Normalde açık biriyim ama evlendikten sonra tarzını değiştirmeye karar verdim eşim hem dindar hem de beni çok kıskanıyor. Uzun elbise modelleri tercih etmeye başladım özellikle kışın tam kapalı gibi uzun etek vs. Boyum uzun yakışır derler ama sizce nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılAllah basini'da ortmeyi nasip etsin derim, bir kadin icin kolay birsey degildir ama Allah kolayligini verir her zorlugun. Esine duser yakisip yakimasidigini soylemek bize yorumlamak dusmez.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence kapan.. fani hayatta yalan dünyada kac sene yaşayacan.. kocan snn cennet kapin olabilir. . kapan iyice mutlu huzurlu yuvanda yaşa. . kocan ile yaşa herseyini..
44 Yorumla
Soran+1 yılAteistim ya 😀 sadece içimden böyle geldiği için yapıyorum
Soran+1 yılBela okuma konusunda ciddi mı şakacı mı olduğunu anlamadım
+1 yılUzun çok güzel kolu kapalı elbiseler var bunları normal mağazalardanda bulabilirsin ya da tunik falan tercih edebilirsin tercih senin
30 Yorumla
o kadar kapamışken başınıda ört bence ama sen bilirsin tabi
24 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman bile değilim bu kadari yetmez mı 😁
Soran+1 yılEvet
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
100Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla oyle degil. Benimde ailem oyle yani oyle dediysem senin kadar kisa kollu giymeme karismiyorlar ancak sort turunde ve disarda askili giymeme karisiyorlar. bir nevi yani ailenin dusunmus oldugu bu ; bulundugun bolgedeki insanlarin bakis acisi ornegin sen belki kiz olarak begeniyorsun gencsin ama diger buyukler o sortlulari gorunce aileleriyle alakali kim bilir iclerinden neler geciriyorlardir nerden bilebilirsin ki. demek istedigim su aileme sordum neden sort ve askili giymeme izin yok dedim. annemde babamda aciklama yaptilar. "evde giyebilirsin ancak disarda olmaz. neden olmaz sen bizim yanimizda sortlu askili gezerken bir bize bakicaklar birde sana dicekler ki kizlarini nasil yetistiriyorlar. hem bulundugumuz cevrede kapalilarda var kimin ne dusundugunu bilemezsin belki yuzune demezlerde bizle alakali taniyan tanimayan icinden bir suru sey gecirir milleti bosver sen. boyle sahil kesiminde otursak aksam serininde falan disari cikiyor olsak belki giyilirde oyle gunduz normal gezmeye giderken dogru degil" demislerdi. Sende ailene sorabilirsin neden izin yok diye eminim buna benzer bir aciklama yapicaklardir :)
20 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. ben kapalıyım ve en yakın arkadaşım baya açık, millet bize nasıl anlaşıyorsunuz diye soruyor bizde onları garipsiyoruz. ben ona karışıyorum fazla açılınca o bana karışıyor tuniğimin boyu kısalınca, ikimizde birbirimize yararlı olmaya çalışyoruz. ve ne o benim yanımda kendisini ezik görüyor nede ben onun yanında kendimi, üstelik ben arkadaş çevremde tek kapalıyım ama bir kere bile aklımdan geçmedi bu düşünce. tadını çıkar. illa kapanmak zorunda değilsin ama edepli adaplı giyinen açık kızlarada hayran kalıyorum doğrusu.
30 YorumlaModa & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı. Açık bir bayanın fantazi dünyalarımızdaki yeri mutaasıp bayanlara göre daha öndedir.
Açık giyinen bir bayanın tenini görüp arzulamak daha kolay sonuçta
Gelelim ezik hissetmene.. arkadaşım elbet seni de bu halinle beğenen, giyiminin, duruşunu beğenen bir erkek vardır çevrende. lütfen böylesi duygulardan vazgeç.70 Yorumla
+1 yılbende senin gibiyim sayılır. en açık kısa kolluyla kot giyerim. hem ailem seninki gibi muhafazakar -e bide karadenizli olunca sen düşün :D- hemde benim tercihimden dolayı böyleyim. utanılcak bişey değil bence. sen güzel temiz giyin yeter. güzel olmak için bir tarafını açınca herkes güzel olur hem ona göre düşünme sen. hemde sırf erkekler öylelerini bğeniyo diye hiç düşünüp üzülme. seni seven erkek şortla askılıyla çok güzel çok seksi gözüküyosun diye sevcekse hiç sevmesin daha iyi.
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılSu giyim konusunda begenilmeyi kafanizdan silemediniz o zaman tam anlamiyla carsaf giyenler veya tesettur giyinenler nasil begeniliyor es buluyorlar mini etek di dekolteydi bu tur kizlari begenen erkeklerin bir amaci vardir sen de evlenince kocan icin giyinirsin
30 Yorumla
+1 yılHayır benimde sadece saçlarım açık ama askılı giymeyi bırakalı yıllar oldu. Şortu bırak çok dar kot bile giymem. Hafif kilo aldığım dönemlerde pantolonlarım üstüme yapışınca rahatsız olurum. Aileyle alakası yok bunun kendime olan saygım diyebilirim. T shirt lerim genelde kalçamı kapatacak şekildedir. Bence bu eziklik değil. Böyleyken kimse beni ezik diye nitelendirmedi. Mesele açık giyinmek değil bence, nasıl giyinirsen giyin şık olmak.
70 YorumlaKapalı bir kız olarak böyle düşünmeni çok yanlış buldum. Açık giyinsen ve erkekler sana baksa daha mı çok mutlu olacaksın? Kapalıları daha çok beğenen erkeklerde var. Zaten seni sırf kapalı giyiniyorsun diye beğenmeyecek erkek hiç hayatında olmasın, hiç bakmasın daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılne kadar sacma bir dusunce bu? sen erkeklerin seni begenmesi icin giyiniyorsan zaten bu TAMAMEN bir EZIKLIK. erkekler ne dusunecek diye giyinme. Kendini nasil mutlu ve neyin icinde rahat hissediyorsan onu giy. Eziklik falan degil, kimse kimsenin gorusune, giyinisine karismaz. Karisamaz. Ama boyle dusunmen cok sacma be
20 YorumlaModa & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. o acık dedıgın nedır bılmem her sey tadında guzeldır acık gıyende kapalı gıyenende yanı kapanan soguk gelmez basını kapatıp dap dar koy bondy gıyor gelde soguma ya da acık gıyınıyor ama kısacık short gelde bundan da soguma bellı seylerı ınsanların gozune soka soka gosterırıs ıcın gıyenenlerden nefret edıyorum kapalı acıgı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şort giyen kaşar
her kapalı olanda namuslu olmuyor malesef.
öncelikle düşünce tarzını değiştir. biraz da özgüven kazanman gerek. kendine güvenen her kiz önüne cikan hic bir engeli sorun yapmaz. kapali olupda dozunu aşmadgn sürece bakım yapabilirsin. kisiye göre değişir..40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen saçmalık çok yanlış düşünüyorsun. Sort giyen kızların kalcalarina askılı giyinenlerin göğüslerine bakildigini biliyorsun. Erkeklerin sana bu şekilde bakmalari hoşuna gidiyorsa giy kim bilir erkekler öyle giyinen kızları görünce bilincinde ne türlü fantezi ler dönüyor şeytana yardım ediyorlar sadece yurumeleri ile diğer insanları günaha sokuyor lar şimdi kimse atıp tutmasin oda bakmasın o zaman diye açık gordumu bakar bu millet
40 Yorumlaucuz malın alıcısı çok olur boşver sen onları. geçtiği her ortamda milletin şehvetini kabartmak nasıl bir zihniyetin ürünü ben anlamıyorum. kendine saygısı olan orasıyla burasıyla değil aklı ve birikimiyle dikkat çeker.
30 YorumlaCunku acik giyinen kizlarin mali ortada oldugu icin erkeklerinde dibi duser ve sen normalsin gayet iyisin bir sorun yok yani
60 Yorumla
+1 yılGiyim tarzınızı aynı seninle. Ve ben giyim tarzımı seviyorum. Şort giyen kıza bakan erkek zaten bana bakmasın. Bunun eziklik le hiç bir alakadı yok sadece edepli bir kızsın ve bundan şikayetçi olmam çok yanlış
40 Yorumla
+1 yılKapalı olanlar Allahın koruması altinda. erkeklere malzeme olmuyolar en azından :/
100 YorumlaEzik hissetmene sebep yok ki; orasini burasini acti diye erkekler agizlari sulanarak bakarlar cok cok... muhafazakar olup da cok şık giyinen insanlar var... şık ve temiz olduktan sonra gerisi onemli degil, biraz ozguven lutfen...
10 Yorumla
+1 yılTatlım kapanmak için yaşlılığı bekliyorum ben ayrıca askılı giyinirim çok normal a normal değil sonuçta erkekler bile giyiyor biz giyemez miyiz dediklerimi uygula ve kendini üzme böyle daha da sevap kazanıyosun açık saçık giyinmeyerek...
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılBende seninle aynıyım. Ve bu tabiki de eziklik değil. Neden böyle yaptığımız ortada. Ve emin ol erkekler tarafından beğenilmemek daha iyi. Buna ihtiyacın yok. Güzellik açık olmal değildir. Eziklik kapalı olmak değildir.
00 Yorumla
+1 yılAçık tesettürlü gibi bir sınıflandırma yapmıyorum. Dekolte sevmiyorum ama derin dekolteden hoşlanmıyorum ama ben hoşlanmıyorum o yapabilir , giyebilir yinede.
10 Yorumla
+1 yılOnlar işte bu hayattaki en samimi kızlardır. Kapalıyım diyen namussuz kızdan, cağa ayak uyduruyorum deyip, orasını burasını sergileyen başı açık kızdan daha kalitelidir o
10 Yorumla
+1 yılKapalı giyin boşver açık giyinmeyi milletin ilgisini çeker seni arzularla seni hayal ederler geceleri
20 Yorumlaben de öyle olmayı düşünüyorum bence çok güzel. dikkat çekmeyen vücudunu yeterince örtecek şeyler giydiğin sürece kapalısın zaten
20 YorumlaBence yanlış düşünüyorsun.. Bunun için neden ezik olasin ki. Ayrica açık giyinen kadinlar için malzeme diyen insanlar "sizin ne haddinize böyle birşey diyebilmek" !!
20 Yorumlabenim için öyle değil, olması gereken giyim şekli bu zaten, dini vecibelerden ötürü giyimine dikkat etmen ancak mutluluk verir ve göze hoş gözükür
20 YorumlaBende öyle giyiniyorum. Hicte ezik feln hissetmiyorum kendimi. Vucudumu sergileyemem. Bırak beğenmesinler.
50 YorumlaYa bunu sormamalısın sen bunu içinden geldiği için kocan için kendin için yapacaksın onun için cevap vermeye karşıyım
10 Yorumla
+1 yılBazilari tamamen kapalı kıyafetleri giyio şaşırıyorum kapanmak için alistirmami yapio acaba diyiorm
21 Yorumla- +1 yıl
alakası yok, kapalıların kıyafetleri çok güzel (pardesü - ferace saymıyorum), onları giyebilmek için illa eşarp takmaya gerek yok, ama aynı zamanda erkek görünce eşarp takmak, ya da kafamda herhangi bir şeyin olmasını kesinlikle istemem.
Tabi ki değilsin :) Önemli olan senin beğenip beğenmemen. Bırak erkekleri ya da başkaları umurunda olmasın bu konuda
20 Yorumla
+1 yılNeden Eziklik Olsun! Sen İnancın İçin Giyiyorsan Sorun Yok! Yok Giymek İstemeyipte Zoraki Giyiyorsan Sıkıntı Büyük.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHz Fatıma annemize sormuşlar en hayırlı hanım kimdir diye. başkalarının hayallerini süslemeyen hanım demiş. sen söyle eziklikmi sence..
50 Yorumla
+1 yılHyr dusunmem herkes ozgur giyiminde fakat basi kapali dar giyinen kizlarin amaci ne anlamis degilim
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılkendi şahsi tercihleri pek bir yorum yapmıyorum insanlar özgürdür
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 529 cevap paylaştı. yoo hiç alakası yok canım neden azik olucakmışın saçmalama bence tamamen kapalı bir çok kız bizlerden daha güzel duruyolar
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun. Nasıl istiyorsan öyle devam et derim. Neden küçük görmek için sebep olsun bu yazdıkların saçmamışsın biraz :D
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıleziklik başkalarının ne düşündüğünü önemseyerek hareket edip insanın kendi gibi olamamasıdır. insanlar kumaşlardan ibaret değildir
22 Yorumla- +1 yıl
nerenizle okuyorsanız artık
+1 yılHiç de bile bu nerden çıktı? Taşıyabiliyorsan ne alaa. Bunu düşünmen bile çok ayıp..
11 Yorumla- +1 yıl
Ben kapkara giyniyorum mesela.
+1 yılYani abartmamak gerekirde. Yazında bol şort tshirdle falan giriyorsan oda çok kötü duruyor bence.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYok be fakiriz biz antalya ya gidersek bikini mayo zaten ama karasu abazan yeri😂
- +1 yıl
Ooo karasu adapazarı tam apaçi maganda yerleri.
Gizli Soran+1 yılVayy biliyorsun çok dikkat etmeliyim değil mi kendime😝
- +1 yıl
Ben kefken tarafında takılıyorum ama ordada çok ^^
+1 yılAsla. Yanlış düşünüyorsun ve sen zor olanı başarıyosun. Diğerini herkes yapar dayanamaz öyle giyinmeye ama sen doğru olanı yapıyosun.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası Bile Yok İnan Erkekler Onlara Baktıklarında Bu Kızı Nasıl Beceririm vs. vs. vs. ler İçin Bakıyor Sen Yoluna Devam Et En İyisini Yapıyon Onlar Senin Yanında Ezik Erkeklere Beğendirmek İçin Kendilerini G*t başlarını Açıyorlar
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılAçık bacağı, göğüs dekoltesini hangi erkek sevmez ki? Eziklikle alakası yok böyle düşünmen oldukça yanlış.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılAçık giyinerek hayatın tadına varacağını düşünüyorsan giy tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürün ölçütü dikkat çekmeyecek sekilde örtünmektir.. ve bunu allah için yapıyor isen ecrini alırsın.
10 Yorumla
+1 yılYoo niye eziklik olsun. Yeterki üstüne oturanı sana gideni giy
00 Yorumla
+1 yılTesettürlü olup bir taraflarini gostermesinden iyidir hem dini simge tasiyip onu kirletmemiş olur. hakkini vererek kapanmiyorlar çünkü
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılniye eziklik olsun ki? erkekler onları beğensin napalım? seni bu halinle seven çıkarsa ne mutlu sana boşver onları.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Ezik olup olmaman giyim tarzına da bağlı değil erkeklerin seni beğenip beğenmemesine de. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyinmelisin.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. valla gardas hic biri umurumda değil sevgilim olursa giydigine karisirim
00 YorumlaGiyisi, insanın kişiliğini ortaya koymaz.
Takılmayın böyle şeylere.10 Yorumla
+1 yılSaçma düşünme istersen. Herkesin bir nasibi vardır buda bir yerde bekliyodur. Sabret gerisini boşver.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılezik degilde kapalı olmayan arkadaşların yanında kendimi daha rahat hissediyorum muhabbet daha güzel dönüyor
10 Yorumla sacmalama be, ezik niye hissediyosun kendini, ha ozguvenini karambole goturur o ayri psikolojik acidan ama baska biseyler arama kendinde
00 Yorumlakapalı girinmek adamlık efendilik ciddilik hanımefendilik eli öpülesilik tebrik edilesilik öyle her babayiğidin ahrcı değildir kaaplı olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasi acik olup uzun etek giyen kadinlari guzel buluyorum. Kendi boyu ve sac boyu uzunsa ozellikle.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçlar kısa sayılır omuzdan biraz asagi
Cevap sahibi+1 yılOlsun cok da kisa degilmis yani cabuk uzarlar. 1 sene sonra uzun sac sinifina girer. Boyun uzunmus o yeter yani fizigin duzgunse tabi.
+1 yılDenizde pantolon giyilmiyor yerine göre hareket ediyorum ben
00 Yorumla
+1 yıltercih meselesi diyorum eğer öyle istiyorlarsa giyinsinler ama kısıtlanmak başka
00 Yorumla
+1 yılKendi bedeni kendi kararı bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var?
00 Yorumlasaçmalıyosun tamamen , aradığım kız modeli diyebilirim bacı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılEziklik değil tabikide ben kapalı kızları daha cok begenıyorum
20 Yorumla
+1 yılEziklikle alakası yok Herkes istediği gibi giyinir kapalı daha iyi
20 Yorumla31 malzemesi olmaktan iyidir.
100 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Başı açık olup tesettürlü gibi kapalı giyinen bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler