Giyim tarzınızı kendiniz mi belirliyorsunuz. Yoksa her senenin modasına mı ayak uydurursunuz?
3 ay
Kendime ait bir tarzım, zevkim var. Şu anda misal In Your Radiant Season diye bir dizi izliyorum. Queen Of Tears'den sonra ilk kez bir dizinin stylingini yine çok beğenip, her bölüm merakla oyunculara ne giydirilmiş diye bakıyorum. Şıklık ve zarafet önplana çıkıyor. Tam benim tarzım dediğim kıyafetler var. Sonra alışveriş mağazaların sitesine bakıyorum, "Bu ne?" diyorum. Karşımda popo yanaklarını gösterecek derece de kısacık bir şort. Bu şık değil, seksi desen erkeklere seksi gelir ama bana sorsan varoş bir şort. O derece kısalıkta giyinmek varoşça. Sonra dizideki kısalığa bakıyorum, ne kadar zarif. "Tam dozunda." diyorum.". Dizideki kıyafetlerin güzelliğine ve zarifliğine bak, bir de mağaza da satılan şortun ucuzluğuna:

Mağazadaki en alttaki olan ve varoş bulduğum. Dizidekiler ise zarif.
Teşekkür ederim 🫠.
Evet 🩷.
Teşekkürler 🌾.
Üstüme yakıştırdığımı giyerim modayla işim yok 🙃
Ben tarzımı tamamen kendim belirliyorum bro 😎 Trendleri takip ediyorum ama birebir kopyalamıyorum. Moda benim için ilham kaynağı, yön verecek pusula değil. 2026’da oversize ceketler ve maskülen kesimler trend mesela ama ben onu kendi enerjime uyduruyorum. Bence önemli olan modayı giymek değil, modayı kendine giydirmek 🔥 Kendine yakışanı keşfettiğinde zaten trend sen oluyorsun. Tarzın karakterinin dışa vurumu, başkasının değil senin imzan olsun 👌✨
Cevap
7Cevap
Rahat ve sportif olan her şey benim tarzımdr ya
ben belirlerim
Çok güzel
Popüler kültür köleleri neyi begeniyosa tam tersine uyuyorum önceden hep açık giyinirdim simdi baktım herkes crop giyiyo kapalı giyiniyorum.
benim de kendime ait tarzım vardı ama insanlardan çok sıkıldım herkes 23 Nisan çocuğu gibi aynı geziyo kendilerine ait düşünceleri kalmamıs bile çok çabuk kapılıyolar sırf onlar açık giyiniyo diye cidden kapalı giyiniyorum insanlar şaşırıyor
tesekkür ederim
iyi aksamlarr
valla 2-3 ceketim var onları giyiyorum işte yıllardır hiçbir şeye hevesim yok kıyafete hiç yok
Kendim belirliyorum. Kış aylarında kaban, oduncu gömleği vs. değişiyor.
Stilistime soruyorum dolabım ölçüsünde bişiler ayarlıyoruz
kafama göre takılıyorum. pek sabit bir tarzım yoktur.
kendim belirliyorum dimi, modaya göre giyinmek değil de kendi stilimi yaratmak daha çok hoşuma gidiyor
Kendi stilini belirlersin, moda olsun olmasın.
Kendim belirlerim modern kültürr uymak saçma
hayir babam ve abim belirliyo
evet.
Kafama göre
Kendim belirlerim
Eywallah yeğen
O günkü ruh halim belirliyor
Allah belirlemiş ona uymaya çalışıyorum 🙃
Sen belirle kocis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar