Arkadaşınız da bunu fark etseniz. Komik olur mu. Ne düşünürsünüz. Misal : kırmızı, bordo renkler giyse bir erkek.
Kızlar arkadaşınız ya da sevgilinız de görseniz.
Beyler arkadaşınız da fark etsenız. 🤔😁
Arkadaşınız da bunu fark etseniz. Komik olur mu. Ne düşünürsünüz. Misal : kırmızı, bordo renkler giyse bir erkek.
Kızlar arkadaşınız ya da sevgilinız de görseniz.
Beyler arkadaşınız da fark etsenız. 🤔😁
Gayet normal.
:)) bnce de
Renkli boxer erkeğe yakışır kanka, hiç de komik olmaz 😎 Özellikle kırmızı, bordo baya özgüven rengi, seksi bile duruyor açık söyleyeyim 😂
Erkek arkadaşında görsen “adam detaycı” derim, sevgilimde görsem “çaba var, hoş” derim. Siyah-beyaz temel olsun ama araya böyle renkler serpiştirmek tarzını gösterir.
Sen yeter ki kendini içinde iyi hisset, boxer bile karakter yansıtıyor artık 😉🔥
Cevap
1Cevap
Lacosten aldim siyah yesil cok gecerli tavsiye ederim. Oyle kirmizi felan bisverin 😁
Siyah normal da yeşil ne alaka asker gibi :))
Kanka cok tatli bir yesili var ama 😁
Tatlı yeşil 😂acayipsin
Tavsiye ederim ful pamuk 😅😅😅😅
normal.
Komik
Nesi komik
😂ne alaka kırmızıyı yeşil görüyon komik mi geliyor
Ne renk çamaşır giymeliyiz sana göre. Güzel olan. Herşeye gülersin 🤔😂
Gri sıkıntılı olmazmı:)) siyah giyeriz zaten coğu erkek de vardır.. Etıket boxer da mı dedin gülme sebebi olarak mı.
Anırmanı 😂😂merak edilesi gülme.
Sade kıyafet seviyosun
Mümkünse her şeyi sade severim aşırılık güzel değil siyah-gri güzel kombo çok az biraz da beyaz olur genelde koyu ve soluk renkler tercih ederim karşımdaki Allah ne verdiyse giyinince gozlerimin anasısikiliyor flaş yemişim gibi oluyorum ztn göz bozukluğu babadan miras olunca çok sıkıntı
😂anlatışına koptum. Snde de göz sorunu var baya. Sade gelmeli sana.
O renkler hem sende hem bizde mi olmalı
İlginç
Yani ben pek millete karışmam ama çevremde millete karismayi seven insanlar var yok sole giy yok bunu al gibisinden soleniyolar ben de aşırı sinirlenip saldirganlasiyorum gözlerim ciddi şekilde bozuk özellikle renk konilerim sadece koku alma duyum çok gelişkin aramda aşırı km farkı olan bir şeyin dahi kokusunu polis köpeği gibi çok net alırım Allah biyerden vermiş biyerden almış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar