arkadaşıma hediye yaptırdım bi hediye kutusu alacaktım (içi boş) 400 tlden aşağı yok siz olsanız verir miydiniz bu fiyatı
verirdim değer yaa
vermem tabii kii
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

arkadaşıma hediye yaptırdım bi hediye kutusu alacaktım (içi boş) 400 tlden aşağı yok siz olsanız verir miydiniz bu fiyatı
Vermezdim.
Teşekkürler ☺️🙏🏻
ne dimekkk
Hayır
Canım bana kalırsa o kadar yüksek bir ücrete boş bir kutuya para vermek bana pek mantıklı gelmiyor ama sonuçta hediyeleşmek bir sevgi ifadesi ve karşındaki kişiye verdiğin değeri gösteriyor. Eğer o kişi için gerçekten buna değeceğini düşünüyorsan, tabii ki alınır! Ama şahsen ben daha uygun fiyatlı ve şık kutular bulabileceğimize inanıyorum 🧐 Hem kutuyu kendin süsleyerek daha özel hale getirebilirsin. Mesela kraft bir kutu alıp içine rafya ip, kuru çiçek ya da renkli kağıtlar yerleştirmek çok uygun maliyetli ve bir o kadar da keyifli olur. Hatta içine bir iki tane küçük sürpriz ekleyebilirsin, daha anlamlı olur 🌟
Oyum "vermem tabii kii" ama tamamen senin ekonomik durumuna ve arkadaşına duyduğun sevgiye bağlı. Hediyeleşmek sonuçta bir mutluluk sebebi 💕
Cevap
3Cevap
hediye kutusuna para mı verilir ya
Bedava
Vermezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar