Güzellik & Bakım Bacaktaki batıklar için ne kullanmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar bacağımda inanılmaz derecede batık oluyor iğneyle çıkarıyorum sürekli sizin önereceğiniz bişey var mı? Güncellemeler+1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Bacaktaki batıklar için ne kullanmalıyım? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yaavhehee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vucut icin olan fircalari kullan dairesel masajlar yap bazen yag da kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekli ağda ile alıyorsan bir süre sonra batıklar oluşuyor. Birkaç kez jiletle al sonra tekrar ağdaya geçersin. Sorun ortadan kalkıyor o şekilde. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Makinayla alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da yapar. Sen bir dene jiletle almayı sonra fark edeceksin zaten. Geçiyor hemen Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır canım teşekkür ederim Yorumla
melda2002 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bir kaç kez jiletle al sonra ağda yaparsın geçiyor o zaman ama lazere gidersen bu sorun ortadan kalkar 0 0 Yorumla
brky36 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl jiletle alırsan hiç bir batık olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O şekilde kıl kökleri kalıyor pürüzsüz durmuyor Yorumla brky36 +1 yıl çok almıyacaksın mesala ağda yapıyorsan 3 4 kere 2 kere de jiletle alıcaksın alacağın zaman Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Kürler var internetten araştır yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Deneyip memnun kaldığınız var mı Yorumla Alarasmin +1 yıl Bol asitli bir kür karbonat limon sirke krem kivamuns getir 15 dakika uygula sonra duşa gir kesele Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla Alarasmin +1 yıl Rica Yorumla
togo44 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl ağdadan sonra keseleyin iyice diyorlar olmuyormuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keseliyorum ama hepsi çıkmıyor ve tahriş oluyor Yorumla togo44 +1 yıl bi kaç ağda sonrası düzeliyor aslında bide ağdadan sonra limon sürmeyi denesene hem seyreltiyor Yorumla
PveyaE Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ağdadan sonra sıcak suyla sık duş al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Genelde sıcak suyla alıyorum saten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vucut icin olan fircalari kullan dairesel masajlar yap bazen yag da kullan
Sürekli ağda ile alıyorsan bir süre sonra batıklar oluşuyor. Birkaç kez jiletle al sonra tekrar ağdaya geçersin. Sorun ortadan kalkıyor o şekilde.
Makinayla alıyorum
O da yapar. Sen bir dene jiletle almayı sonra fark edeceksin zaten. Geçiyor hemen
Tamamdır canım teşekkür ederim
Bir kaç kez jiletle al sonra ağda yaparsın geçiyor o zaman ama lazere gidersen bu sorun ortadan kalkar
jiletle alırsan hiç bir batık olmaz
O şekilde kıl kökleri kalıyor pürüzsüz durmuyor
çok almıyacaksın mesala ağda yapıyorsan 3 4 kere 2 kere de jiletle alıcaksın alacağın zaman
Kürler var internetten araştır yap
Deneyip memnun kaldığınız var mı
Bol asitli bir kür karbonat limon sirke krem kivamuns getir 15 dakika uygula sonra duşa gir kesele
Tamamdır teşekkür ederim
Rica
ağdadan sonra keseleyin iyice diyorlar olmuyormuş
Keseliyorum ama hepsi çıkmıyor ve tahriş oluyor
bi kaç ağda sonrası düzeliyor aslında bide ağdadan sonra limon sürmeyi denesene hem seyreltiyor
Ağdadan sonra sıcak suyla sık duş al
Genelde sıcak suyla alıyorum saten