Yakın çevremdeki arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum hepsi dekolteli giyiniyor. Instagram'da dekolteli fotoğraf paylaşıyorlar. Ben de evliyim eşim özel günler ve düğünler harici dekolte giyinmez. Instagram'da paylaşmaz. Artık dekolteli giyim normal mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)5 ayEvet eşine ve kendisine özgüven sahibi olan herkes için normal bir durum.
092 Yorumla
Soran5 ayEvet ama yine de fazlasına karşıyım. Düğün dernek özel günlerde olabilir:)
Cevap sahibi5 ayÖzel günlerde gören göreblir yani :D
Soran5 ayHerkes o gün şık hocam. Kimse kimseye bakmaz yani o gün
Cevap sahibi5 ayDiğer günlerde aynı aslında. Bakma dersen en kapalıya bile bakan oluyor. Kadının nasıl giyinmek istediği eşinin de onun yanında durmsı olayı ile ilgili biraz
Soran5 ayElbette ama toplum baskısı ve dedikoduları da göz ardı etmemek lazım hocam. Siz evli misiniz?
Cevap sahibi5 ayEvet evliyim. Toplum baskısı vs. hepsi eşimin yanında bir anlamı yok haliyle. Dedikodu yapanlar kişiler o işe takıldıkça yapıyorlar. Bir süre sonra bırakıyorlar dedikoduyu. Genelde hep öyle gözlemledim ben her durumda.
Soran5 ayElbette ama küçük şehirde yaşıyoruz o yüzden büyük bir problem bu. Büyük bir şehirde yaşasak çok sorun etmezdim. Yoksa normal giyimde de bakıyorlar hayvanlar. İstanbul'a falan gidiyoruz bazen o zaman göğüs dekolteli giydiğinde bakan kişi sayısı çok az.
Cevap sahibi5 ayHaklısın bizde küçük şehirdeyiz. O konuda haklısın ama eşimde burada dekolte yerine daha çok etekleri burada giyiyor. ORada dekolte tarzını daha çok giyiyor. Giysinde zaten içinde kalacağına giysin.
Soran5 ayEvet. Normalde izin veren biri değildim ama açıkta olsa kapalı da olsa bakıyorlar. En azından hevesini alsın diye dediğim gibi özel günler ve seyahat ettiğimiz zaman giyiyor. Sebebini sorduğumda kendimi daha iyi hissediyorum diyor.
Cevap sahibi5 ayDaha esnek olmayı aslında başarabilseniz eminim eşiniz de daha mutlu olacak ilişkiniz daha olumlu daha pozitif olacak. Denemeye değer.
Cevap sahibi5 ayBen eşime bu konularda cesaret verdim ama sizde sizin cesaretiniz ile olay çözülecek eşiniz de daha mutlu olacak diye düşünüyorum.
Soran5 ayDediğim sebeplerden ötürü ne yazık ki. Ama daha ne yapayım ki esnek oluyorum yeterince. Bu kadarı da yeterli değil mi?
Cevap sahibi5 ayAslında değil. Dediğiniz sebepler hep 3. kişiler. Sizin için önemli olan eşiniz değil mi 3. kişilerin önemli olması yanlış bana göre de
Soran5 ayElbette ama işte toplum yapısını biliyorsunuz. Eşimi bu konuda korumak zorundayım. Kurye geldiğinde kapıyı ev haliyle açıyor ona da karışmıyorum. Bence yeterince anlayış gösteriyorum
Cevap sahibi5 ayHocam biz erkekler eşlerimizin güzelliğine vurulur aşık oluruz. Sonrsaında ise onların ışık saçan hallerini söndürmeyi dikkat çekmemesini isteriz. Aslında bu haksızlık değil mi? Eşiniz çekici bir kadın olması ona bu rahat ortamı kısıtlamadığığınız için daha çok bağlanmasına yol açmaz mı?
Soran5 aySebep sonuç olarak bakarsak evet. Ama ilişkimiz nedensellik ilkesinden dolayı var. Bazı şeyleri deneyimlemek ikimizin de hakkı fakat aşırıya kaçarak huzurumuzu bozmamak adına minik iltimaslar veriyorum. Geçen gün askılı body ile kuryeye kapıyı açtı mesela buna karışmadim. İdare etmeye çalışıyorum
Cevap sahibi5 ayTamam sıkıntı oldu mu yok. Konuştuğumuz gibi bakan hayvanlar kimlere kimlere bakıyorlar. O hayvanlar ve o hayvanlara sebebiyet veren avaneler yüzünden en değer verdiğiniz eşinizi kısıtlamalayın. O belli ki kendine bakıyor ve kendini çekici hissetmeyi de seviyor. Çevreniz hattta ailenize ilk başlarda garip gelse de emin olun sonradan alışıyorlar bu duruma
Soran5 aySiz bu konuyu kafada tamamen asmissiniz belki bende sizin yaşınıza geldiğim de sizin gibi düşünebilirim. Göğüs dekoltesi mi seviyor eşiniz de?
Cevap sahibi5 ayBelki olabilir. Başlarda bende senin gibi düşünüyorken zamanlar böyle hal geldi düşünceleri. Evet sever ama daha çok mini giymeyi seviyor.
Soran5 ayBizimkinin göğüsleri dolgun göğüs çatalı seviyor daha çok. Mini etek çok nadiren giyer.
Cevap sahibi5 ayNe güzel çok daha çekici oluyordur haliyle sizi de yükselttiği kesin bence haksız mıyım. Eşinizin o halleri
Soran5 ayTabikide. Görsel zaten kadın vücudu estetik. O yüzden hoşuma gidiyor. Özellikle seks anında bunu konuşmak seksi daha keyifli hale getiriyor.
Cevap sahibi5 ayEşimin de kalçalarının duruşu nedeniyle kıvrımlı hatları vs. mini etek çok yakışıyor. Önceleri sadece kısa giyiyordu artık mini etek giyiyor. Yakışıyor da bende seviyorum onun o hallerini
Soran5 ayEvet gerçekten güzel kalça detayı da.
Cevap sahibi5 ayEvet bende onun seksi olmasının beni daha da bu konuda teşvik edici etkisi oldu açıkcası
Soran5 ayKesinlikle öyle. bir de feci havaya giriyorlar o an ekstra daha cilveli oluyorlar.
Cevap sahibi5 ayEşimin de göğüsleri dolgun sayılır ama o daha çok dediğim gibi mini giymeyi seviyor. Daha az çatal detayını seviyor. Biraz da bu konuda sonradan istekli olduğu için mini etek ile göz hizasında bakışları yakalamıyor daha rahat hissediyor diye dusunuyorum.
Soran5 ayMuhtemelen. Ama yanlarında biz varken problem olmaz. Onları koruruz. Misafir geldiğinde dekolteli giyinir mi?
Cevap sahibi5 ayKesinlikle kendini seksi hissetmesi onlara özgüven veriyor. Ben dediğim gibi o halleini seviyorum. Ona bu konularda cesaret veriyor teşvik ediyorum. Daha neşeli dediğiniz gibi daha neşeli daha istekli oluyor
Soran5 ayBakalım bu sene tatilde sutyensiz dışarı çıkmak istiyor. O isteğini gerçekleştirecegiz.
Cevap sahibi5 ayGenel olarak o tür durumlarda giymemeye çalışıyor. Aileden birileri gelirse giymez. Ben rahat olmasını söylesem de rahat hissetmediği için bende tamam dedim.
Soran5 ayArkadaşlar ve eşleri geldiğinde giymek istiyor ama ben kabul etmedim.
Cevap sahibi5 ayDostum sende aslında eşinin bu hallerini seviyorsun. Eminim bu yazdan sonra engeller biraz daha esneyecek gibi.
Planlı değil ama plansız oldu eşim öok heyecanlandı ama sonra kimsenin ilgilenmediğini görünce rahatlamıştı. Bende bu yıl otelde daha çekici seksi bir mayo almayı düşüyorum ona
Soran5 ayTanga bikini gibi şeyler mi? Ben ona hazır değilim.
Cevap sahibi5 ayEşimn bak aşamaları geçme konusunda daha rahat eşimi ise ben teşvik ettim dediğim gibi sonrasında onun da hoşuna gittiğini görünce devam ettim. Kadınlar mutlu oluyor ama güvenli liman olarak da bizlerin yanlarında olmasını seviyorlar. Bence kabul et samimi olduğun olmasa bile eşinin arkadaşlarından olan bir grupla hani senin çevren dışında gibi deneyimleyebilirsiniz
Soran5 ayBilmiyorum henüz buja pek hazır değilim. Göğüs dekoltesi şimdilik yeterli benimi için. Buna izin vermem bile mucize
Cevap sahibi5 ayYok tanga bikiniyi eşimde giymez su anda onun için de ona uygun bir tatil yeri lazım. Alt kesim daha brazillian modeller olaililıyor. Üst kısım ise daha balenli yapıya sahip göğüsleri daha seksi gsteren yapıda
Soran5 ayBunu ancak sizin gibi modern fikirleri olan insanlarla arkadaş olursam yaparım sanırım. Yoksa zor çevremde de öyle birisi yok.
Cevap sahibi5 ayEminim eşinize de seksi bir bikini alabilirsin göğüslerini daha hoş gsterecek o bu duruma şaşırsa da çok mutlu olacaktır. :)
Soran5 ayEvet o düşünülebilir. Sorun olmaz. Sonuçta tatildeyiz.
Cevap sahibi5 ayOlabilir dediğiniz gibi güzel modern başkasının eşi yerine kendi eşinden gözlerini alamyan arkadaşlar çıkar karşınıza umarım. Yoksa başkasının eşinin giyimini vs. konuşan eden tiplerden hayır gelmiyor ki çok var onlardan çoğu da zarar maalesef
Soran5 ayKesinlikle öyle. Karşılıklı bu konuda fikir bile beyan edilebilir üstü kapalı cinsellik bile konuşulabilir sorun etmem.
Cevap sahibi5 ayAynen bende nihayetinde yaşadığımız hayat sınırlı ve bu hayatımıı ne kadar kaliteli ne kadar keyifli yaşamamız gerektiği bizim elimizde
Cevap sahibi5 ayBen beni düşürecek kişilerle konuşmak yerine bana artı katacak kişilelee sohbet etmeyi seviyorum
Soran5 ayKesinlikle öyle. Modern fikirli inssnlarla arkadas olmak önemli. Karşılıklı güven olduğu sürece kıskançlık olmaz.
Soran5 ayGerçekten öyle. Burada sizin gibi biriyle tanışmak bile beni mutlu etti.
Cevap sahibi5 ayTeşekkür ederim. Ben de çok mutlu oldum. Modern ve akılcı kişilerle kaliteli sophbetler çok keyifli oluyor. Kıskançlık zaten pek akılcı da değil. Kişiler birbirinden eminse hele ki karışındaki hemcinsinin bakış açısını vs. bildikten sonra insan emin olarak konuşacağını rahatça konuuşması keyfi beraber zaman geçirmek hususu çok başka oluyor.
Soran5 ayKesinlikle öyle. Niyet önemli. Yoksa bakışlar illaki kayabilir. Önemli olan icraat ve kötü niyet olması. O olmadığı zaman daha kaliteli oluyor. Yenge hanım kaç beden bu arada göğüs ölçüsü olarak? Bakalım aynı mi çıkacak eşimle.
Cevap sahibi5 ayBakışlar kayar dediğin gibi ama eşinin çekici olmasından rahatsız olmayan karşıadakinin niyetini bildiğin ortamda bunun sakıncası olmaz. Birde bakınca ondan ne eksiltebilir ki...
85b Göğüs ölçüsü
Soran5 ayBende sizin gibi düşünüyorum. Ayı gibi bakmadığı sürece sorun olmaz.
85c bizimkinin de :) eşinizin de dolgunmus.
Cevap sahibi5 ayEvet ölçüleri benziyormuş. :)
Teşekkür ederim işi gereği masa başında olduğu için gelenler direkt göğüs bölgeme bakıyorlar diye giymiyor. Bende transparan seçimler aldım artık ona o sebepten daha rahat ediyor.
Soran5 ayİş yerinde riskli evet. Güzel düşünmüş eşiniz. Çok bakılıyor bir de çalışma hayatında. Bizim için nimet tabi eşlerimizin göğüsleri. Dolgun göğüs candır:)
Cevap sahibi5 ayKesinlikle kesinlikle dolgun göğüs çok daha iyi. Bu konuda siz daha şanslısınız. Dolgunluk konusunda :)
Cevap sahibi5 ayAaa transparan detaylı bluzlar elbilseler de hoş duruyor göğüsle dolgun olunca. Hemde gözler direkt üzerlerinde olmuyor.
Soran5 ayEvet ilk zamanlar çok kıskanıyordum. Uzun ilişkisi olmuş iki kere acaba emdiler mi diye tribe giriyordum.
Soran5 ayKıyafetlerini genelde kendi alır. Benim aldıklarımi pek beğenmez.
Cevap sahibi5 ayBunu bilmek düşünmek sana bir şey kazandırmazdı düşünmeyi bırakman daha iyi olmuş. nihayetinde eşinin yanında olan adam şu anda sensin önemli olanda bu bence
Soran5 ayKesinlikle. Artık o kafada değilim. Daha relax ve kendinden emin.
Cevap sahibi5 ayTebrik ediyorım. Bu arada eşinin istediği ya da senin sınırlarını zorlayan modellerden seçersen eşin eminim sevecektir. Bende eşimin tarzını daha doğrusu; İstediği tarzı hatta cesaret edemediği ama cesaret etmesini teşvik ettiğim tarzı demek daha doğru, bulana kadar sipariş / iade süreci geçmişti bir süre. :D
Soran5 ayO zaman ilk tatile çıkacağımız zaman akşam dışarı çıkarken giyebileceği birkaç cesur şey alacağım. Teşekkürler öneriniz için sevgili dostum. 85b ve 85c aşkına:)
Soran5 aySutyenler konusunda çok hassasım birde sutyenlerini ve braletlerini ben alırım genelde. Dantelli şeyleri seviyorum.
Cevap sahibi5 aya süper bir haber sevindim sizin ve eşiniz adına. :)
Dantellei sütyenleri bende çok seviyorum.
Soran5 ayÇok yakışıyor 85lere. Yazın özellikle beyaz şeylerin içine çok iyi gidiyor.
Cevap sahibi5 ayBen de sütyenlerini değil ama string ve brazlllian tarzda çaşarılar alıyorum ona bende onun o kalçalarındaki duruşunu çok seviyorum. Belki de onda ki mini etek aşkını da ben başlatmış olabili şimdi deyince aklıma geldi. Sürekli etekler almaktan :)
Soran5 ayEvet eşinizin kalçası iyiydi o yüzden çok yakışıyordur eminim. Eee modern bir eşi de olunca ateş ediyordur yenge hanım:)
Cevap sahibi5 ayEvet kıyafetin içinde belli olan o dantel detayları demi cidden çok seksi duruyor.
Soran5 ayEvet kıyafetin üstünden çıkan sütyen detayı gerçekten mükemmel.
Cevap sahibi5 ayString ya da ona yakın tarzda çamaşırlar varken üstünde etekler daha seksi duruyor. Gerçi eteğin modeli de belirliyor haliyle ama ozellikle çorap seçimi falan o kendine yakıştırırıyor çok da hoş duruyor.
Soran5 ayBen fileli çorap çok seviyorum. Günlük hayatta değil ama seks anında popoyu ekstra güzel gösteriyor.
Cevap sahibi5 ayEşimin dolgun göğüsleri ve belli olan dantel detayları kıyafetin üzerinden beni çok yükseltiyor.
O konu da eşiniz eminim çok daha çekici oluyordur.
Soran5 ayEvet göğüsleri birbirine yakın ayrık değil o yüzden ekstra güzel gözüküyor. Eşinizin de mükemmeldir eminim.
Cevap sahibi5 ayEvet Desenli fileli çoraplar hele çok daha seksi duruyor. Ama sosyal hayatta giymek pek mumkun olmuyor. İnce çoraplar, özellikle desenli veya renkli çoraplar da çok çekiic duruyor.
Soran5 ayEvet. Günlük hayatta giyilecek bir şey değil bence. Daha çok yatak hayatında tercih edilir.
Cevap sahibi5 ayEvet eşimin göğüs yapısı da o şekilde vee seksi duruyor cidden de göğüs dekoltesinde.
ayrık göğüsler çok çekici durmuyor cidden de. Ama özellikle hani body tarzda seçimler eşnize çok yakışıyordur. Göğüslerinin dolgunluğu sütyen detayları açısından
Soran5 ayEvet ayrık göğüs bende hiç sevmem. Her yönden şanslıyız kıymetli dostum
Cevap sahibi5 ayKesinlikle şanslıyız. Seksi seven çekici eşler ile beraber olduğumuz için de çok şanslıyız. İnsanı hayata küstüren kendini değil başkalarını da sevmeyen kadınlar olsalar onlar kendileri mutlu olmadığı için onları mutlu etmek de imkansız olurdu.
Soran5 ayEvet anlayış çok önemli. Ve kafa özellikle sig düşünceli biriyle yapamazdım ben. Erkeği nasıl mutlu edeceğini bilmeli kadın.
Cevap sahibi5 ayBen eşimin kendi özgğvenli oldukça açık konumak gerekirse kendini seksi hissetikçe ilişkimizin ciddi ivme kazandığını kendim deneyimledim.
Soran5 ayEvet. Bu konuda kesinlikle katılıyorum. Yatakta daha açık oluyorlar fantezi konusunda. Buna katılıyorum.
Cevap sahibi5 ayEvet ben eşimin de seksi bir kadın olması kendini seksi hissetmesi onu mutlu etmesi beni de haliyle sonrasında daha mutlu ediyor.
Soran5 ayHele yatakta dışarda aldığı bakışları sevişme anında anlatması feci olay :)
Cevap sahibi5 ayTahrik olan ve tahrik eden kadın kocasını da yatakta çok daha fazla zevk almasını sağlıyor. Dediğin gibi o anların heyecanı harika hissettiriyor. Eşim bunu açık açık söylemese de ben ona seksi olduğunu demem bile o gün iin ondaki oluşturdugu etki muazzam oluyor.
Soran5 aySöylemesine gerek yok bence nefes alışverişi ve bakışlardan ne hissettiği anlaşılıyor. :)
Cevap sahibi5 ayKeinlikle haklısın :)
Soran5 ayKeşke sizin gibi arkadaşlarla komşu olsak. Gerçekten kaliteli bir arkadaşlik olurmuş.
Cevap sahibi5 ayÇekici seksi bir kadın olması hem yatağımızda hemde onu izlerken beni çok daha fazla yükseltiyor.
Cevap sahibi5 ayKeşke bende çok isterdim.
Soran5 ayKarşılıklı kıyafet önerileri, cinsellik hakkında ufak tefek tavsiyeler. Güzel bir etkileşim olurmuş gerçekten.
Cevap sahibi5 ayAçık görüşlü akıllı ve sığ düşüncelerden uzak kişiler ile etkilelşim içinde olmak çok keyifli olacaktır.
Soran5 ayEvet karşılıklı güvenin olduğu. Yorumların kıskançlığa sebep vermeyeceğini bilmek gerçekten mükemmel olurmuş.
Cevap sahibi5 ayEİC için teşekkürler. Ben gizliden çıkıyorum. Daha sonrasında da konuşmak görüşmek isterseniz.
Soran5 ayÇıktığıniz zaman yazacağım.
Yapay Zeka Cevapladı
Dekolteli giyinmek artık çok daha normal bro 😎 Herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyiniyor ve sosyal medya da bunun yansıması oluyor. Senin eşin daha sade bir tarzı seviyorsa bu da çok güzel bir duruş 💖 Tarz kişisel bir ifade alanı, kimse kimseyle aynı olmak zorunda değil. Önemli olan eşinin kendini mutlu ve özgüvenli hissetmesi 🫶✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Zaten normaldi
00 YorumlaModa & Stil konusunda 334 cevap paylaştı. pek bana göre değil
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 387 cevap paylaştı.
5 ayNormal
10 Yorumla Normal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem