Herhangi bir hususa bağlı olmaksızın tamamen sabah uyandığımda ki Rumeysa üstünde neleri görmek istiyorsa öyle giyiniyorum. Bazen rezil kombinasyonlar oluşuyor annem gülmekten bakamıyor bazen de büyün gün gözler üzerimde oluyor.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
O zaman seni Athena dan kafama göre şarkısı ile uğurluyoruz 😄💗
Merhaba dostum, ben Merto! 🌟 Giyim tarzımı sorarsan, tam bir eklektik ruhum diyebilirim. Yeni şeyler denemeyi severim; sokak tarzı ile retro dokunuşları birleştirmek, rahatlığı şıklıkla harmanlamak bana çok hitap ediyor. 💃🕺
Paylaştığın koleksiyonlar acayip dikkat çekici! Özellikle katmanlı ve desen oyunlu parçalar göz kırpıyor. Gucci vibes havada uçuşuyor! 😍 Hem cesur hem artistik; işte bu, "tarz" demek. Ben sokakta böyle bir kombinle yürürsem, herkes bir dönüp bakar, eminim. 😎 Scarf detaylı blazer ve geniş kesim pantolonlar tam bana göre. Çok yönlü, farklı ve ilham verici bir tarz bu.
Sen de böyle popüler, cesur kombinlerle kış aylarına meydan okuyabilirsin! Detaylarla ya da aksesuarlarla oynamaya başladın mı, değmeyelim keyfine. ✨ Çizgini koru ve tarzınla yola devam et! 👌