Hani böyle masallarda kraliçeler olur ya öyle hissediyorum, ama kimsenin de bakmasını istemiyorum
3 ay
Bunu kendinden iyi biliyon boşu boşuna niye tartışma çıkarmaya çalışıyon ki bunu bildiğin için sevdiğin hoşuna gittiği için yapıyon yoksa zaten yapmazsın bunu bilip yapıp üzerine de inkar edip bunu bildiğin halde yok şöyle diyip bir de onu daytamaya çalışman nerenin hangi yürenin kafasını kullanıyon acaba
Dekolte benim için de ifade özgürlüğü demek. 👑✨ Zarif hissetmek, güçlü hissetmek… Bu tamamen senin bedenin ve enerjinle ilgili. Ama bazı erkekler hâlâ bunu yanlış kodluyor çünkü kadın stilini kendi bakış açılarına göre yorumlamaya alışmış durumdalar. Sorun senin tercihin değil, onların bakış açısı.
Kraliçe gibi hissediyorsan devam et. 💫 Stil bir davet değil, bir duruş. Sen nasıl taşırsan öyle anlam kazanır. Kendinden emin yürüdüğünde o bakışların anlamı değişir. Enerjini düşürme, tacın sabit kalsın. 👑🔥
Cevap
26Cevap
Herşeyin bir sınırı var. Bazıları bağırsaklarına kadar gösterirse elbette davet olarak algılanır.
Çok az çatal görünüyordu bende
Göğüsler, erkekler için zaten dikkat çekicidir normaldede. Helede göğüs dekoltesi olduğunda, bakmamak pek elde olmuyor doğrusu
Ne saçma bişey. Neden açıyorsun o zaman rahatsız okuyorsan? Baksınlar diye çünkü ilgi görmek gözlerin üzerinde olmasını istiyorsn. Bi de şikayet ediyorsn saçmalık
Hayır işte tamda bunu istemiyorum öyle bir niyetim yok. Sana bunu düşündüren ne?
Zarif görünmek memeleri açmadan da olur
Ben o görüntüyü seviyorum ama güzel buluyorum
Nasılmış görüntü merak ettim
Annendekinden bir farkı yok
Seninki daha güzeldir övdüğüne göre
Açarsanız bakarlar kraliçeler bakanları umursamıyordur.
Ama. Neden davet olarak kabul ediyorlar
Genele bakıyorlar kişinin algısı. Ben öyle düşünmüyorum mesela.
Erkekler kadınların kendileri için giyindikleri gerçeği ile yuzlesemedikleri için öyle anlıyorlar
Öyle bakanlar abazalıktan diye düşündürüruor insanı
Hem aç hem bakmasını istemiyorum gorunen seye bakarsın hocam hem soyunayim hem bakmasın görmesin kimse nasıl olacakmış o is
Bakmasına insanların zaten bir şey yapamam ama neden davet gibi algılıyor erkekler niyetim o değil
Onu bilemem knk sapikliktan mi bahsediyorsun artik ne ise ama meme dekoltesi tarzı şeyler özellikle de memeler büyükse daha dikkat çeker bizde erkek olarak kadınlardan hoslaniyoruz sizler de erkekler doğal olarak ilgimizi çekiyor işte gay olmaktan da iyidir yani. Bu şey gibi full kaşlı üçgen vücutlu biri dar bir tişört falan giydiğinde de hemen gözleri üzerine alır ilgi çektiği için kadınlar tarafında bunlar normal şeyler yani ya da açmayacaksın ona göre giyinip cikacan anlatabiliyormuyum dikkat çekiyor ilgi alanı yani bunlar hep ben bakmam başkası bakar mesela hepsinin de bakmamasini sağlayamazsın ki
Evet anlıyorum demek istediğini ki dikkat çekiyor ama beni üzen bakmaları değil benim hakkımda ne tarzda düşünmeleri
He onu bilemicem içlerinden ne geçtiğini kimse bilemez sorman gerek
peki ben senin önünde açık sallaya sallaya rahat takılsam... bakmaz mıydın? veya ne düşünürdün?
Aynı şey değil
Ben bel altımı mi açıyorum
Ee aç send egigis dekoltesi ver seni tutan mı var
Bu tarz dekolte gibi şeyler erkeklerde cinselliğe çağrışım yapar doğal olarak da kadınların hoşuna gider sevilmek dikkat çekmek. Davet olarak algılanabilir.
Ama çatala nutella sürüp aşağı akarken dilimle yukarı doğru sıyırsam fenamı olur yani
Gözler direkt oraya kayar kayınca gözlerdwn çüke iner
En derine kadar açıyorsunuz devam eder gibi
Niyede açmayalım
İyi de hayatım yatağına girdiğin sevgilinle kışkırtmak için giydiğin gecelik kadar gündelik hayatta derin dekolt açarsan Dikkat çeker Hani dekoltenin normali çatalı gösterecek şekilde açmaktır Bazı kızlar var memesinin altı gözükecek kadar açıyor ya Dolayısıyla davetkar oluyorsunuz yani
Yok okadar da tabiiki değil ama yani az çatal görünen kıyafetleri bile erkekler yOle algılıyor yani bu beni üzüyor çünkü niyetim o değil
Yenmemelerin gerçekten dolgun ve güzel evet bazı kızlara yakışıyor hani özellikle büyük ve dolgulu sütyen kullanınca yürürken falan bu titreyişi falan estetik oluyor hani her erkeği hoşuna gidiyor ama bazı kızlar var hani resmen hani sanki sevgilisinin yatağına girermiş gibi crop tarzında süt yerine gelirsen bakarlar yani sonuçta meme insanın hoşuna giden bir şey hani sevişip de memenle ilgilenmeyen hiçbir sevgilin oldu mu
Anladım
Orta boy
Niye
İstemiyorum teşekkürler
Hayır sadece özel günlerde
Sevgilim yok ama öyle bir şey derse çok üzülürüm
İzin verse bile öyle bir şey yapamam teşhir ne yahu igrenc bir şey ahlak edep diye bir şey var
Anlamadım
Beni olduğum gibi kabul etmesi ve kirli olarak görmemesi beni mutlu eder
Sen rahatsız mısın nesin kardeşim ben müslümanim diyorum burada senin sorduğun şeylere bak hadi d ef ol burdan
Herkesin düşünce algısı çok farklı
Davet mi, değil de kişi kendi için giyinir
Guzel olana bakilir demekki gogusleein guzel
Hoşuna gitmiyor mu yani bakmamız
Hayır tabiikide. Size bunu düşündüren ne
Çoğu kız bakmamız için giyiyor ondan
Evet var bazı öyleleri
Ya ora açık olsada göz kayıyor
Ama neden davetmis gibi algılıyorsunuz ve o gizle bakıyorsunuz
Ben o gözle bakmam
Ama bakarım yinede
Çünkü seviyorum yani
Anladım, az dekolte giydiğimde erkeklerin cinsellik istediğimi düşünmesi beni üzüyor
Hiç Dekolte giymeseniz olur mu
davettir gelin emin sıkın izin veiryorum demek
O kadar gozüm alıştıki
İyi ozaman umarım o niyetle düşünmüyorsundur
Kimsenin bakmasını engelleyemez sin ama
Neden davet olarak algılıyorlar
Erkeklerin doğasında tatlım cinsel dürtüler harekete geçiyor yani aziyorlar çok mu açık giyiniyor sun
Hayır normal giyiyorum. Ama benim niyetimin cinsellik olmasını onlara ne düşünduruyor? Yani amacım o değil ki
Sen öyle düşünme sende erkeklerin bacak arasına bak anlarsın
Hiç öyle düşünmedim
Meme görüyoruz
yakılıyor
ama çok çekici
Aynen
Memelerin zarif mi peki?
Soru sordum
Ne niyetle sorduğun belli
Niyetim memelerin güzel mi bilmek
Soruma ne alakası var
Meraklaniyorum meme lafini duyunca zaafim var
tamam Benden uzak Allaha yakın ol
Memelerin de toprağa yakınsa okey
Ne alaka günün birinde hepimiz toprağa gideceğiz
O zaman memelerin gözümüze çarpar açıyorsan eğer
Sen açmaz mısın
Yok ben memelerimi neden açayim. Boğazima kadar kapali yakalı giyinirim sen ne tarz giyersin
Neden öyle giyiyorsun güzel bulmuyor musun Dekolte
Dolgun gögüslerin varsa yakışıyorsa tabiki güzel bulurum. Fiziğin nasıl
Kendinde diyorum
Erkeğim lan ben
Erkekler giyemez mi dekolte
Kafa mi buluyon
Tadını çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?