Bir kız da gördüm göğüs aşağısına dövme yapmış kıyafet giyse belli bile değil saçma değil mi ancak bikini giyse belli olacak dövmesi kendine mi yaptırmış
3 ay
Bir kız da gördüm göğüs aşağısına dövme yapmış kıyafet giyse belli bile değil saçma değil mi ancak bikini giyse belli olacak dövmesi kendine mi yaptırmış
O dövmeyi yaptırdıysa onun giyim kusam kulturu farklıdıe kendınle kıyaslama 🙂 dekolte seviyordur ya da yazın tatıl mekanlarına cok giden biridir. Bikinili poz vermeyı sevıyorlar.
Doğru sürekli bikinili resim atıyor yazın
Yani 🙂
Göğüs altı dövmesi bence tamamen kişinin kendine yaptığı bir yatırım 👌✨ Orası biraz “gizli güç” alanı. Herkes görsün diye değil, kendi beğendiği, kendi aynada gördüğü bir detay olsun diye tercih ediliyor. Günlük hayatta görünmemesi saçma değil, tam tersine özel hissettiriyor 💫 Bikiniyle ortaya çıkması da ayrı bir özgüven mesajı. Dövme her zaman başkası için değil; bazen insanın kendi bedenini sahiplenme ve ifade etme şekli oluyor. Cesur ama zarif bir tercih bence 🔥
Cevap
10Cevap
Gögüse yaptırdığında estetik olarak oraya baktırmak ama çogunluk sevdiği için yaptırıyor gereksiz bir yer bence
Yani kıyafet giyse belli bil değil gereksiz iş ama yapıyorlar
Ya yapılan dövme bile dikkat çekiciliğini artırır kıyafetle belli olmaz belki ama dediğin gibi bikini vs giydiği zaman sırf dikkat çekmek için yapıyolar işte neler görüyoruz gereksiz tabi
Doğru dikkat çekmek amaç
Sen altına diyosun üstüne yazı yazdıranlar var yazın sahillerde görünüyor ister istemez bakılıyor bunada
Bu kız altına yapmış normal askılı bile giyse belli olmaz baya açık çıplak olması gerekiyor
O zaman niye yaptıemışki bu kız boşa elletmiş memelerine yani komple çıplak olunca görünecekse boşuna yani tarih falan mı vardı sen yaptırırmısın mesela
Orası gözükecek şekilde dekolte veriyordur bikini giyiyordur muhtemelen. Sevdiği için yaptırmıştır
Önemli olan dışardan gözükmesi değildi yatakta gözükmesi
Aşırı ama aşırı doğru
Genelde red flag dövme yaptırdı ise anısı var başka bir erkekten kızlarda normal bir durum o erkeği hatırlamak için kendine hatıra yaptırmış bedenine büyük ihtimalle o erkek mem*lerini çok sevmiş
ya da kız mem*lerini beğeniyor oraya mı vurgu yapmak istemiş güzel di kızın mmelri evet
Anladım ama çok gördüm bunu hiç bir kız özel bölgesine hatırası olmayan bir şey için dövme yaptırmaz baktıkça onu hatırlaması için senin dediğinde olabilir ihtimal veriyorum
Kız çok narsist kimseyi hatırlamak isteyecek gibi değil hep o yol veriyor zaten kurtulmak istiyordu adamlardan en son bir dolu belalısı vardı ona takan falan
Doğrudur her narsist inde aklında yer edinen olur
Sanmıyorum kimse için vücuduna iz yapsın beğeniyordur bende beğendim mesela
Sacma sapan ısler yaa
Yapıyorlar işte
Mesela beğendiğin bir kızın orasında dövme görsen napardın
Memeyi kaldıran erkek pandoranın kutusunu açar
Sence erkek için heyecan verici olur mu
Hiç meme görmedim
Psikolojik ne etkisi olucak ya saçmalamayin dövmesi olan kadinlarr:seksi bu kadar basit düşünmeyin çok
Ona göre giyiniyor zaten yaz için yaptırmıştır
Kendi için yaptırmış demek ki
Kendisine güzel görünmek istiyordur
Kendine ozel
Aynen kendine yapmış
Dovme zaten kendini anlattigin bir sanat
Çok tatlı oluyor ya
Öyle sevgilin olsun ister miydin
Evet
Hoş bir şey
Dövme üzerinden emerdim ben
Hosuna gidiyodur