Cok guzel Allah özene bezene yaratmis vb. diye laf atiyorlar neden
Cevabın nedir?
+1 yılçünkü bu bir hastalik bazi erkekler icin. Acik giyinene ben bayan halimle bakarim dikkat cekiyosa cünkü amaci odur dikkat cekmek birileri laf atsin egolari tatmin olsun ister bazi kadinlar ama edepli adaplı giyinen bir kadina laf atiliyorsa o laf atanin annesi kız kardeşi falan yoktur diye düşünüyorum ya da vardir ama yetistiği ailede namus ahlak kavrami yoktur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun merak ettim. Taksim gbi bir yerde feracemle geziyorum ayni kaldrmda sortuyla gezenlerde var ama kmse donup kmseye bakmıyor. Bu biraz yaşadığın yere ve insanlara göre değişiyor. Bir insan pislik abaza olmasın. Çarşafla da gezsen bakan yine bakar.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmraniye kavacik
+1 yılşimdi güzelsin anladık erkeklere gelince bu sıkıntı bir türk erkeklerinde var ben Ukrayna Rusya çalışıyorum kızlar neredeyse demiyorum bildiğin çıplak geziyorlar ama dönüpte bakanı laf atanı daha görmedim kızın yanına git istediğin gibi konuş sıkıntı yapmıyorlar rahatlar şimdi kızlara soruyorum ne olmuş laf attılarsa niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılS-Kapaliyim neden erkekler laf atiyor dar da giyinmiyor bol giyiniyorum aksine? Cok guzel Allah özene bezene yaratmis vb. diye laf atiyorlar neden
C-Bu sadece bayanlara olan bir olay değil. Mahallemizde imamhatip lisesi var. Bayanlarda laf atıyor. Lisedeyken başıma geldi. Aile terbiyesi ile alakalı bir durum...02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka okadar acik varken bana niye atiyorlar
- +1 yıl
Bir bayanın bir erkeğe evlenme teklifi ettiğine şait oldunuzmu? Veya imamhatip okuyan kapalı bir bayanın bir erkeğe laf attığına ve bunun gibi olaylara. Bir bayana laf atılması bunların yanında nasıl bir durum. Aile terbiyesi ile alakalı yani. Kapalı-açık meselesi değil...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
85Cevap
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBunun temel sebebi kapanmayı dini bir gereklilikten samiimi bir müslümanlık yerine moda veya igi çekebilmekiçin yapan kızlardan kaynaklanıyor. Böylesi niyetli kapalı bir kız tabirimi mazur görün ona buna kuyruk sallıyorsa ve piyasa artık böyle kızlarla doluysa gerçekten samimiyetle kapalı hanım kızlarımızında adı arada kaynıyor. Kurunun yanında yaş meselesi.
10 Yorumla
+1 yılDiyelim ki bir hırsızsın ve bir şeyler çalmak için bir eve girdin. Görünüşe mi aldanırsın, yoksa ulaştığın her yere bakar mısın "belki buradan bir şey çıkar" düşüncesiyle? :) Onların sebebi de bu. İkincil bir sebep de arıyorsan, "yiyemiyorum ama en azından kokusunu içime çekeyim".
12 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı..
- +1 yıl
Hayat işte.
Kapalısın iyi hoşta böyle şeylerin önüne kadını kapatarak geçemezsin eğitimle geçersin.
galeri2.uludagsozluk.com/.../...C5%9Faf_283357.jpg35 Yorumla- +1 yıl
@Kaplan24 bu kafayla fazla yaşamazsın sen.
- +1 yıl
@AizenSousuke
Bir Ateistin hakli olmasini görmek ama kabul edememek bir Müslüman icin nasil bir Duygu cok merak ediyorum. Islamin emirleri sacma, zararli veya ise yaramaz oldugunu görüp , kafanizda neler döndürüp hayal perest Dünyaniza dönüyorsunuz, gercekten bilmiyorum.
Neyse, ben iyi yasiyorum Panpis, sanada tavsiye ederim. - +1 yıl
@Kaplan24 şu an insanlar maymundan geliyorsa, maymunlar neden insan olmuyor diyen adamdan farksızsın gözümde.
işte bu nedenle zihniyet değişmeden kadınları kapamak hiçbir şey düzeltmez. sorun sizde sanıyorsunuz ama sorun sizde değil kadınları obje olarak düşünen toplulukta. kapanarak siz de kendinize aynı muameleyi yapıyorsunuz pek bir farkınız yok onlardan
13 Yorumla
+1 yılMakyaj yapiyorsundur, kıvırtıyorsunudur.
Unutma erkeklere yüze degil g. te laf atar :))))58 Yorumla
Soran+1 yılHiç kivirtarak yurumem ve bol giyiniyorum bayagi bol
- +1 yıl
Hicbir erkek hiiic dikkat cekmeyen bir kiza laf atmaz hicbir erkek.
- +1 yıl
O dikkat cekmek guzellik degil
Soran+1 yılDikkat cekiyorum demekki
- +1 yıl
Sadece güzel kizlara laf atilmaz :)
- +1 yıl
sevgilisi olmayanlar atyor genelde laf
- +1 yıl
Bencede kapalilaroyle siyah basma ile cikmiyor tek renk geziyonuz etrafta
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavrum o erkeklerin pisliği sen etrafına barikat kursan orda kadın olduğunu bilseler yine pislik yaparlar kadının kapanmasından önce erkeğin nefsini terbiye etmesi lazım aksi takdirde insanlar kapansada aynı tek sorumlu kadın sanki.
20 Yorumla- 40 Yorumla
+1 yılöncelikle yaşadığın yer ve yöredeki insanların karakteristik yapısına bakmalısın onların genelinde bir problem seziyorsan sana yapılan davranışın gayet normal ve sırada oldugunu hissedeceksin
00 Yorumla
+1 yılBunun kapalılıkla açıklıkla alakası yok arkadaşım bu sapık zihniyet her tarafını kapasan bile fantezi üretir yine laf atar sorun giyimde değil zihniyete
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyahu bu ülkede kadın ayakkabısı, damacana, ördek, köpek ile cinsel ilişkiye giren adamlar var, sana laf atmaları çokmu garip geliyor bunların yanında, ülkede cinsel açlık var, laf atıyorlar çünkü abazalar
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDin bilmeyen kitap bilmeyen ahlak bilmeye yetistirilmemis uckur pesine kosan karaktersiz bencil kisilikler doldu her yer. Bunda ailelerde suclu egitim de. Artik cagdaslik zannediliyor bu. Arkadas nerde hangi saatte gezdigine dikkat et derim.
20 Yorumla - Diğer konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılcanım sapıklık o sana laf atan erkeklerin beyninde, burka bile giysen yine laf atarlar boşver takılma
12 Yorumla- +1 yıl
hayranlık varsa laf atılmaz laf atan insan ahlaksızdır bana göre kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. artık çıplak yarı açık gezenler çok sıradan oldu dünyada insanlar sıkıldı değişiklik arıyorlar işte :)
00 Yorumla
+1 yıldemek ki açık gezip tozmak asıl mesele değilmiş. Anlayan anlar, herşey kafadaymış abazaların. Pis herifler. Sonra elma sepetinin tamamını çürütüyorlar kendileriyle birlikte:S
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Donup karsilik ver guzel kardesim rahatsiz oluyorsan polise kadar giderse olay anlatirsin vaziyeti
00 YorumlaTürban Yobazlari tahrik etmekten ya da laftan/tacizden korusa p*rno sitelerinde Türbanli diye bir bölüm olmazdi.
10 YorumlaErkeklere bile kızlar laf atınca dışarıya çıkmaya korkar olduk biri tenha da kistiracak diye.
00 YorumlaE be kardeşim. Demek ki iltifati hak ediyorsun. Rabbim insanı çok güzel yaratmıştı tabi. Allah sahibine bağışlasin derim bende bazen. Ama bu hoduk gibi bağırmayla olmaz
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/gBfxAvLJqtE10 saniyecik gibi gelecek ve sende artık aman tanrım didiim diyeceksin
00 Yorumlakapalılar da artık çok dikkat çekmeye başladı ama bir kapalıya öyle laf atılması hoş değil hele ki namusuna düşkün biriyse. ben bzn kapalılardan korkuyorum :D
00 Yorumla
+1 yılcok yakınlarından geçme bence yoksa cok duyarsın. Benim arkadaslarda laf atyordu bn kzyordum cahillik insanlar var
02 Yorumla
Soran+1 yılAlisveris yapiyorum annemde var yanimda... . Kaldirimdan yurumek zorundayim.
- +1 yıl
yüz vermessen kendilerini bir hiç hisseder
abaza olma olasıkları tavan yapmış geri zekalıların
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnan pis düşünce yoktur onlarda ;) enazindan bende öyle olmuyor ;) ahhhh ahhhh tesettürlu huyuma göre bir eşim olsa :( pffff
00 Yorumla
+1 yıl... ve sen buna laf atmak diyorsun. İçten içe göbek attığını hepimiz biliyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHicte bile neden sevineyim begenilmek guzel bisey ama pis sekilde dusunerek laf atmalari hic hoş degil.
- +1 yıl
Bu mu pis?
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa allah ozene bozene yaratmista ne kotuluk var bu lafta? İnşallah banada kapalı allahin ozene bozene yarattığı biri nasip olur amin :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu konuşma tarzına bakınca hakettiğini düşündüm. Aklımda başı örtülü ama sıradan giyinemeyen sürekli ilgi çekici şeyler giyen kendini beğenmiş bir kız belirdi.
00 Yorumlaerkekler kapalı kadinlara daha cok bakiyor medela denize giderler bakmazlar ama kapalilara bakiyorlar böle öküz gibi bakan olursa sor niye bakiyosun
00 YorumlaKapalı birini soyma düşüncesi cazip geliyordur. Sakın kulak asma onlara. Yüzlerine bile bakma. Bakarsan hoşuna gittiğini düşünürler. Birdaha yaparlar.
00 Yorumlaartık kapalı açık dinlemiyor ki kimse nefese vardı iş sen bunu mu merak ediyon? terbiyesizlik bide o yani başka ilginç bir sebebi yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlar hic olmazsa kapaninca kafayi kapatiyor. Ya bunlar nolcak. Beyinlerini kapatmislar. Senle anla mesele kapanmakta degil beyni acmakta. Carsafa bile girsen giderinde var gelirin de biz erkeklere gore
00 YorumlaAllah muvakkat etsin kötu ınsanlardan korusun bacım..
02 Yorumla
Soran+1 yılAminn
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şerazesi kaydı artık milletin edep ahlak maneviyat eder akçe olmayınca bunları düşünemiyorlar
10 Yorumla
+1 yılSeni görmediğimiz, laf atanın hangi kafa ile bunu yaptığını bilemediğimizden bilemeyiz.
11 YorumlaKahpelik kadın değil;
insan özelliğidir...
Aldırış etmeden onlara, doğru bildiğin yoldan sapma...00 YorumlaYüzün güzeldir falan fılan ıste :) Kapalıları akısne daha cok merak edıyorlar göremiyorlar ya her yer kapalı :))
10 Yorumla
+1 yılvalla görmeden bir şey diyemem ama ben açık saçıklarada laf atmam o atanlarda terbiyesiz hatta haysiyetsizler
00 Yorumlaben laf atmiyorum ama guzelse yukarda asagiya kadar suzerim, kapali kadinlara her zaman zaafim vardir, acik bayanlardan daha sexi buluyorum benim goruusm tabiki
00 Yorumla
+1 yıl50-60 yaşında ki kadınlara laf atanları gördükten sonra hiçbir şeye şaşırmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı açık karektersiz insana fark etmiyor açık giysen kuyruk sallıyo olursun kapalı giysen kabuklu fıstık olursun onların küçük dünyaları böyle işliyo
10 Yorumlaböylesi duygularla kapandıysan dışardan bakınca komk görünüyo olabilirsin
10 YorumlaBazı erkekler sirf kapalı kizlardan hoslaniyor onlarin kapali fantazisi zaaflari var :D
10 YorumlaMillet o* olur cocugu namuslulari bulur bacim takma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİddia ediyorum dünyada bizim erkek milleti kadar kaşar bir millet yok ben kız arkadasımla yolda gezemiyorum ak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazi kizlara kapali kiyafet cok yakisiyor. Ve cok guzel gorunuyorlar. Sende cok guzelsin o zaman. Ben dun gordum bitane bakmaktan gozlerimi alamadim.. cok guuzeldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte sorun bu. kapanmakla tecavüz taciz gibi şeylerin önüne geçeceğini sanan bir declet hiç bir orta doğuya bakmaz. en çok nerde po*n sitelere giriliyo araştırmaz. zihniyet meselesi.-
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçö<ümse saçma salak imam hatipler yerine düzgün bilime önem veren eğitim standartları. eğitim seviyesinin herez farkında. bu sroun 100 yıl öncede vardı tüm okullar dini eğitim vern yerle çevrildi sonuço devlet yıkıldı. eğitime önem vereek kendi uçağını dahi üreten bir devlet kuuruldu. taki okara güne kadar.1938!! şu an samanı dahi ithal ettiğimizi düşünürsek. bazı saçma salak kişiler kendi tank helikopterimizi üretiyoruz dicek kaç parçasında türklerin imazsı var sadece fikirle olmuyo bu işler.
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni Görmediğimiz İçin Bişey Diyemeyiz. Gerçekten Çok Güzel Olabilirsin. ya da O Erkekler Abaza :D
00 Yorumla bol giyiniyorsun ya meraktan hazine umuduyla kerkiniyorlar demekki
01 Yorumla- +1 yıl
:D hey allahm
abazalar için kapalı da olsan açık da olsan fark etmiyor, hala öğrenemediniz mi?
10 Yorumlakapalı olman, büyük kalcalı büyük göğüslü ya da yarı çıplak olmana eş değer. tabi erkek gözüyle :)
00 Yorumla
+1 yılOh jesus fuckin' christ deseler daha mı iyi
21 Yorumla- +1 yıl
hahaha oh my fuckin god
Gizli Üye(30-35)+1 yılmıllet abaza kız olduktan sonra hepsıne atıyolar laf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMegaloman oldugun için olmasın?
23 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka cicim?
Cevap sahibi+1 yılKendini övmek için gelmişsin buraya yazıyorsun napalım diyorlarsa senin de hoşuna gidiyor :) he de geç
Cevap sahibi+1 yıl#Affedilmeyen e bırakıyorum yorumu, onun yorumları daha iyi bence
foto atsana harbı cok merak ettım
00 Yorumlabacısı olsa o boku yemez kansız pezevengler
00 Yorumla
+1 yılO. ç ve şerefsiz oldukları için KUsura bakma
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah bazısına torpil geçiyor demek ki güzellikte
00 Yorumla
+1 yılAllah belamızı verecek bole giderse
00 YorumlaYüzün çok mu güzel peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel oldugumu soylerle genelde hep iltifat alirim..
Türban fantezilerimşz var kanka
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı