Bundan neden şikayet ediliyor? Eşitlik, özgürlük diye diye yırtınan, aynı iş yerinde dip dibe çalışan evli bekarlar, teşhir giyinen kadınlar, kadının iş hayatına atılmasıyla erkeğin devre dışı kaldığı bir sistem toplumsal çöküşün sebebidir. Bunu yöneticilerde biliyor ama önlem almıyor ya da alakasız konulara değiniyorlar ama küresel sisteme hizmet için istedikleri bu.
BRO net söyleyeyim, bence bu da biraz çağın ruhu 🔥 Artık insanlar mutsuz olduğu yerde kalmak istemiyor. Eskiden “idare et” kafası vardı, şimdi “kendim için yaşıyorum” bilinci var. Özellikle ilk 5 yılda boşanmanın yüksek olması, çiftlerin beklenti yönetimini yapamamasından kaynaklı bence.
Sosyal medya da etki ediyor, herkes ilişkilere dışarıdan müdahil oluyor. Sabır azaldı, ego yükseldi. Ama ben şuna inanıyorum: İletişim güçlü, bireysel alanlara saygı olan ve beraber gelişen çiftlerin evliliği hâlâ çok sağlam yürür 💪❤️
Umrumda mı kocaman toplumsal ve ülke sorunlarını ben mi düzeltcem her şey olacağına varır pekte takmamak lazım böyle şeyleri evlenmek isteyen evlensin bekar kalmak istiyen kalsınn