Sevgilim de dar giyiniyo hatta aleni belli, uyardım, bilerek mi yapıyosun bunu diye, evet dedi, gayet normalmiş. Bilmiyorum, kesinlikle yargılamıyorum, istediğini giyer ne bilim
2 ay
Sevgilim de dar giyiniyo hatta aleni belli, uyardım, bilerek mi yapıyosun bunu diye, evet dedi, gayet normalmiş. Bilmiyorum, kesinlikle yargılamıyorum, istediğini giyer ne bilim
Giyim konusu ilişkilerde her zaman sorun oldu. Karışmasak qavat derler karışsak boğuyorsun derler. Bunun ortasını uygula. Sen onu uyar gerisini ona bırak. Sana saygısı yoksa zaten gerekeni de sen yaparsın. Memnun değilsen ayrılırsın kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil.
Ona bırakıyorum zaten giyimine karışmam
Valla karışmak da istemiyorum genelde ama biraz da normal giyinsinler be.
Saçı açık olsun, diz üstü eteğini falan giy anladık da; kız bir geliyor her yeri meydanda.
Çok şükür böyle bir kız arkadaşım daha olmadı ama bunlarla ilişki kurana Allah kolaylık versin.
Yeri gelir mini kot şort da giyersin bak bunu da anlarım.
Ama en yobaz cahil yerlerde, erkeklerin bakacağını bile bile böyle giyinmek artık kerizlik oluyor.
Ben kız olsam mesela Kraliyet ailesi mensubu gibi giyinirim. Bir İngiliz - İspanyol kraliyet ailesi kadınlarına bakın nasıl giyiniyorlar mesela. Bir şeyler mi eksiliyor, hayır aksine daha asil duruyorlar.
Bir kadın bedeniyle değil bence güzelliğiyle, zekasıyla, asilliği ile dikkat çekmeli, bence
Gerçekten öyle çok haklısın ama artık çoğu bunu çekicilik sanıyo
Rahatsız olma bence keyif almayı düşün.
Rahatsız değilimde nebilim
Tabikide öyle seviyorum bn böyle
Takmıyprum zaten sadece dar giyinerek kadınlar rahatsız olmuyomu yani bakıyolar sonuçta
Onlarda olmuyo hatta hoşlarına gidiyo
Konuşalım istersen
Cevap
1Cevap
Normal karşılayabilir ama partnerini de bence rahatsız etmemeli.
Kesinlikle
İstediğini giyer
Giyer tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?