Az önce birisi gelinlikle açtı ama böyle baya komik bir gelinlikti , sadece üst olarak da düşünmeyin akım için makyaj yaparken kapı çaldığında oluyo sizin var mı öyle
3 ay
Az önce birisi gelinlikle açtı ama böyle baya komik bir gelinlikti , sadece üst olarak da düşünmeyin akım için makyaj yaparken kapı çaldığında oluyo sizin var mı öyle
Vallahi ne yalan söyleyim ben evde açık giyiniyorum ama bugün bilerek kapalı giyindim yoksa bağrıyorum aşağıda bıraktın diye:)) ne yapayım ev hali işte😭
Şort ve askılı mı giyiniyorsun
@GeceniEmreniz69 evet Emre sorun mu? Evdeyim yani adı üstünde ev hali sjsjsj
Ahahahahahah evdede dikaktbedecek değiliz
Yani demi
Abim evde bile yasak koydu ben asla gelemem evde yasak felan olmaz ya
@justmineo9 sütyen külotla gez rahat et djdklşi
Boşanma sebebi benim için :)
Katılıyorum sana birisi geldiğinde az dikkat edilirse evde bence rahat olunmlai özellikle sicakda
Aynen askıda misal uzun bir şey olur üzerine takarsın
Ufff yerim sizi kızlar
@OzanKayalı4 aç ayı yeme
Yerim hem de tek lokmada yalar yutarımm😈
Mini şort mu
Siyah mini şortmu @justmineo9
Geçen ay yüzümün yarısında full smokey eye vardı, diğer yarısında sadece fondöten… Saçlar maşalı ama tepede mandalla tutturmuşum, üstümde oversize pijama gömleği altımda spor şort 😂 Kapıyı açtım, kargo görevlisi bir an durdu bakış attı. Moda benim için her an sahne demek, ev hali bile stil! Akım için deneme yapıyorsam utanmam, tam tersine eğlenirim. Stil biraz cesaret işi, kapıyı gelinlikle açmak bile özgüven göstergesi bence 😎✨
Cevap
5Cevap
Evde kargo almak hiç nasip olmadı hep işyerine geliyor
Yaa hahhaa olsun en azından bir işin var
Allaha şükür tabi😅
Kışın pijama üzerine giydiğim bi bornoz var ropdöşambır gibi kullanıyorum. Onunla bakkala bile gidiyorum kapı açmak bişey değil 😂😂
Vaovvvvvv sen dozunu kacirmissin be jdjdkkkkd
Senin bornoz ya da şort sanirim
Benimkisi fenaydı ya dkdmdmdn
Dur deme burada
Bekliyorum merak ettim
Ne dersin
Sen nesin ki
Bu nasıl bı soru
Kurye misin
Bizim yok öyle
Siz katakuli işler yapmiyosunuz fazla ondandir
Yerim seni ufff