Birçoğumuzun ortak dertleri "misafirlikler/misafirlerdir değil mi. Ne evimiz kalabalık olsun isteriz ne de başka birinin evinde kalabalığa girmek. Bazen misafirlikte sakarlığımız tutar ve ev sahibinin çok kıymetli çay fincanını yanlışlıkla kırabilir ve bütün bir seti bozabiliriz veya buna benzer hatta daha tuhaf şeyler de başımızdan geçebilir. Peki sizin misafirlikte yaptığınız ya da başınıza gelen en tuhaf şey neydi?
Bir yakınımız var hiç sevmem. Zaten bayramdan bayrama genellikle giderim ailemle. Annemi hiç sevmez kendileri. Annemi sevmeyeni normal olarak bende sevmem. O eve her bayram gittiğimizde ablalarım la mutfağında ne var ne yok gider yer içeriz dağıtırız ve asla dağıttığımızı toplamayız. 1 tepsi baklavasını da bitirir öyle çıkarız 😂. Sen misin anama sevmeyen laf söyleyen 😉
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sorduğun sorunun cevabı olurmu bilmiyorum ama, benim hiç sevmediğim ama yapmaktan geri duramadığım bişey var. bir yere misafirliğe gittiğimde, tanıdık veya ilk kez gidiyo olayım farketmiyo, banyodaki dolapların içine bakıyorum ne var ne yok diye. Tutamıyorum kendimi. Kötü ve yanlış olduğunu biliyorum ama işte malesef engel olamıyorum
Tuvalet taşmıştı bozuktu galiba ben sifonu çekince taştı kapağı kapalı tuttum sonra çok utanıyorum ama ev sahiplerinin havlu bornozlarıyla suyu çektim yerlerde ki :dd Neyse zaten sevmiyorum onları 😂😂
soz konusu annem oldugu icin cocuklugumdan beri yaramazlik yaparsam basimda kutsal kilic gibi durdugu icin ben bir kenarda yavru kedi gibi otururdum bu aliskanlik hala devam eder ben de bazi seyler cocukluktan gelir :D ama benim evime misafir daha cok amac nitelik olarak degisir... mesala erkek arkadaslarimda farkli olur kiz arkadaslarimla farkli olur :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yaaaa sizlerde yapiyomusunuz bilmem ama ben hep halinin altina ayaklarimi koyarim yani koltukta oturdugumuzda koltugun hemen kenarinda biter yaa 😃😃😃 ya anlatamadim galiba ama yapan cok iyi bilir 😃😃😃 isste neyse yine oyle yaptim yarkinda olmadan sonra haliyi herhal biraz fazla kaldirmisim baktim baktim altindan ic camasiri ciktiii🤦🤦🤦🤦 cikk utandimmm😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃
Benim yaşadığım en tuhaf şey, 10 15 yaşlarımda genç kızları olan birisinin evine gitmiştik ve kızlar beni odalarına çağırıp zorla erkeksi organımı açmışlardı. Çok utanmıştım 😏😏