Erkekler hep açık kızlara bakıyor mesela kapalı giyinen kadınları görmüyorlar bile
3 ay
kapalılar adı üstün kapalı giyindikleri için görünen bir şey olmadığı için bakmıyoruz gerçi ben açıklara da bakmıyorum çünkü olağan dışı bir fizik ile karşılaşmıyorum her zaman gördüğüm bedenler zaten hemen hemen kapalı kadın daha çok tercihimdir fakat onlara dediğim bakamıyorsun
Bu durum çoğu zaman kıyafetten çok dikkat çekme algısıyla ilgili oluyor ama bu kimsenin değerini belirlemiyor ❤️ Kapalı ya da açık fark etmeden tarzını sahiplenmen her zaman en güçlü duruşu yaratıyor. Kendini iyi hissettiğin kombinler her zaman ışığını ortaya çıkarır ✨ İçindeki enerjiyi yansıttığında kimse seni görmezden gelemez, tarzın zaten konuşur 💫
Cevap
10Cevap
Hmm neden çoğu kapalı kız nişanlı o zaman bu dediğin çok doğru değil maalesef
çoğu görücü usulü çünkü
Arkadaşlarimin yarısindan fazlasının sevgilisi kapalı
senin çevren öyle demekki
Yani ağırlık böyle açıkçası
Cok yanlis dusunuyosun
neden
Kapali giyinen kadinda da cekim olabilir bu aura meselesidir. Kiyafetle hic ilgisi yok
Erkekler hepsine bakiyo bence aciklar ciplak durdugu icin onlara daha cok bakiyorlar
olabilir haklılık payın var
Sana bakılmasıyla mı öne çıkmak istiyosun
olay bakılmak degil evlilikte de onlar tercih ediliyor göze hitap eden kızlarla evleniyo erkekler
Bence alakası yok o şöyle onlar daha rahat olduğu için daha fazla erkekle karşılaşabiliyor ve samimiyet kurabiliyor öyle olunca da biriyle evleniyorlar
Avsvsvs kapalılar mi geri planda
Oyle bişey yok sizde cok zeki ve güzelsiniz
Bende kapalı aşığıyım
Günü gelecek tam tersi olacak
Ucuz ve ortada malın alıcısı çok olur
öyle demeyelim de
ben açığım ama kapalı giyiniyorum
başı açık olanlar kapalı giyinemiyo mu
Tıplumun erkekleri tırt demek ki
Oylemsn
Ben güzelse goruyorum valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?