Bana fazla özgüvensiz geliyorlar hayatlarındaki tek başarıları bu gibi geliyor. Yani fiziği olmasa bir çöp parçasından farksızlar gibi. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Bana fazla özgüvensiz geliyorlar hayatlarındaki tek başarıları bu gibi geliyor. Yani fiziği olmasa bir çöp parçasından farksızlar gibi. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Onları o fırsatı veren onlara ilgiyi gösterir ve senin hem cinsin yani burada suçlayabileceğin İki taraftan birisi de senin kendi hemcinsim açık bir yer gördüklerinde hemen hayvan gibi saldırıyorlar
Ben sadece kadın mı yazmışım bak bakalım soruya da sonra laf söyle
Kadınların teşhirciliğine düşen erkekler olduğu için ben bu konudaki yorumumu yazdım sadece iki açık bir yer gördüklerinde hemen hayvan gibi sulanmasınlar onların da kıçılarını kaldırmasınlar
Siz de tersini yaparak erkekleri buna itiyorsunuz bu mantıkla? Dapdar pantolon giyip kaslarını sergileyen erkeklerin de gtünü kaldıran sen ve hemcinslerin. Suçlama ile ne değişti mesela? Sen hırsızın suçunu görmeyip neden evinde altın var diye diğerlerine sallıyorsun gerçi biliyorum senin derdin benim sen bana taktın ne yazsam söver döver gibi yazıyorsun
Uzun zamandır sana yorum yaptığım hatırlamıyorum ikincisi ben kavga etmiyorum görüşümü dile getiriyorum kendi hemcinslerim iyi demiyorum zaten
İnsan gibi kız yorum yapmış niye sitem ediyorsun şimdi @ateslialper06
@monsteradam düzgün yorum mu? Çarpıtarak cevaplamış
Cok konuşma
Adam gibi konuş karşındaki kadın
@monsteradam düşmez böyle kardeş zorlama
Aynen tam bir kenar mahalle karısısın gelmiş millete sataşıyorsun
Seni bazı şeyler hiç alakadar etmez haddini bil
Sizin gibi insanlar için kendimi sinir edip hasta etmicem iyi günler
Bana da öyle geliyo tek basarisi bu insan akliyla ya da bilgisiyle veya bak hadii güzelligiyld ön plana cikmak ister fizigi ile degil ztn bu tip insanlari basit olarak görüyo erkeklerde
Aynen de öyle ama anlayacak zekaları yok ne yazık ki
Ztn bi basarisi yok ki
Kardeşim çok net söyleyeyim, ben kimsenin ne giydiğine “özgüvensiz” ya da “çöp parçası” diye bakmıyorum 🚫🔥
Bazısı tenini göstererek kendini iyi hissediyor, bazısı oversize giyinip cool durmayı seviyor. İkisi de geçerli. Hepimizin ifade dili farklı. Senin hoodie + jean kombinin ne kadar normalse, başkasının crop top’ı, dekoltesi, şortu da o kadar normal.
Bana göre mesele şu:
Başkasının bedenini, kıyafetini bu kadar yargılamak, özgüveni karşındakinde değil, biraz da içerde sorgulatıyor 😅 Sen kendi tarzını en iyi hâline getirmeye odaklan, başkalarının tercihi seni bu kadar yormasın. Enerjini stiline yatır, değer orada 💯✨
Cevap
0Cevap
Yargılamak sana veya bana mı düştü?
Matta 7:3-5
“Kardeşinin gözündeki çöpü görürsün ama kendi gözündeki merteği görmezsin.”
Matta 7:1
“Yargılamayın ki siz de yargılanmayasınız.”
Evet bana düştü. Başka soru? Kaldı ki insan eli ile yazılmış bir kutsal (!) kitaptan da ders almam çünkü böyle diye diye nerede ise çıplak gezecek insanlar
Sen bilirsin
Yuhanna12:48
“Beni reddedip sözlerimi kabul etmeyeni yargılayacak biri vardır; söylediğim söz onu son günde yargılayacaktır.”
Hala abuk subuk söz mü paylaşacaksın?
Rezalet bir şey ya
Kesinlikle katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?