Erkeklerin takım elbise de memeleri kapalıyken, Kadınlar niye takım elbise de meme açma derdinde acaba ( Attığın görseller için konuşuyorum) Takım elbise erkeklere özgüdür, Kadınlar giymemeli 😎
Erkekle bütünleşmiş bir kıyafet olsada kadına da yakışır aslında ama takım elbisede kadınların dekolteli büstiyer bluz tarzı şeyler giymesi şart öbür türlü alta düz bir gömlekle erkeksi maskülen görünürler o ceketle ve hiç hoş durmuyor öyle. Dekolte istemeyenlerde yoğun makyaj yapmalı.
Lezbiyen biseksüel kadınlarda maskülenliği ve maskülen giyimi tercih eden kadınlar var onlara bir şey diyemem saygı duyarım tercih meselesi yönelimleri öyle olabilir bize söz düşmez. Fakat heteroseksüel kadınlar kendi feminenliği ile barışması herzaman için en sağlıklısıdır vücutları kıyafetleri ile barışmalı vücutlarından utanmamalı dişil enerjiyi yüksek tutmalı tabi kimseye baskı ısrar kurmam öyle mutlularsa beni ilgilendirmez.
Plaja oranı buranı millete göstermek için mi gidiyorsun? Bir kadın burada sütyenle fotoğrafını koysa 0r0$pu dersiniz. İstediğin fotoğrafı koy umrumda değil. Ama bu fotoğrafı koymuş birinin bana çocuk demesi gülünç bir durum.