Gizli Üye(25-29)+1 yıl

Bunlar gayet güzel tercih gibi duruyor hem alttaki daha sade altına eşofman giy çık oh mis ❤️🔥🇹🇷👏🏻
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYok 😝
17 Yorumla
Soran+1 yılMatmazeller kombin yapmalı 😁
- +1 yıl
Olur 😝 ne giyiniyim? 💃
Soran+1 yılBlazer ceket pantolon stiletto nasıl olur 😁✨
- +1 yıl
stiletto yerine converse giysem 🤣 malum seçim kargaşasında düşerim felan günaaah ☺️
Soran+1 yılYazık etmeyelim doğru ☺️🙈
- +1 yıl
Lafımı geri aldım bu kombin ile gidecem 😝💃 Tşkler tatlım
Soran+1 yılYaa🌷✨🧚♀️
+1 yılKombin siz oy kullanmak yasakmış zaten 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok güldüm 😅
- +1 yıl
Kombin siz seçim olur mu ya 😂
- +1 yıl
Seçim denilince ilk akla kombin gelir 😀😂
Soran+1 yılAhhahhahhah😅😅
- +1 yıl
😆😆
- +1 yıl
Eie için teşekkür ederim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmayacağım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYap yap değişiklik olsun😁
+1 yıl
ideal👍🏻 88 Yorumla
Soran+1 yılBi mesaj sezdimmm😁
- +1 yıl
tabiii
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
cansın dfghjk
+1 yıl
Benim kombin
21 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşem ✨😄
+1 yılYa ahahahah iktifarı yıkıyoruz kombini şart gibi sanki asdfg
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha
Kombin hazırdı ama yasakmış oy veremem diye vazgeçtim ve halim de yok başka durumlardan.
32 Yorumla- Gündem konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılKot tişört ceket 😄 abla devrimi giysilerden ibaret sanmış ahsh
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sjkd
Kadın olsam bunu giyerdim
329 Yorumla- +1 yıl
Ampulcülere inat giy bence😂😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Saçmalamayın artık! Bir söz vardır; "Kitap okumayanın, okumasını bilmeyene üstünlüğü yoktur." Siz kendinizi ne kadar geliştirdiniz de bazı insanların eğitimi yok diye bu hakları onlara reva görmüyorsunuz?
- +1 yıl
Hakları, okula veya bir diplomaya bağlamak ne kadar adaletli olur? Kaç kişinin elinden bu eğitim hak zorla alınıyor biliyor musunuz?
- +1 yıl
Reva gördüğüm mü? Sadece oy vermeyecekler. Okumak zorunluyken en azından böyle böyle iteklersin insanları. Uzaktan savunmak kolay böyle rahatlıklar yüzünden 12 yaşındaki devlette okuyan kardeşimi çevresindekiler açığa geçme, okumama mantığına soktular sırf esnaf olup rahatlayacaklarını ve hakları olduklarını bildiklerinden çocuklar ilk okuldan cahilliğe yöneliyor, eğitimsiz aileler böyle yayıyor. Elbet onlar da bizim bilmediğimiz ve anlayamayacağımız şeyleri biliyorlardır ama bu diplomasi, diploma ve bundan anlama gerektirir. Biz yine onların haklarını arıyoruz eğitimleri olmadığından, o yüzden bu konuda boşa uzatmayın.
- +1 yıl
Bunca ekonomik sorunun sebebi okumuş, eğitimli insanların aldığı kararlar yüzünden olduğunu görmüyor musun? Eğitim sizin sandığınız gibi her sorunu çözseydi, bugün ne siz bu düşüncelere sahip olabilirdiniz, ne de başımıza geçen insanlar bu kadar açık açık bizleri dolandırabilirdi. Ne sen ne de bir başkasının bunu düşünmeye bile hakkı yok! Kardeşin mevzusuna gelince, ailesini değilde çevresini baz alarak karar veriyorsa dönüp kendini de mi eleştirsen acaba?
- +1 yıl
Hangi diploma? Cahilin seçtiği cahildir biz zaten buna karşıyız. Soruları çalıp baş mevkilere ebem geçerse sistem elbette böyle olur. Eğitim çözer emin ol, cahilliği savunmak bu noktaya getirdi zaten bizi. Acıdık yetime.. Hakkım var ve belirttim belki ileride de böyle olacak, göreceksiniz.. Hayır bu yaşlarda çocuklar sadece arkadaşlarına özenir, aileye özenmede %1 anca bulursun. Sen de bu konularda eğitim alıp sonra konuş tıpkı oy verirken gerektiği gibi.
- +1 yıl
O anlık derslerle uğraşmak yerine hemen mesleğe oturup paranın ayaklarına geleceklerini sanıyorlar böyleleri yüzünden. Okumuyorlar. Sonra da işe gelip ayaklarına paralar dökülmediğinde de sorumluluk bilincinde olmadıklarından gevşek gevşek ne işte, ne aşta faydalı boş nesiller türüyor. İşten kaçıp kısa yoldan para yiyecekleri entrikalo böyle soru çalmalı yerlere yapışıyorlar. Artık kim kimi sömürüyor bilinmez ama siz de buna kanıyorsunuz, acıyorsunuz. Siz bunu savundukça bir çocuk eğitiminden oluyor ve bunun bilincine çocukluktan çıkınca eriyor ve iş işten geçmiş oluyor.
- +1 yıl
Düşünce yapın o kadar çok yanlış ki ne taraftan başlayacağımı bilmiyorum. Bu kadar uzun uzadıya yazı yazmakmseni haklı yapmaz bunu unutma!
Ailesinden uzak çocuklar çevresine özenir. Bunun yaşıtla alakası yok! Bir aydan fazladır burdayım. Bir çok insanla karşılaştım. En son karşılaştığım 14 yaşında bir çocuktu ve ailesine olan uzaklığını, problemlerini konuştuk. Tüm yaşadıklarını bir haftalık bir tanışıklığa güvenerek anlattı. Ve dün benim sayemde ailesinin karşısına çıkıp konuştuğunu ve sorunlarını halledebileceğini anlattı. Bir abla olarak kardeşine yaşadığı ve yaşayacağı durumları anlatamıyorsan, sadece okulu bırakmakla kalmayacak, verdiğim örnekte ki gibi çevresinden meddet umucaktır. Başvurduğu her insan onu doğruya yöneltecek diye bir şey de yok! - +1 yıl
Haklı rolü için dil dökmedik zaten, bildiğimizden konuştuk. Ben büyüttüm la neredeyse. Hiçbir çocuk eğlence varken seve seve gitmez eğitime, zaten giderse sıkıntı aranır. Bu yüzden biz bilinçli şekilde onları bu karanlığa çıkan yoldan koruruz. Karşımıza yirmi kere alıp konuşuyoruz, psikoloğa da götürüyoruz arada anlatmadığı varsa diye.. Dediğim gibi aile bin desin arkadaş bir, arkadaşı takip ederler. Bu çocukları da böyle böyle çeliyorlar.. Ailesi bir yere dayanmış, çocum boş ver okumayı gel dükkana çalış diyen gevşekler çocuklarına benimsetip çocuktan çocuğa aktarıyor. Senin dediğin gibi bir Dünya var mı bilmem ama bu sistemde böyle bir doğru yok. Oy vermek için okuyup gelsinler la madem o kadar istekliler okuma-yazma seferberlikleri yapıldı yine gitmediyse de ben kendine acımayana acımam.
- +1 yıl
Bu yaşlar kendine acıyabileceği yaşlar değil. Senin karşına alıp konuşman yetmez tabi. Onu da dinleyeceksin, düşüncelerini öğrenecek, ne analatmak istediğini anlayacak, anladığını ona hissettireceksin. Ben burada kim olduğumu bilmeyen bir çocuğa bunu hissettirdiysem, sende yaparsın. Kardeşin olduğu için acıma ona, bir insan olduğu için doğruyu bulmasında yardımcı ol. Ben çocuk gelişim eğitimi aldım. Sandığın gibi eğitimsiz değilim. Ama bu yaptıklarımın sadece eğitimle alakası olmadığını düşünüyorum. Empati yap onunla, ben yirmi iki yaşındayım ve çok sorunlu bir lise yılları geçirdim. Kendi hissetiğim her duyguyu, bana atılmasını istediğim her adımı o tanımadığım çocuğa attım. Şimdi daha mutlu olduğunu söylüyor. Sence de değişim sandığımız kadar zor mu? Yoksa biz mi uğraşmak istemiyoruz?
Erkeğiz biz öyle dertlerimiz yok.
Duşu alırsın, mis gibi saçını tararsın, dışını fırçalarsın.
Bir tişört pantolon bitti gitti.
Onuda her zaman yapıyoruz zaten.10 YorumlaBenim kombinim belli
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakım elbise giyeceğim, seçim ciddi bir iştir.
30 Yorumla
+1 yılYok be normal giyinip türk bayrağımızı ve REİS'İN bayrağını alır giderim ondan güzel kombin mi var 😅
10 Yorumla
+1 yılSeçim günü bir vatandaşlık görevidir podyuma çıkma günü değil, 5-10 dk sürecek bir şey için ekstra bir hazırlığa gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılEşarp kombini yapcam kime vereceğim belli olsun diye
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstünde Atatürk baskısı olan tişörtümü giyeceğim.
Ve öyle basacam ki Kemal dedeme oyu sesi başka şehirlere kadar gidecek.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Seçim günü böyle giyinsem çok mu sade olur? 😔🥺 , ahahhaha 😅😂
32 Yorumla
Soran+1 yılBu ne kızım deli misin çok sade😄🙈
- +1 yıl
Emine ve Selvi bile bunu düşlememiştir😂😂
+1 yılBen don gömlek gideceğim. Akp bizi soydu soğana çevirdi çünkü 😂
10 Yorumla
+1 yılKot pantolon ve beyaz gömlek giyeceğim. Beyaz sayfanin serefine beyaz gömlek 👍
10 Yorumla- Gündem konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYok bea amma abarttı millet şu kombin olayını da 😂
10 Yorumla
+1 yılFenerbahçe formamı gururla giyer, oyumu atarım 💙💛
10 Yorumla- Gündem konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBana evden çıkmak zor gelir ne kombini kot tişört bile fazla
10 Yorumla Seçim kombini nedir ya gidip oy vereceğim altı üstü
10 Yorumla
+1 yılBana da görev yazmışlar damatlığımı giyineyim o zaman😂
10 Yorumla
+1 yılBikiniyle düşündüm hshshahhs ne kombini yaaa hshhshhs
10 YorumlaYa ne kombini 😅 giy şortunu git. 5-6 dk için devlet kurumuna girip çıkacaksın altı üstü.
12 YorumlaKimsenin umurunda değilsin kendi ergen arkadaşlarindan başka.
20 Yorumla
+1 yılBen yataktan yeni kalkmış kombini yapmayı düşünüyorum 😁
10 Yorumla
+1 yılHayır. Eşofman ile gidip kullanıp geleceğim. 5 dakikalık zaten.
10 Yorumla
+1 yılSabah gideceğim için büyük ihtimalle esofmanimla giderim
10 Yorumla
+1 yılNormal hayattan anormal hayata geçtik gayet doğal karşılanıyor artık
10 YorumlaSeçim kombinide mi varmış
dfdcdcx
Yaparız kombin o halde10 YorumlaGündelik hayatta nasıl giyiniyorsam öyle kombin yapacağım 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl giyiniyorsun
+1 yıl
oy verdikten sonra kutlama yapariz😅😅
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDedemin sakalına basıp gidiceğim. Pazar pazar adamı bir rahat bırakmazlar. boxer ve ıron maıden baskılı tişörtümle gidicem boxer yasak mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen, abiye giymeyi falan düşünüyorum, malum özel gün falan ya tee Allah ım ya ne giyecek kazak, pantolon
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoğuk buralar
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHeee. Kırpma tişört giyicem, göbek açık şekilde.. Töbest..
10 Yorumla Eşofman ile git dönerken cips al filmin başına otur. Ama seçim günü çıkma ortalık 56 olacak gibi
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır normal giyinip gidecem kız istemeye gitmiyoruz 😂
10 Yorumla
+1 yılYanlız kimse kıyafete bakmayacak valla ben bir eşofman bı sweatshirt gideceğim zaten şurdan şura hiç kasamam
20 Yorumla
+1 yılYaparım herhalde, ilk oyum neticede.🙂
21 Yorumla
Soran+1 yılBendeee
+1 yılBİR CUMHURİYET KADINI OLARAK BAŞIM DİK OY VERMEYE GİDECEĞİM ❤️🙏
33 Yorumla- +1 yıl
Kime oylar?
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılşu yeni nesil şaka gibi cidden. gider donumla oy kullanırım
10 Yorumla
+1 yılYok artık onun da kombiji mı olur sjsjsj
13 Yorumla
Soran+1 yılYaparsan olur sjks
- +1 yıl
Hmm 🤔 pijama terlik tişört olur gibi sjsj
Soran+1 yılOlsun madem 🤷♀️
Eşofmanla gitmeyi düşünüyorum özenmeye gerek yok bence oyunu at geç. ünlüler sadece süslenir onlarda instaya foto atmak icin şov yani
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂ne kombini ya düğüne mi gidiyoruz
Çok tatlısın gerçekten20 YorumlaEsofman tısort gıyerım sabahın bi vakti kimse icin hazırlanamam 🙏🏿🙏🏿
20 Yorumla
+1 yılSeçüm kombini bilmiyorum ya sanırım yani galiba yapmayacağım
10 YorumlaSen bornoz giy öyle oy kullan 🤣
29 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bornoz dbhshskdf ben kefen giyeceğim 😂
- +1 yıl
Seçim günü kombin evet garip bir soru olmuş 😃
- +1 yıl
Ben Bülent Ersoy gibi gideceğim 🦶
- +1 yıl
Ya ahshhdsbbsbx
Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay tabi kız, şıkır şıkır gidecem sandığa 😌💅
21 Yorumla- +1 yıl
Ya MSŞÜSĞWĞDW ölücem
+1 yılHayır tabi ki de boş işler bunlar
20 YorumlaGündem konusunda 349 cevap paylaştı. Hayır saçma sapan işler seçimi izlerim o ayri
20 YorumlaŞimdi ben senle aynı yaşta mıyım
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahshahdjajxjs
+1 yılYamayı düşünüyorum söyle pembe Bahar havası gibi
10 Yorumla
+1 yılZafer Turizm Tişörtüyle gidicem
10 Yorumla- Gündem konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılParmak arası terlik şort ile gidip CHP vereceğim.
10 Yorumla - Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılevet gömlek kollarını yukarı kıvıracağım
10 Yorumla
+1 yılDümdüz giyinip gidecem, sıradan giyimimle
10 Yorumlaİşte çalışıyorum ama seçime iş kıyafetimle gitmem
10 Yorumla
+1 yılPijamayla gideceğim sabah erkenden
10 Yorumla
+1 yılGelinlik ve duvak olur mu 🤣
10 Yorumla
+1 yılEşofman tişört giderim kombinlik bir durum yok
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi