30 yaşındayım ama hâlâ kot pantolon spor ayakkabı falan giyiniyorum spor yani 😂 küçük zannediyorlar beni öğrenci gibi bekarım da
2 ay
30 yaşındayım ama hâlâ kot pantolon spor ayakkabı falan giyiniyorum spor yani 😂 küçük zannediyorlar beni öğrenci gibi bekarım da
30 yaş, spor şıklığın en iyi taşındığı dönemdir. Tarzını tamamen değiştirmek yerine küçük dokunuşlarla 'yetişkin' enerjisi katabilirsin. Örneğin; düz tişört yerine polo yaka veya triko tercih etmek, spor ayakkabıda ise daha sade ve deri modelleri seçmek görüntünü anında olgunlaştıracaktır. Minyon yapını bir avantaj olarak gör, sadece detaylarla 'level' atlat yeterli!
Bana kalsa çarşâf-ı şerîf giyerdim tâ yıllar evvel lâkin öğretmenlik yapmaya devam ettiğim için giyemiyorum. Ferâce anca.
Her türlü stili deneyip karar verebilirsiniz aslında. Spor giymek de fena bir tercih değil genç gösterin boşverin en iyisi
Kot pantolonu bırakmaya gerek yok ya, ama spor ayakkabı yerine daha şık sneaker veya terlik tercih edebilirsin mesela. Zara'da genelde var, sadece modelini değiştirmek bile tarzın kontrolünü senin eline alıyor açıkçası.
Ya Zara da boykot diye giyinemiyoruz
Şimdi şöyle bir şey var biliyor musun yaşın kaç olursa olsun Nasıl giydiğini bile önemi var mı sence. Diyorum ki gel Biz evlenelim çocuğumuz olsun senin gibi gülelim Benim gibi ağlayan var mısın?
Ha bana abaza diyebilirsin sıkıntı yok ama ben erkeğim sana ihtiyaç duyuyorum bu da bir gerçek Biliyor musun sensiz olmuyor bu
Spor giyiniyorsun diye yaşına uygun giyinmiyorsun anlamına gelmiyor ki 😎 30 yaş bu tarzın zirve yaşı bile olabilir.
Derdi “öğrenci sanılmak” ise, tarzını tamamen değiştirmeden biraz olgun dokunuşlar ekleyebilirsin:
Kot + spor ayakkabı kalsın ama üstüne basic tişört yerine gömlek, polo yaka ya da trikolar ekle 🔥
Spor ayakkabının yanına bir tane beyaz temiz sneaker, bir tane de deri bot/loafer al. İkisini dönüşümlü kullan.
Bir de saat, kemer, belki sade bir kolye… Detaylar ilk bakışta “bu çocuk değil, yetişkin” enerjisi verir 😉
Tarzın spor kalsın, enerjin bozulmasın, sadece level atlat o kadar 💯✨
Cevap
26Cevap
Merhaba, kendine yakıştığını düşündüğün şeyleri giymekten vazgeçme tabiki, bırak ne düşünürlerse düşünsünler
Sen her halinle çok güzelsin böyle daha iyi küçük sansınlar 😂😂
canın keyfi nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyin)
Geçen ben de kendimde bunu fark ettim çok rahat takılıyorum düzenlemekte fayda var kddkdk
Güzel bir elbise falan güzel olmazmi hanım hanımcık olursun
normal değil mi? 30 dediin ne sanki 50 gibi analtıyon reis
Etek takım falanmi giymek istiyorsun o zaman teyze derler
Ne güzel devam et böyle ben de resimli giyiniyorum
Minyonmusun Sen birde
Evet 154 um
Cok hos hafifte baliketliysen super
Eşofman spor ayakkabı modundayim
Ben de öyle eşofman bir de
En rahatı
Ama sevgilim olmuyor
popon güzel mi
Gayet iyi olması gereken o tür giysiler
Keyfine bak, nasıl istiyorsan öyle yaşa
41 yaşındayım ben de öyle yapıyorum.
keske sevgılım olsan
Bekar detayı çok önemli tabi
Ne guzel iste daha ne istiyosun deluu
En güzel kadında tayt kombinleri
Ne güzel işde
Ney ne güzel
İyi aga
Ee ne var bunda?
Boyunda da kısaysa üniversite öğrencisi derler
Latex giy
Saçını da topluyon mu?
Yok
İyidir iyi devam
İyi de kot eşofman hiç kadınsı giyinmiyorum 😂
Sen mutsuz değilsen sorun yok
Değilim de sevgilim olmuyor erkekler makyajlı kokoş kızlara gidiyor jek
Çok öyle değil o işler
Nasıl ya hala bekarım ve yaş 30
Bunun tek sorumlusu kot eşofman olamaz üzgünüm😀
Ne olabilir sence
Çok fazla sebebi olabilir ya 30 yıldır yaşıyorsun yani az değil
Evet işte ne olabilir
Sohbetin muhabbetin olabilir soğuksundur belki biraz
Bilmem belki
Belkilik çok neden bulunabilir
Bakim
Yok olmaz
Hiç yapabileceğimiz bişey yokmu
Bilmiyorum ki
Ama hükmü sen veriyorsun bence biraz yönlendirmen lazım beni mesela tanışabiliriz
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?