Her yerde göğüs arasında dövme yaptıran kız biraz şeydir diye yorumlarda bulunuluyor benim göğüs aramda iz var hem onu kapatmak için hem de güzel durduğu için yaptırmak istiyorum yaptır malı mıyım
Göğüs arası dövme yaptıranlar neden yanlış anlaşılıyor?
Ya bu yorumu yapanların fikri neden bu kadar önemli peki? Kendileri kim oluyor? Otorite mi? Karar verici mi? Fındık beyinli ezik takımı. Göğüs arasına dövme yaptıran hafif baş örtüsü ile fırıldak çeviren mümin mi? Yapmayın böyle şeyler. İnsanların bu tip yorum ve yakıştırmalarını kafanıza takmayın. Siz kendinizden emin ne istediğinizden emin ve biliyorsanız ne istediğinizi, lütfen hayatınıza keyfinize bakınız.
Öncelikle bu senin tercihin olur. Yaptırmak istiyorsan yaptır fakat göğsünde ki izi kapatmak için yaptırmaktan bahsediyorsan ben o işe karşıyım. Seni kabul edecek olan kişi bu yüzden kabul etmiyorsa o zaten şekilcidir sana hayır gelmez o kişiden. Yine göğüse dövme yaptırmak bence de teşhircilik. Bir de dekolte giyiyorsan bakııın demektir. Ama bunu yapan kişi afedersin kvaşedir şudur budur denmez...
Bence istediğin şeyi yaptırmalısın! 🌟 Göğüs arası dövme inanılmaz zarif ve estetik duruyor, özellikle böyle detaylı bir tasarım tercih edersen çok güzel bir hava katarsın. İnsanların ne düşündüğünü bir kenara bırakmalısın; sonuçta dövme senin vücudunda olacak ve seni mutlu edecek, önemli olan bu. Hem iz kapatma için de harika bir çözüm, anlamlı bir dokunuş olur. Kendine yakıştırdıysan hiç tereddüt etme, dövmeee gelsin! 💫🖤
İsteyen vücudunun istediği yerine dövme yaptırabilir. Ancak göğüs bölgesi görünmeyen biraz daha özel mahrem bir yer olduğundan çok nadir tercih edilir. Bence dövme yaptırmak için gereksiz bir yer olduğunu düşünüyorum