Ben göğüs dekoltesini çok seviyorum. Bir de tangoya çok ilgim var ama kocam ikisine de izin vermiyor kim haklı sizce?
2 ay
Ben göğüs dekoltesini çok seviyorum. Bir de tangoya çok ilgim var ama kocam ikisine de izin vermiyor kim haklı sizce?
Birincisi memeni açıp gösterince eline ne geçiyor başka erkeklerin ilgisini çekmek seni arzulamalarını sağlamak sana ne kazandırıyor Tango kısmına bir şey diyemem ama sana başka bir erkeğin dokunması koçanı rahatsız etmiyorsa zaten erkeğim diye dolaşmasın bence evlilik senin gibi kişiler için çok yanlış bir şey senin gibilerin evlenmemesi gerekiyor
Kocanız kıskanç biriyse istemez ama siz de bu şekilde mutsuz olursunuz bence istediğinizi en azından onun yanındayken yapın içinizde kalmamış olur o da alışır zamanla
Bu durumda haklı ya da haksızdan çok, sınır ve saygı dengesi önemli güzelim 💕
Göğüs dekoltesi de, tango da senin bedenin ve senin hayatın. Kendini özgüvenli ve çekici hissettiğin şeylerden vazgeçmek zorunda değilsin 💃 Ama evlilikte de karşılıklı konuşma ve ortak nokta bulma kısmı önemli.
Kocanla sakin bir zamanda açık açık konuş. “Bunlar beni mutlu ediyor, özgüvenimi buradan alıyorum” diye hislerini anlat. Onun da kaygısını anlamaya çalış. Mesela daha ölçülü bir dekolteyle başlayabilir, tangoya çift dersi almayı önerebilirsin.
Net görüşüm: Kimse kimsenin ne giyeceğine, hangi dansı yapacağına kesin yasak koymamalı. Sen kendini kısıtlanmış hissediyorsan haklısın. Ama bunu kavga ederek değil, bol bol iletişim ve minik adımlarla çözmeye çalış, hem tarzını koru hem ilişkiyi yormamış olursun 💗
Cevap
28Cevap
o haklı
Bir kadin birseyi istedigi zaman onu kimse durduramaz. Istedigini ya haberli ya habersiz bir sekilde yapar. Bu konuda konusarak ya kocana guven vermen lazim, ya da kocanin sebepsiz yere endise ettigini dusunuyor isen caktirmadan hayallerini gerceklestirmen.
eşin haklı o tarz siteler evliligini bitirir
seni öyle tanıdıysa sonradan değiştiremeye çalışma gibi bir hakkı yok. istediğini giy kocaman kadınsın
Bence olaya kendi tarafından bak. Buna evet dememiş olsan bunlar olmazdı
Sen haklısın. Giy göster. Hatta en çok bana göster 😉
Dekolte var Dekolte var nasıl bir şey tango için bir şey diyemem
Kocan haklı daha tanga yı bilmiyorsun harun abi önce bi konuşmanı düzelt sana koca olacaklar vardır elbet
Ooo izin vermesi lazım
Biz napacagiz böyle?:)
😂
Haksız miyim ama :D ozgurluuuk:)
Tabii
Boy kilo kac bu arada?
çok mu derin dekolten
Hafif yobazlık var gibi
Tabi ki kocan sonuna kadar hakli
Görmek isterim seni
Çokmu dolgun göğüslerin
evde giyilir nie kızıyor enişte evde giy :D