk ay 10 gün çalıştım ay bitti 9.000 TL aldım, 1 kere de tam maaş aldım o da birikmiş ihtiyaçlarım, kredi kartı borcum vs bitti daha ayın başında 🤦🏻‍♀️

Sevgilim giyimime yeterince özenmiyorum diye trip atıyor, maddi durumumu nasıl anlatmalıyım?