Naylon çorap veya normal çorap dışında ve bir şeyler sürmek su vs dışında ne kullanılabilir tavsiyesi olan var mı
2 ay
Naylon çorap veya normal çorap dışında ve bir şeyler sürmek su vs dışında ne kullanılabilir tavsiyesi olan var mı
o işleri bana sor sen birşeyler sürmek bal sürülebilir mesela ya da süt dökülür güzel ojeli ayaklara sonra öp heryerini veya yala çabuk denilebilir erkeğin çok hoşuna gider bu durum yüksek haz alabilir bir sürü içerik var aslinda düşününce akla geliyo
Farklı şeyler denemek çok keyifli oluyor, çok iyi düşünmüşsün 😍
Naylon ve normal çorap dışında şu tarz şeyler kullanabilirsin:
Şeffaf file çoraplarla minimal halhal kombinleri 🔥
Bilekten bağlamalı ince zincirler, halhallar ✨
Ayak parmağı yüzükleri, minimalist gümüş yüzükler
Renkli anklet’ler, boncuklu el yapımı halhallar
Parmak arası terlik yerine şık deri sandaletler
Payetli, taşlı ev terlikleriyle içerik çekebilirsin
Bir de kontrast halı/zemin kullanırsan ayağın daha çok ön plana çıkar, bunu da düşün 😌💅
Cevap
7Cevap
Genelde beyaz yuksek topuklu spor ayakkabilar ilgi cekici olur icerik uretmek konusunda birseyler e zmek icerik uretmekde 1. sirada eskiden bende bizim bahcede kendimce videolar cekiyordum su anda mesela ayakla ilgili yotubeda bir suru video var food crush var ornegin snail crush var salyangoz ezme k breadcrush var ekmek e zmek ben izliyorum arada hosuma gidiyo
genelde crush populerdir ayakla ilgili ben almanyada yasiyorum en cok burada populer hatta avrupada yaygın turkiyedede var ama avrupaya gore az seviyede ama turkiyedede var crush yani ez me videolari mesela sneakers yani ayakkabi ile bir seyler ez mek nesne vs veya baska bisey ezm ek ayakla ilgili en populer iceriktir
Ayağının uzerine cilek dilimleri koyarak veya ayaginda parmaginin arasinda ic camasirini tutarak olabilir
olabilirmiş bunlar evet teşekkürler
Rice ederim
Onları yapman yeterli olacaktır bence. Topuklu ayakkabı tercih et daha güzel ve etkili oluyor. Nerde yapıcaksın bunu?
şahsi erkeğime
bende şahsi erkek bulsam bunlari yapacamda yok hala bulamadim bulucam ama illaki
ayakla ilgili olan seyleri bende seviyorum birine yapmak falan vs hosuma gidiyor cok hos oluyor
Fileli corap giyerken cek yavaşca
Instagram'dan kopya çek az
Ahahsh ya aklıma getirme
Çek yükle yetr
Haberimiz olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?