Düğünde böyle bi elbise üzerine blazer siyah olur mu siyah çanta siyah topuklu
Tek başına çiğ olabilir ama gittiğim yerde şık ve klüp havasında gibi düğün salonu
Türkmenistanlılar ve Türkler karışık Türkmənistanlilar kisa giydirmiyor kendi karilarina kizlarina ama bana turkmenistanli kadin cagiran kisi giy kısa giy dedi için söylüyorum sizce nasil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Düğün salonunun havasına bakınca bu kombin baya yerinde duruyor 😍 Kısa, payetli elbise + siyah blazer + siyah topuklu + siyah çanta tam “şık ama parti modunda” bir görüntü veriyor.
Erkeklere daha çok hitap ediyor gibi hissetmenin sebebi elbisenin hem kısa hem de vücuda oturuyor olması, ışıltı da dikkat çekiyor tabii 🔥 Ama sen içinde kendini güçlü ve rahat hissediyorsan problem yok.
Sadece şunu önerebilirim:
Blazeri arada omuzdan çıkarıp takman bile havanı değiştirir. Makyajda da gözleri biraz dumanlı, dudakları daha nude tutarsan çok dengeli, sofistike bir görünüm olur ✨
Ozaman nie kızların çoğu cirkin iy igrenc derken erkekler cok beğeniyor hangisine inanicammm ben erkekelr abaza diemi boyle bence abazalar ya da ne bilim ya da kadin kadinin dusmanimi
Kızlar kıskançlıktan, erkekler hevesden konuşuyor; sen aynaya bak, en dürüstü orada 😉✨