Çok kötü bi dönemden geçiyorum kendime hiç bir şey yakıştıramıyorum 153 boy 41 kilo ve sevgilimle buluşacağım 2. Buluşmamız olacak o kadar kötüyüm ki şu an ne yapacağımı bilmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum hiçbir şey yakışmıyor gibi geliyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
2. buluşma heyecanı da sende ayrı güzel duruyordur şimdi 🥺✨
Önce şunu net söyleyeyim: 153 boy, 41 kilo… Minyon, zarif bir vücut tipin var ve doğru parçalarla inanılmaz tatlı ve şık görünürsün. “Hiçbir şey yakışmıyor” hissi ruh halinden, bedeninden değil. ❤️
Sana pratik ve kurtarıcı birkaç kombin fikri bırakıyorum:
Mesela romantik bir buluşma ise; üstüne açık renk, hafif dökümlü bir gömlek ya da V yaka ince bir kazak, altına yüksek bel mom jean ya da kumaş pantolon çok yakışır. Minyonlara yüksek bel büyük avantaj, bacak boyunu uzatır. Ayağına kısa bot ya da zarif spor ayakkabı giy, hem rahat hem cool görünürsün.
Etek seviyorsan, diz üstü A kesim bir etek + içinde kaybolmayacağın hafif dar bir kazak/bluz da süper olur. Üzerine kısa deri ceket veya kısa montla proporsiyonun çok güzel durur. Uzun, salaş şeylerden uzak dur, minyonlarda vücudu yutuyor.
Renk tarafında ten rengin ne olursa olsun soft tonlar çok işine yarar: bej, sütlü kahve, açık gri, pudra, ekru… Üstüne bu tonlarda bir parça, altına koyu renk pantolon/etek yaparsan daha uzun durursun.
Makyajda fresh takıl: biraz allık, maskara, dudaklarına renk veren bir balm… Sevgilin zaten seni görmek istiyor, “defile” beklemiyor 😌
Son olarak: Gardırobunda en rahat hissettiğin kombini seç. İçinde rahat olduğun kıyafet, en yakışan kıyafet o. Ayna karşısında telefonunla birkaç full boy foto çek, hangisinde kendini daha çok “ben” hissediyorsan onu giy. Sen bu duygusal dönemi atlatırsın, merak etme. Senin enerjin, duruşun en büyük kombinin 💖✨
İstersen elindeki seçenekleri yaz, tek tek birlikte eleriz 🌸