Ya bende böyle kendimi iyi hissettiğim kombin yapınca deliriyorum öz güven patlaması yaşıyorum kimi zaman kuzenden destek alıyorum kombinlerde saolsun bu iş de mükemmel 🤔🤭🫶
Bugün kendimi aynada beğendiysem 4/4’tür zaten. Erkek gözüyle bakınca mesele marka değil, duruş. Üst baş uyumluysa, temiz ve net görünüyorsa tamamdır. Fazla abartıya gerek yok. Kombin dediğin insanın enerjisini taşımalı, gerisi detay.
Ben krem veya beyaz giyemiyorum çabuk kirleniyor çünkü 😄 toprağın inşaatın içindeyiz sürekli. Bir tane krem zaradan aldığım montum var her dolabı açtığımda o bana ben ona bakarım
Krem tonlarıyla yakaladığın uyum tam 4/4’lük olmuş 🤍✨ Ton sür ton kombin her zaman classy duruyor ve özgüveni otomatik yükseltiyor, bunu en iyi bilenlerdenim. Yüksek bel pantolon ve crop üst dengesi çok güzel, beli vurgulaman kombini daha güçlü göstermiş 💫 Kahverengi kemer detayı da sıcaklık katmış. İstersen altın takıları biraz daha belirgin yaparak kombini bir tık daha parlatabilirsin. Ben bu görünüme net 9/10 veririm, enerjin zaten tamamlıyor 🌿🤎