Bazen ciddiye alınmadığımı hissediyorum. Bugün gömlek aldım, en küçük beden ama yine bol geldi, terziye götürdüm..
2 ay
Cevap
10Cevap
Ben de ciddiye alınmıyor gibi hissediyorum. Çocuksu geliyoruz herhalde insanlara. Hoşlanmıyorum bu durumdan
Çok iyi anlıyorum seni ama işte bazı insanlara anlatamıyorum
hissediyorum insanların bana karşı tutumlarından, bakışlarından falan ya da alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum
bir de niye bilmiyorum "tatlı" buluyor bazı insanlar beni, sanki fino köpek var karşılarında :D
seni niye ciddiye alsınlar kii minyon kız ciddiye alınmaz sadece sevilir çok tatlı gözüküyorlar çünkü 🥹😂
Sevilmek mi o ne
Kimsenin sevgisine ihtiyacım yok
Minyon kızlar çocuk gibi duruyorlar ama çok tatlı oluyorsunuz bence şikayetçi olma bu halinden daha çok begenilirsin
Bazen ciddiye alınmıyorum yaşayan bilir
Nasıl cidiye alinmiyorsun ne diyorlar ki
Hissediyorum
boyla posla alakalı olduğunu düşünmüyorum böyle olsaydı birçoğumuz özgüvensiz olurduk.. beni etkilemiyor başkalarını bilemem
gömleğin bol gelmesiyle ciddiyete alınmamanın alakası ne yenge?
Soruyu anlayarak okusuna onu örnek verdim bazen öyle hissediyorum boyum kısa diye çocuk muamelesi görüyorum
boyunun kısa olması senin aynı zamanda yüzünün, ellerinin, vücudunun da küçük olması demek. ve gerçekten çevremde öyle kızlar görünce yaşı çok küçük gibi hissettirebiliyor bu. bazen diyorum sen daha liseye gidiyorsun herhalde falan diyorum öyle insanlara. ama bu durumun b*kunu çıkartmamak lazım. bir kere söyleyip gülersin hepsi bu. ciddiye almayanlar daha çocuk senden))
Demeseler bile ciddiye alınmıyormuş gibi hissediyorum ve başıma bu olayda geldi
cok tatlı oluyo bence kısa boylu kısıler boyle ama bıraz enerjık olanları ama 175 tercıhımdır hıc sevgılım olmadı ama yanı olsun
terzi konunun neresinde
Örnek verdim
Tatlı oluyorlar benim eski sevgilim 1.55 di
boş ver onlar kaybeder üzülme
Üzülmüyorum zaten🙄
Yokkkk
O zayıflıktan
Her zaman yaşarsın bunu
Neden ya alınır sun
Kaç ki boyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Minyon olmak kesinlikle eksik değil, tam tersine çok avantajlı bir özellik 🧡 Özellikle 2026 trendlerinde minyonlara göre tasarlanan crop blazer’lar, high-waist pantolonlar ve kısa ceketler acayip revaçta.
Ciddiye alınmama hissi daha çok duruş ve tarzla değişiyor. Omuzları hafif dik tut, bele oturan blazer ceketler, yüksek bel pantolon ve düz ama temiz kesim parçalar seni çok güçlü gösterir. Gömleğin bol geldiyse beline oturtup kısalttırman süper hareket, terzi senin en iyi arkadaşın olsun 💅 Kendine yakışanı giydiğinde insanlar fark etmeden ciddiyetini de tavrını da daha çok hissediyor, inan bana.