Güncellemeler
+1 yıl
İlk bulusmada midi boy elbise giydim yani ara boy diz kapağında tam aynj evde kalmayacağız cns yaşanmayacak normal geziyoruz sarılıp öpme falan oluyor en fazla ona göre yorum yapın saçma sapan yorumlar engellenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu alttaki gibi giy git canım 😊
Önceliğin kilo vermek olsun aynı boydayız 25 kilo fazlasın brnden ama ben bu halimlw rahatsız oluyorum.
Siyah giyinmeni tercih ederim zarif gösterir.
Rahat olamazsin mini ile bu yüzden hiç tercih etme
Aşkım sen özgüvensizsen biz ne yapalım ben zaten ilk buluşmamda siyah OLMAYAN elbise giymiştim sevgilim beni her halimle seviyor sağlık açısından 10 kg vermem yeterli olur o da şu an 20 günde olmayacağına göre boş yapma istersen, bi terapi almanı öneririm benden 25 kg az olup hala memnun değilsen :((( üzüldüm özgüvensizliğine
Özgüvensiz olan sanki biraz sizsiniz. "Özgüven, kişinin kendi değeri hakkındaki subjektif değerlendirmesi ve kişinin kendi özelliklerinin ne ölçüde olumlu ya da olumsuz olduğu hakkındaki yorumudur." Ve siz size karşı gelen bir tavsiyeye hemen guard alarak yaklaşıyorsunuz. Beden olumlama ve özgüven ile sağlıksızlığı karıştırmamak gerek ve ek olarak sizden 25 kilo az memnun değil diye terapi alman gerek falan diye yorum yapmanız çok saçma herkesin kendini beğendiği vucut ölçüsü farklıdır
@pinkplanet ilk olarak bu konuşmada sizin söz hakkınız var mi, sanmam üstünüze alınıp niye cevap verdiniz anlayamadım. İkincisi ben soruda kıyafet sormuşum gelip kiloma yorum yapmış, yapmışsınız. Size söz hakkı veren kilomla ilgili soru soran oldu mu, hayır. O zaman boş yorum yapmanıza gerek yok, kendimle özgüven sorunum olsa kilomla ilgili soru sorar veya zayıflarım. Sağlık açısından 10 kg veririm dedim onun da soruyla zaten alakası yok. Son olarak 25 kg az olup bu denli özgüvensizse evet terapi alması şart, başkasına sallamadan önce.
Beden olumlayacak bir durumum da yok, obez değiliz
Öncelikle yaptığım yorumu özgüvensizlikle bağdaştırıp bir terapi almamı önermeniz Sizin bir terapi almanız gerektiğini gösteriyor. yaptığım yorumda özgüvensiz olduğumu nereden çıkardınız Bilmiyorum tabii ki herkesin kendi kararı kendi düşüncesi ama ben size insan olarak bir yorum yaptım karşımdakini bir insan sayaraktan yorum yaptım Bu da benim hatam olsun bu gibi bir platforma böyle bir soru paylaşıyorsan gelecek her türlü Yoruma açık olman lazım gelip burada bana boş yapıyorsun diyemezsin Benim düşüncelerimi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın kusura bakmayacaksın madem bu şekilde tersliyeceksin bu gibi sorular sorma ben de sana soruyorum o zaman kendi aklın kendi düşüncen yok mu? o zaman kendin bul Ne giyeceğini. bu gibi bir soru sorarak ne kadar eksik kendi kararlarını bile veremeyen bir insan olduğunuzu belli ediyorsunuz gelip burada benim görüşüme boş yapıyorsun deyip kendin bu şekilde eksikliklerinin olduğunun farkında bile değilsin Öncelikle aynayı kendine tutup daha sonra karşılıklı konuşabiliriz😘
Kendini hangisi içinde mutlu ve rahat hissedeceksen onu giy 9 aydır sevgiliyiz demişsin zaten yani şöyle bi örnek vereyim sevgilimle kayalıklarda oturmaya gidiyorsak elbise giymem ya da kumsalda sarılıp uzanacaksak şort ya da biker tayt giyerim rahat olması açısından ama yok güzel bi yere oturucaz falan filansa elbise de giyerim ama sevgilim beni her halimde beğeneceği için rahatlığım ön planda olur
İlk gün rahat ama şık ol bence. onun sevdiği bir renkte tişört altınada kot pantolon ve spor ayakkabı. Bu şekil yapabilirsin ilk gün.
Millet sevgilisi ile buluşuyor biz sevgili ile yolları ayırdık birbirimizi gözlüyoruz ah ah zalim kader :) Bol şans
Bol elbise her zaman garantidir
Ya senin ne giycegini sayfadaki insanlar nerden bilsi ya
@nilsuperi1 aynı evde mi kalacaksınız
Hayır
Ne bileyim bi an hangi kıyafeti giyersem daha rahat çıkartır daha rahat zıplatır beni diyeceksin sandım korkuttun 😂 ama şıkkımı seçerim şimdi de sen seni nasıl bilsin istiyorsun o da önemli
Beni zaten tanıyor 9 aydır sevgiliyiz
@nilsuperi1 seni üzmek/kırmak gibi bir derdim yok ama kilo versen daha güzel olursun gibime geliyor 1.64 boya 75 kilo çok gibi geldi ki zaten yaşın daha genç yas ilerleyince vermesi de zorlaşıyor çünkü
Ben vermek istiyorum z gelene kadar 5 kg verseydim elbisem çok güzel olurdu evdeki zaten zayıftıö çok kilo aldım son 6 7 ayda
Egzersiz spor uygulamaları var artı beslenme uygulamaları var tabi diyetisyene gitsen daha iyi de sağlığın için sadece Yemene dikkat etsen kilo gene verirsin benim akrabağım günde bir öğün yiyordu sanırım. Hafta da 3 4 kilo verdiğini söylemişti. Umarım faydam dokunmuştur kolay gelsin
Mini giy
Pantolon giy
Çıplak git.
Anan babana öyle gitti herhalde
Tabiki. Yoksa ben olurmuydum sanıyorsun.
jhahahaahahaha
Ne gülüyorsun be. Seninkiler seni yaparken takım elbise ilemi yatakta idi.😄
Mini
Kiotsuz mini etek giy ellesin