Valla ben çok güzel bir beyaz elbise, beyaz şal, beyaz bir topuklu seçtim
3 ay
Valla ben çok güzel bir beyaz elbise, beyaz şal, beyaz bir topuklu seçtim
Benimki hazır ya ceket takım elbise ya da tunik giyicem hava ya bağlı birazda gerçi arabaya bin in de bebeğim var zor olabilir bakalım duruma göre ceketli elbise olan bordo renk tunik su yeşili oda takım tabi ayakkabı da aldım çantam da hazır şimdi çocuğa alicaz bakalim
Şala yine karar veremedim krem var o uyar her ikisine de heralde diye düşünüyorum ya da kirli beyaz gibi üstünde kalp siyah var ikisinden birini secicem
Ya tunik bence çok şık değil ya. Ben günlü hayatta neredeyse hep giyerim ama özel günler de zor çok tercih etmem genelde elbise giyerim
Krem rengi şallar mükemmel oluyor kız
Birde işte ceket elbise takım var büyük ihtiaml oda havaya bağlı birazda tabi tunige göre daha şık duruyor krem renk şal lar güzel her kıyafete uyumlu sayılır
Kız valla ben ceketsiz giyecem bu sene. Normalde tunik giyerdimde kilo verdim biraz. O yüzden gerek duymadım cjfjfk. Krem rengi sl kız valla çok güzel oluyolar
Ceketsiz giyerimde takımın altı japone kol çıktı 😂ay nasıl kilo verdin yaaa bende 4 gündür şekeri kestim diyetteyim sezeryan oldum 1 sene oluyor bir gitmek bilmedi
Vhgdff bu ne ya şikayet et o ne ya malzemeden mi kısmışlar fjfj. Kız çok uğrşatım ve başardım artık tuniğe ihtiyacım yok fmfm. Kız 4 günde çok vermezsin fmfk. Kaç kilosun ki sorması ayıp
Yeni basladim işte onu diyorum 😂ilkten odemmi gidiyormuş ne 4 kilo fazlam var işte 60 tim hamilelikten önce 70 felan oldum doğumda 5 kilosu bebiş doğunca hemen gitti 65 kaldım ya şu sezeryan kötü ya mecbur kaldım olmaya alt karın denilen şey zayiflasanda kalır gibi muhabbet ler var korse giyiyorum hayalet korse😂o toparlıyor alt karnı şükür
Bhdfg kız çok değilsin at tuniği gitsin. Geçmiş olsun bacım ya herkes şikeyetçi şu sezeryandan zaten
Bhffg ben korse giyiyom kız olmazsa olmaz. Kız çıkta konuşak
Sende evlimisin benim gibi 😂yoksa tamam yazarsin
Evliyim kız fbdgg. Attım istek
Kız?
Bembeyaz kombin seçmen bayram enerjisini resmen ikiye katlamış ✨🤍 Beyaz elbise ve topuklu zaten başlı başına zarafet demek. Ben bu bayram için açık tonlu keten birtakım düşünüyorum, içine basic bir atlet ve minimal sneaker ile hem şık hem rahat bir hava yakalayacağım 😎 Bayramda hem rahat gezmek hem de stilinden ödün vermemek önemli. Sen o kombinle kesin ışıldarsın, küçük altın takılarla da efsane tamamlarsın 💫
Cevap
14Cevap
Bu sene bir çılgınlık yapıp bayramda kalpli pijama giyeceğim, popüler kültüre meydan okuyorum
Ggfcdfc yap kız seni tutana aşk olsun
Hala eskisi gibi bayramlar kutlanıyor mu ya?
Ee heralde
Ne güzel. Kalmadı die düşünüyordum. Genelde herkes tatile kaçıyor artık
Siyah Gömlek pantolon ayakkabı bu kadar bayramdan önceki gün alırım
Baya zaman olmuş bayrama özel alışveriş yapmayalı
Topukluyu nerede giyeceksin bu havada
Hgffgg seçtim artık inşallah sıcak olurda. Ben zaten İzmir'de yaşıyom
Yo valla dedemin 2013 te aldığı gömleği giyecem
En iyisi
Sen bayramla evleniyon heralde fhdhhd
Niye ki
Kanka komple beyazsın biraz renk kat ya bayramla evlenecen ya bayram kan davalın kefenle gidiyon
Beyazlar içinde olucaksin yani bayram boyunca☺️
Bayram öncesi kendime yeni elbise almıyorum
İzine gidersem giderken yolda alicam
Bayram bizim neyimize
Ben seçilmem seçerim
Sana pembe mini etek olur takım
Ne zaman alacaksın
Cicilerimiz hazır
Gelinmi olucan 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?