Moda & Stil 2 ay Askılı elbise ya da bluz giyemiyorum, kollarımdan utanmak normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ? Güncellemeler2 ay Kollarımdan utanmıyorum KS soru başlığını değiştirmiş sadece o şekilde açık geliyor Askılı elbise ya da bluz giyemiyorum, kollarımdan utanmak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. giyebilirsiniz umursamayin kimseyi 1 0 Yorumla
Aşkgirdabı Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Utanma knk kol bu yani açık olsa ne olucak 1 0 Yorumla
Skylineoem Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay kollarından utananı da ilk defa gördüm kb 0 2 Yorumla Soran 2 ay Kollarımdan utanmıyorum ms soru başlığını değiştirmiş 😂 Yorumla Soran 2 ay Ks+ Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı. Ne var ki kolunda 1 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 883 cevap paylaştı. Neyi varki 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kil tüy mu varki 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Niye amaa 0 0 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 2 ay Kalınmı 0 12 Yorumla Soran 2 ay KS kendi değiştirmiş soru başlığını giymeye utanıyorum yazmıştım kalın dgeil Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Yasadıgın semtten dokayımı Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Soru sorarken altta sık var onu kapat Yorumla Soran 2 ay Hayır yani herkes yazin uzun askılı elbise giyiyor ben utanıyorum öyle ciplak gibi hissediom Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Sanki herkes sana bakıcak gibi hissedersin Yorumla Soran 2 ay Evet birde sevgilim izin vermiyor Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Evde giy sende Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Ah bu sevgililer şimdi giydirmez evlenince giydirmez Yorumla Soran 2 ay Ya ben dışarda giymek istiyorum😂 Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Giy sonra içinde kalır Yorumla Soran 2 ay 😂 denicem Yorumla dogukannnnnnn01 2 ay Boy fizik nasıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
giyebilirsiniz umursamayin kimseyi
Utanma knk kol bu yani açık olsa ne olucak
kollarından utananı da ilk defa gördüm kb
Kollarımdan utanmıyorum ms soru başlığını değiştirmiş 😂
Ks+
Görmeden bişey diyemem
Ne var ki kolunda
Neyi varki
Nie utaniyorsun ki
Kil tüy mu varki
Niye amaa
Kalınmı
KS kendi değiştirmiş soru başlığını giymeye utanıyorum yazmıştım kalın dgeil
Yasadıgın semtten dokayımı
Soru sorarken altta sık var onu kapat
Hayır yani herkes yazin uzun askılı elbise giyiyor ben utanıyorum öyle ciplak gibi hissediom
Sanki herkes sana bakıcak gibi hissedersin
Evet birde sevgilim izin vermiyor
Evde giy sende
Ah bu sevgililer şimdi giydirmez evlenince giydirmez
Ya ben dışarda giymek istiyorum😂
Giy sonra içinde kalır
😂 denicem
Boy fizik nasıl