Ben giysem herkes laf eder onlar nasıl giyiyor? Kimse bir şey demiyor mu?
2 ay
Evet bazıları yiyor kimse bir şey diyemez bunda bende de söyleyemem giye isterse kilotla gezer südyen le dolaşırken tabii şey diyemem ben de diyemem bir erkeğe sür diyen külot giydirmek istiyorum
Onlara laf yok. Utangaç sessiz güçlerinin yeteceği edepli ama zevklerine düşkün ve özgür olmak isteyen ama kurallara da sadık kızlara laf ederler. Çünkü onlar haddini aşmaz.
Aynennn öyle
Ne kadar utanmaz olursa o kadar alkış alıyor ama biz biraz makyaj yapsak adımız çıkıyor
Evet. İnsanlar iğrenç
Teşekkür ederim 💓
Rica ederim
Bayramda mini etek giyenler de senin kadar insan ve çoğu ilk başta tedirgin olmuştur merak etme 😌✨
Fark şu: Onlar “laf edecekler, etsinler” noktasına kendini alıştırmış.
Sen de yavaş yavaş başlayabilirsin. Mesela:
Mini yerine önce biraz daha kısa midi etek dene, üstüne şık bir gömlek, altına zarif bir sandalet 🫶
Aile ortamında rahatsan giy, rahatsız değilsen kimse için kendini strese sokma.
Önemli olan şu: İnsanların lafı geçer, senin kendine bakışın kalır. Tarzınla mutluysan, bayram da senin, mini eteğin de 💫🧡
Cevap
30Cevap
niye çekinsinler
Bu yaşadığın çevrenin kültürel yapısıyla alakalı. Ben İzmir'de yaşıyorum. Bu şehir ve yaşadığım muhitte kimse kimsenin giyimine laf edemez.
Ya burada da etmez de insanlar içinden derler ama
Bu kişinin karakterine yaşam tarzına ortamına göre değişir. Miniyi geçtim micro giyenler var
Tamam da hava çok soğuk ne gerek var illa göstericen mi yani
Demek ki teşhiri seviyorlar
Bilemiyorum artık
Bilinen bir şey bu
İyi günler
Moda insana yakışanı giymektir boş ver kim ne giyerse giysin demek ki sen öyle güzelsin
Onlara desen de farketmiyor onlar arsiz edepsiz zaten ne soylersen soyle dokunmaz asla
El âlem ne der diye yaşamayı bırak kendi keyfini yaşa el âlem ın ağzı zaten her zaman bir şey der
Onlara da elbet biseyler diyen vardır ama onlar kimseyi umursamıyor
Kim bi şey diyebilir ya. Kimin kime karışma hakkı var
Sen nasıl mini etek giyersin, sen giyemezsin ayıp sana yasak 😄
36 45 yaş aralığındaysan mini etek giyiyorsan laf etmeleri doğal bence. Bu yaşa gelmiş amacı ne diye sorarlar.
Onlar her zaman giydiği için çekici ilgi falan çekmez demekki sen arada giydiğim ve vücudun da daha iyi ve güzel göründüğü için hemen ilgi çekiyor
Merhaba canım bu birazda yaşamış olduğun bölgeye ve aile yaşantısına göre değişim göstermektedir bende bu havalarda çok uygun bulmuyorum
Yo niye desinler ya :D
Soğukta kötü canım havalar ısınsın o zmaan
Neden cekinsinler herkesin kendi tarzi
Çok açık ama ne gerek var bu soğukta
Hakli olabilirsin bazen ben bile yadirgiyorum ama insanlarin kendi zevkleri iste naparsin onlar kendilerine yakistirdiktan sonra bizimki cene yormaktan oteye gitmiyor
Erkekler rahatsız oluyor bakmamaya çalışıyorlar normal otursa sanki kadına bakıyormuş gibi oluyor
Cogu bakiyor zaten bakmiyorum diyen yalan soyler goz kayar
Bakmasada rahatsız ediyor yani sıkıyor erkekleri bu durum , mesela karşında mini etek giymiş kadın alacik oda zaten büyük değil
Bu soğukta iyi üşümüyorlar
Aynen öyle
Az öncede gördüm ben dondum 😃
Çekinecek bir şey yok.
Herkesin çevresi aynı değil ki
Yani giymek istiyor musun
Kim. laf edecekki
Kim nediyecekki giyebilir yani ne var bunda
Başkalarının giyimi bizi ilgilendirmez
Herkesin ailesi, yaşam tarzı bir değil ki
Niye bayramda giyilmez mi
Kimden neden çekineyim ya