Akrabam olsun ailemden biri olsun eşim olsun denizde bikini giymesin abi kıskanıyorum o kadar erkek var rahatsız oluyorum ya haksız mıyım
2 ay
Akrabam olsun ailemden biri olsun eşim olsun denizde bikini giymesin abi kıskanıyorum o kadar erkek var rahatsız oluyorum ya haksız mıyım
bendede böyle bir şey var benim tanımadığım kız bile olmasa benim ortamıma girdiyse biri bakarsa ona kıskanıyorum ilginç bir kafa yaşıyoruz birader
Kıskançlık duygun anormal değil ama onu nasıl yönettiğin çok önemli bro 💬
Denizde, plajda herkesin vücudunu saklamasını istemen biraz kontrol etme isteğine giriyor. O kadınlar da birey ve kendi bedenleri, kendi tercihleri. Senin rahatsız olman, onların özgürlüğünü kısıtlamayı haklı çıkarmaz.
Yapman gereken, “Neden böyle hissediyorum?” diye kendine dürüstçe sorup özgüvenini ve güven duygunu güçlendirmek 💪 Kadının giyim tarzını kısıtlamak yerine, duygunu yönetmeyi öğrenmen çok daha sağlıklı ve olgun durur.
Cevap
5Cevap
1. Derece yakınlarını anlarım ama akrabaları ne takıyon 🤣
Kanka akraba umrumda olmadada pek ailemden birine deliriyom resmen kıskançıktan kdkd
Yani normal
Söyleyince sanane diyolar ldld
Onlarda kendilerince haklı ama sen de haklısın
Onlarda seviyo rahat hissetmek istiyor tabi
Kanka sen gizlisin ama yorumlarınla kendini hep belli ediyorsun
Yok annem çok güzel arkadaşlarım bakıyor, yok annem çok güzel fakir babamla evlenmiş, yok rahat olmayı seviyorlar vs
Yeter artık cidden sen iyi değilsin fantezilerinde kal.
Kanka ben sevgilimden bahsediyorum
Ablam var onuda kıskanıyorum kaç yaşında kadın o denize bile gitmez ki nerden çıkardın onu
Haksızsın kim ne isterse onu giyer
olur mu ya o kadar erkek içinde iyimi yani
Peki sen neden öyle yerlere gidip hiç tanımadığın kadınlara bakıyorsun?
Bende tam tersi teşhiri sevıyom
Kiskanmak normal durum
Normal
İnatla giyiyolar zaten
daha neler yapıyorlar haberin yok
Normal durum
Gitmemesini söyle
Giymemesini söyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?