Moda & Stil 3 ay Kızlar neden tayt giymeyi bu kadar seviyor, her kadının dolabında mutlaka tayt var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her kadının dolabında var mı ben tayt kadınıyım diyen vs var mı? Güncellemeler3 ay Güncel Güncellemeler3 ay Guncel Kızlar neden tayt giymeyi bu kadar seviyor, her kadının dolabında mutlaka tayt var mı? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
külotsüzkiz Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Sıkı vücudunu sarıyor ayna karşısında fena oluyor hem rahat hem göstermeli 2 5 Yorumla Soran 3 ay Bayılıyorsun galiba giymeyi Yorumla Soran 3 ay O taytıda külotduz mu giyyorsun yoksa Yorumla Soran 3 ay ? Yorumla Soran 3 ay Aynada görünce yükseliyor musun kendine Yorumla Soran 3 ay Canım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Ben tayt kadınıyım valla hem rahat hem şık hem kombinlemesi kolay 2 31 Yorumla Soran 3 ay Dimi bence de Yorumla Soran 3 ay Hangi renkleri vsr peki Yorumla Cevap sahibi 3 ay siyah, beyaz, pembe, lacivert, yeşil, ten rengi, krem, bej falan çok var ama en çok siyah var Yorumla Soran 3 ay En çokta siyah giyyorsundur kesin 😂 Yorumla Soran 3 ay İnce, parlak, mat, fitilli, düz hafif iç gösteren büzgülü bunlardan hangi modelleri var peki Yorumla Cevap sahibi 3 ay her model var Yorumla Soran 3 ay En çok peki Yorumla Cevap sahibi 3 ay düz, dikişsiz Yorumla Soran 3 ay Hmm ne güzel Yorumla Soran 3 ay Peki modele rengine göre iç çamaşırı trrcihin değişiyor mu yoksa hepsinde aynı model mi giyyorsun Yorumla Cevap sahibi 3 ay değişiyor Yorumla Soran 3 ay Süz ve dikişsiz giyince ne modelde giyyorsun siyah tayt giyince Yorumla Cevap sahibi 3 ay siyah string Yorumla Soran 3 ay Düz mü dantelli mi string Yorumla Cevap sahibi 3 ay farketmez o Yorumla Soran 3 ay Dantelli tanga ip tangs falsn da giyyorsun taytın içşne Yorumla Cevap sahibi 3 ay evet Yorumla Soran 3 ay şu an hangisi var içinde Yorumla Cevap sahibi 3 ay pardon da size ne Yorumla Soran 3 ay Hayır sordum sadece yanlış anlama Yorumla Soran 3 ay İspanyol paça veya mini taytlardan da giyyor musun hepsi düz uzun mu Yorumla Cevap sahibi 3 ay bazen Yorumla Soran 3 ay Genelde siyah düz dikişsiz tercihin Yorumla Cevap sahibi 3 ay evettt Yorumla Soran 3 ay Güzelmiş Yorumla Soran 3 ay Genelde string mi yoksa sürekli sürekli değişir mi Yorumla Cevap sahibi 3 ay değişir Yorumla Soran 3 ay Hmmmm Yorumla Soran 3 ay Belli etmiyor mu mesela ince dikişsiz giyince Yorumla Soran 3 ay ? Yorumla Soran 3 ay Bugün giydin mi Yorumla
gzm_byndr Takip Et Bilge Yaş: 31 3 ay Tayt rahatlıktır severek kullanırım 3 3 Yorumla Soran 3 ay Sık sık giyer misin Yorumla Soran 3 ay Peki Yorumla Soran 3 ay burada mısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Güzel gösteriyor insanları tahrik etmeyi seviyorum ben 1 30 Yorumla Soran 3 ay İç çamaşırı giyyyor musun içine taytın peki Yorumla Cevap sahibi 3 ay Tanga giyorum Yorumla Soran 3 ay Belli etmez ki ama nasıl tahrik ediyorsun Yorumla Cevap sahibi 3 ay Vajinam belli oluyor çekiyorum çizgisi görünüyor Yorumla Soran 3 ay Üstüne de kısa şeyler giyyorsun hem vajınan hem kalçsn görünüyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evet Yorumla Soran 3 ay Kalçanın da arasına giriyor zaten Yorumla Cevap sahibi 3 ay İkisinede giriyor Yorumla Soran 3 ay Otobüse falan biniyor musun öyle Yorumla Cevap sahibi 3 ay Çoğunlukla her here tayt giyiyorum Yorumla Soran 3 ay Arkadan hissediyor musun sertlik falsn Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bazen Yorumla Soran 3 ay Islanıyor musun o an Yorumla Cevap sahibi 3 ay Biraz Yorumla Soran 3 ay Herkes bakıyor dimi popon vajına na Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bakıyorlardır Yorumla Soran 3 ay Hoşuna gidiyor milletş azdırıp kudurtmak whahahshs Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evet eğlenceli ya Yorumla Soran 3 ay Ne zaman giydin en son Yorumla Cevap sahibi 3 ay 2 gün önce Yorumla Soran 3 ay Ne renk giydin ne model Yorumla Cevap sahibi 3 ay Düz siyah şort olandan Yorumla Soran 3 ay Mini mi nasıldı İnternetten atsana bi link aynısın Yorumla Cevap sahibi 3 ay https://hizliresim.com/2re7dmw Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bu Yorumla Soran 3 ay Oha çok iyii Yorumla Soran 3 ay Normal uzun olanı da atsana giydiğinin aynısını Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bulamam şu an ya işte bunun uzunu Yorumla Soran 3 ay Merak ettim canlandırıcam bi 2dk almaz ki ya bekliyorum hadi Yorumla Soran 3 ay Bugün ne giydin tayt mı yine Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Spor yaparken giyerim hep 1 7 Yorumla Soran 3 ay Hangi marka ve renk çoğunlukla Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sanane Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kendine alcaksan söylerim ama Yorumla Soran 3 ay Öyle yspıcam sporda iyi oluyor şortun altına giyiyorum Yorumla Soran 3 ay Eeee Yorumla Soran 3 ay ? Yorumla Soran 3 ay E hani Yorumla
Cansel2006 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 3 ay Çünkü eşofmandan daha hafif ve rahat 2 7 Yorumla Soran 3 ay Sürekli giyer misin peki Yorumla Cansel2006 3 ay Sürekli hiçbir şeyi giymem Yorumla Soran 3 ay Hangi renkleri var peki Yorumla Cansel2006 3 ay Mavi Yorumla Soran 3 ay Tek renk mi Yorumla Soran 3 ay Var Yorumla Soran 3 ay Sadece Yorumla
eelliffseelll Takip Et Xper 5 Yaş: 19 3 ay Çok güzel durduğu için seviyorum 2 3 Yorumla Soran 3 ay Vucudunu harika gösteriyor sanırım Yorumla Soran 3 ay ? Yorumla Soran 3 ay burada mısın Yorumla
Ceylinnnnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Vardır. 2 8 Yorumla Soran 3 ay Sen giymiyorsun galiba hiç Yorumla Ceylinnnnnnnnnnnnn 3 ay Kışın pantolonun altına içlik olarak giyiyorum Yorumla Soran 3 ay Normal direkt giymiyor musun Yorumla Ceylinnnnnnnnnnnnn 3 ay Evet Yorumla Soran 3 ay Neden Yorumla Soran 3 ay ? Yorumla Soran 3 ay burada mısın Yorumla Soran 2 ay Hey. Yorumla
Güls3r1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 3 ay Mini tayt giyerim uzun değil 2 10 Yorumla Soran 3 ay Mini dediklerin nasım örnek linki var mı İnternetten Yorumla Soran 3 ay Ve neden Yorumla Güls3r1 3 ay Git bak intden Yorumla Soran 3 ay Bilmediğim için sordum çok fazla modelleri var sen giydiğin için daha kolay olur Yorumla Soran 3 ay Baksana sen 2dk merak ettim Yorumla Soran 3 ay Bekliyorum Yorumla Soran 3 ay Baktım da harikaymış hangi renkleri var sende Yorumla Güls3r1 3 ay Sana me Yorumla Güls3r1 3 ay Nee Yorumla Soran 3 ay Merak ettim ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay rahat ve sıkı hep küçük beden alırım vücudumu daha rahat sarsın diye 1 33 Yorumla Soran 3 ay Vücuduna tam yapışıp sarıp sıkılaştırması güzel hissettiriyor galiba sana Yorumla Cevap sahibi 3 ay evet Yorumla Soran 3 ay En çok hangi renk ve model giyyorsun Yorumla Cevap sahibi 3 ay siyah ve açık gri Yorumla Soran 3 ay Şu İspanyol paça gri tayt gibi dimi kumaşı o grinin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Mavi de var Yorumla Soran 3 ay Hmmmm Yorumla Soran 3 ay Peki iç çamaşırı ne tercih ediyorsun taytlsrın içine Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evett gri olan ispanyol paça Yorumla Soran 3 ay Güzelmiş baya Yorumla Cevap sahibi 3 ay moduma göre genel dantelli veya tanga giyerim içine kaçmasını çok seviyorum Yorumla Soran 3 ay Tanga içine kaçınca taytta arasına giriyor o da yükseltiyor seni Yorumla Cevap sahibi 3 ay çok fena Yorumla Soran 3 ay En son ne zaöan tayt giydin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Üç gün önce Yorumla Soran 3 ay Ne renk ne modeş tayt giydin ve iç çamaşırı ne renk ne modeldi Yorumla Cevap sahibi 3 ay sıkı siyah tayt çamaşır saten ve bordoydu Yorumla Soran 3 ay İnce miydi tayt Yorumla Soran 3 ay Çamaşırın nasıldı tam olarak Yorumla Cevap sahibi 3 ay evet ince seviyorumm çamaşırım da ince saten kumaş tangaya yakın bir model Yorumla Soran 3 ay İç gösteriyor muydu taytın Yorumla Soran 3 ay Yine vajınanın ve kalçanın arasına girmişmiydi Yorumla Cevap sahibi 3 ay off evet sıkışıyo arasına Yorumla Soran 3 ay Of çok iyii belli oldumu sıkışınca önün Yorumla Soran 3 ay Böyle arasına girince oynadıkça zevk veriyor dini Yorumla Cevap sahibi 3 ay belli oluyo bide baya etli benimki kabarık duruyo Yorumla Soran 3 ay Offf çok güzel Yorumla Soran 3 ay Hem etli hem içine girmiş Yorumla Soran 3 ay Gizliden çıksana takip ediyim Dm den konuşalım Yorumla Soran 3 ay Bekliyorum Yorumla Soran 3 ay burada mısın taytcı Yorumla Soran 3 ay Bugün hangi külodu giydin Yorumla Soran 2 ay ? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Rahat hissediyorum 2 13 Yorumla Soran 3 ay Genelde giyyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evet Yorumla Soran 3 ay Hangi renkleri var sende Yorumla Soran 3 ay ? Yorumla Cevap sahibi 3 ay Siyah Yorumla Soran 3 ay İnce mi peki Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hyr Yorumla Soran 3 ay İçine ne modeş giyyorsun Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yeter bu kadar umuma açık Yorumla Soran 3 ay Merak ettim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Etmeyin Yorumla Soran 3 ay Sık sık giyyor musun Yorumla Cevap sahibi 3 ay Uzatma umumu Açık yeter dedim ya Yorumla
Esranınnicki Takip Et Xper 1 Yaş: 25 2 ay Hem rahat hem de şık olduğu için. 1 2 Yorumla Soran 2 ay Sık sık giyyor musun Yorumla Soran 2 ay ? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sıkı vücudunu sarıyor ayna karşısında fena oluyor hem rahat hem göstermeli
Bayılıyorsun galiba giymeyi
O taytıda külotduz mu giyyorsun yoksa
?
Aynada görünce yükseliyor musun kendine
Canım
Ben tayt kadınıyım valla hem rahat hem şık hem kombinlemesi kolay
Dimi bence de
Hangi renkleri vsr peki
siyah, beyaz, pembe, lacivert, yeşil, ten rengi, krem, bej falan çok var ama en çok siyah var
En çokta siyah giyyorsundur kesin 😂
İnce, parlak, mat, fitilli, düz hafif iç gösteren büzgülü bunlardan hangi modelleri var peki
her model var
En çok peki
düz, dikişsiz
Hmm ne güzel
Peki modele rengine göre iç çamaşırı trrcihin değişiyor mu yoksa hepsinde aynı model mi giyyorsun
değişiyor
Süz ve dikişsiz giyince ne modelde giyyorsun siyah tayt giyince
siyah string
Düz mü dantelli mi string
farketmez o
Dantelli tanga ip tangs falsn da giyyorsun taytın içşne
evet
şu an hangisi var içinde
pardon da size ne
Hayır sordum sadece yanlış anlama
İspanyol paça veya mini taytlardan da giyyor musun hepsi düz uzun mu
bazen
Genelde siyah düz dikişsiz tercihin
evettt
Güzelmiş
Genelde string mi yoksa sürekli sürekli değişir mi
değişir
Hmmmm
Belli etmiyor mu mesela ince dikişsiz giyince
?
Bugün giydin mi
Tayt rahatlıktır severek kullanırım
Sık sık giyer misin
Peki
burada mısın
Güzel gösteriyor insanları tahrik etmeyi seviyorum ben
İç çamaşırı giyyyor musun içine taytın peki
Tanga giyorum
Belli etmez ki ama nasıl tahrik ediyorsun
Vajinam belli oluyor çekiyorum çizgisi görünüyor
Üstüne de kısa şeyler giyyorsun hem vajınan hem kalçsn görünüyor
Evet
Kalçanın da arasına giriyor zaten
İkisinede giriyor
Otobüse falan biniyor musun öyle
Çoğunlukla her here tayt giyiyorum
Arkadan hissediyor musun sertlik falsn
Bazen
Islanıyor musun o an
Biraz
Herkes bakıyor dimi popon vajına na
Bakıyorlardır
Hoşuna gidiyor milletş azdırıp kudurtmak whahahshs
Evet eğlenceli ya
Ne zaman giydin en son
2 gün önce
Ne renk giydin ne model
Düz siyah şort olandan
Mini mi nasıldı İnternetten atsana bi link aynısın
https://hizliresim.com/2re7dmw
Bu
Oha çok iyii
Normal uzun olanı da atsana giydiğinin aynısını
Bulamam şu an ya işte bunun uzunu
Merak ettim canlandırıcam bi 2dk almaz ki ya bekliyorum hadi
Bugün ne giydin tayt mı yine
Spor yaparken giyerim hep
Hangi marka ve renk çoğunlukla
Sanane
Kendine alcaksan söylerim ama
Öyle yspıcam sporda iyi oluyor şortun altına giyiyorum
Eeee
?
E hani
Çünkü eşofmandan daha hafif ve rahat
Sürekli giyer misin peki
Sürekli hiçbir şeyi giymem
Hangi renkleri var peki
Mavi
Tek renk mi
Var
Sadece
Çok güzel durduğu için seviyorum
Vucudunu harika gösteriyor sanırım
?
burada mısın
Vardır.
Sen giymiyorsun galiba hiç
Kışın pantolonun altına içlik olarak giyiyorum
Normal direkt giymiyor musun
Evet
Neden
?
burada mısın
Hey.
Mini tayt giyerim uzun değil
Mini dediklerin nasım örnek linki var mı İnternetten
Ve neden
Git bak intden
Bilmediğim için sordum çok fazla modelleri var sen giydiğin için daha kolay olur
Baksana sen 2dk merak ettim
Bekliyorum
Baktım da harikaymış hangi renkleri var sende
Sana me
Nee
Merak ettim ya
rahat ve sıkı hep küçük beden alırım vücudumu daha rahat sarsın diye
Vücuduna tam yapışıp sarıp sıkılaştırması güzel hissettiriyor galiba sana
evet
En çok hangi renk ve model giyyorsun
siyah ve açık gri
Şu İspanyol paça gri tayt gibi dimi kumaşı o grinin