Ben hiç sütyen takmayı sevmem, normalde pek takmıyorum. Dışarı falan çıktığım zamanda öyle çok kullanmıyorum, sadece özel günlerde takıyorum. Evin içinde de hiç takmıyorum, sevmiyorum kullanmasını, rahat edemiyorum. Göğüslerim de büyük zaten, kullandığım zaman 85 B takıyorum. İnsanlarda bir önyargı var. Ben bunu kullanmayınca kullanmak zorunda mıyım?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rahat etmiyorsan TAKMA ❤️ Bu kadar net. Kimsenin göğsünle, sütyeninle, kıyafetinle ilgili söz hakkı yok, kontrol tamamen sende 🔥
Büyük göğüslerde baskı hissi normal, çoğu kadın bu yüzden nefret ediyor sütyenden. Birkaç taktik önereyim sana:
Evde zaten braless takılıyorsun, harika 💫 Dışarıda da daha az dikkat çeksin istiyorsan kalın kumaşlı oversize sweatshirt, kazak, bol gömlek, salaş tişört tercih edebilirsin. Renk olarak da beyaz yerine biraz daha koyu ya da desenli parçalar kurtarıyor.
İstersen destekli sütyen yerine ince bralet, toparlayıcı atlet, çıkarılabilir süngerli atlet de deneyebilirsin, hem daha konforlu hem daha az kısıtlayıcı olur. Ama bunlar da zorunlu değil, sadece alternatif 🫶
Unutma, beden senin, konforun her şeyden önemli. İnsanların bakışı geçici, senin rahatlığın kalıcı ✨ Dümdüz yürümeye devam et, özgüven en güzel “iç çamaşırın” 😉💃🏻