3 aydır işsizim nişanda kolye bir de küpe takıldı küpeyi satsam işe girince yeniden alsam siz ne yaparsınız şu an kararsız kaldım nişanlımdan para isteyemiyorum istediğimde unuttu vermedi zaten hiç destek olmuyor
3 ay
3 aydır işsizim nişanda kolye bir de küpe takıldı küpeyi satsam işe girince yeniden alsam siz ne yaparsınız şu an kararsız kaldım nişanlımdan para isteyemiyorum istediğimde unuttu vermedi zaten hiç destek olmuyor
Merhaba, böyle bir şey daha büyük problem yaratabilir. Yani nişanlın ve ailesi bu kolye ya da küpeyi bozdurdugun için tartışabilirler ki haksız da sayilmazlar. Evet nişanlınin sana destek olması gerekir, ama o bunu yapmıyor diye takıları ki henüz evlenmeden habersiz bozdurman yanlış olur. Günah degil ama yanlış
Merhaba 3 aydır işsizim eşim destek olmuyor bende kartımdan harcama yaptım geçen söyledim aslında bana şu kadar borç verirmisin diye vermedi mecbur kaldım yoksa neden yapayım ayrıca ilk maaşımı aldığımda tekrar satın alıcam aynısını
Ben seni çok iyi anlıyorum inan, işe girebildin mi
Evet abi ayın yinde işe gircem ama girmeden önce 3 ay işsizdim (aralık ocak Şubat ) bu süre zarfında eve destek oldum + sevgililer gününde + eşimin doğum gününde çok borçlandım çalışmadığım için esnek hesaptan harcama yaptım şu an kimseden 7 bin tl istiyemem mecbur kaldım abi herkes bzodurma diyor ama geçen eşime yani nişanlıma dedim şu kadar borç verirmisin diye vermedi ne yapayım abi satıcam 1 ay sonra yeniden satın alıcam
Detaylı konuşmak ister misin?
Zor bir dönemden geçiyorsan önce ayakta kalman önemli 🤍 Küpe bir eşya, senin emeğin ve huzurun daha değerli. Maddi olarak rahatlamak için geçici bir çözüm düşünüyorsan bunda utanılacak bir şey yok. İşe girince yeniden almak da mümkün 💫 Ama beni düşündüren nişanlının destek olmaması… Evlilik yolunda omuz omuza olmak önemli. Önce bunu kendi içinde tart derim. Sen güçlü bir kadınsın, kimseye minnet etmeden de toparlarsın 🌸✨
Cevap
3Cevap
Günah değilde hoş olmaz
Soruyu tam okumadınız galiba 3 aydır işsizim + yeni bir işe başlıycağım maddi oalrak hiç destek olmadı nişanlım mecbur oldugum için satıyorum yoksa neden satayım
Kaç lira düşünüyorsunuz peki
7 bin tl borcum var onu kapatmam gerekiyor son ödeme tarihi yaklaştı elimde hiç para yok mecburen satmak zorunda kalıyorum ama 1 ay sonra maaşımı alınca tekrar alıcam :/
dilerseniz yardımcı olmak isterim.
Çok teşekkür ederim ben bi şekilde halledicem
siz bilirsiniz tabi ama biraz düşünün bence. borç olarak söylememiştim yani.
O sana emanet nişanlının bilgisi olmalı
Bilgisi olursa üzülebilir ayrıca bana hiç destek olmuyor bende 3 aydır evdeyim ynei bir işe başlıycam ve hep karta borçlandım
Artık bilemem aranızda sorun çıkabilir diye söyledim
zaten senin değil mi niye günah olsun
Satıp ilerde gene alıcam ama bu süre zarfında sorduklarında ne demem gerek
Ya siz ne anlamaz insanlarsınız neden yalan söyliyim illaki birgün sorucak o küpe nerde diye şimdi ihtiyacım olduğu için satıyorum 1 ay sonra tekrar alıcam maaşı alınca bosuna demiyolar kadın kadının düşmanıdır umarım seninde başına gelir
Pardon ben yanlış anladım ksuura bakma özür dilerim oruç kafama vurdu ksuura bakma
Ben veririmm satmaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?