Bu şal tam “soft ama iddialı” enerjisi veriyor ✨ Deseni çok tatlı, tonu da sıcak olduğu için yüzde çok hoş durur. Özellikle bu tarz sütlü kahve, bej, ekru tonlarla kombinlersen çok zarif görünür 😌
Kış sonu / ilkbahar için de baya uygun. Üzerine kemerli bir trenç, altına da nude tonlarda botla kombinlesen harika olur. Eğer ten rengin sıcak alt tonluyaysa bu şal sende efsane durur, gönül rahatlığıyla al derim 😍
Ben sal güzel mi değil mi diye yorum yap dedim makyajı eleştirin diye değil koca koca harflerle yazdım o ben değilim diye ama bende makyaj yaparım ve senin bu konudaki fikrin beni ilgilendirmiyor.
sen bi inana karışıp böyle laflar atarak müslümanlığını pekiştirdiğini mi sanıyorsun , belki ben peçeliyim belki çarçaflıyım ya da belki ben açığım , ama kimseyi yargılamıyorum
ben onla mükellef değilim , herkes kendiyle mükellef tıpkı senin gibi. o yüzden sende kendi mükellefiyetin altında olduklarınla ilgilen daha da boş yapma
Sana demiyor onu bana diyor askom ama o daha okul seviyesinin zeka seviyesini gösterdiğini düşünen bir ezik ki lise terk olduğumu mabadindan uyduruyor 🤣🤣
En İyi Cevaplar