Pek cok kadın erkeklerı renklerıne gore ayırt edıyo ozellıkle kıyafette sizce kırmızı kazak giyebilmeli bir erkek weya tshort ne olursa erkekte hos duruyormu bu renk bilmek isterim? :)
Cevabın nedir?
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/W625ZN.jpg
https://i.hizliresim.com/3180ar.jpg
https://i.hizliresim.com/RbyMVa.jpg
Kırmızı kazak sormuşsun da..
Aklıma geldi...
Şöyle bir triko geldi hediye..
Tereddüt ettim renginden dolayı..
Bordo desem bordo gibi değil..
Mürdüm diye bir renkmiş sanırım
Mor gibi de duruyor , pek çözemedim..
Giyilir mi ki bu , mesela içine beyaz bir gömlekle ( ya da açık mavi ) ?
( esmer ten)02 Yorumla- +1 yıl
Mont ıcıne gıyersen weya takıma bence gayet ıyı olur :))
- +1 yıl
İçim rahat etmedi , gittim bir de bordo renk aldım...
Neyse değişe değişe giyerim artık...
En İyi Cevaplar
Kıyafet yaşam tarzınla paralel olan bir şey bana göre kendine yakıştırıyorsan neden giyilmesin. Aykırı tonlarına kaçmadan tabi (cırtlak kızmızı gibi). Bazı kıyafetleri devamında ki kombin toparlar ve çok daha şık gözükürsün.. Eğer bir kıyafeti giydiğinden kendini iyi hissediyorsan tamam olmuştur devam edebilirsin :D
11 Yorumla- +1 yıl
Yakısan kıyafet mutlu edermıs ınsanı o ınsan ogun pozıtıf olurmus garıp bır gercek :)
kırmızı çok bağırıyor ben burdayım diye. kadın olarak ben bile kırmızıyı çok sevemeyen tercih etmeyenlerdenim. Ama bordo deyince akan sular durur. Tabi bu bahsettiğim kazak, hırka, gömlekte geçerli tişört dersen eğer kırmızı onda olabilir bir nebze çünkü tişört baskılı, yazılı vs. olduğundan o kırmızılığı biraz kırılıyor.
00 Yorumla
Eleştirildiklerini hiç görmedim daha önce. Bence kombin yapabildikten sonra istedikleri gibi istediği rengi giysinler.
cdnb.lystit.com/.../...7-914301747_large_flex.jpeg
image.dhgate.com/.../...digans-knitwear-v-neck.jpg
media-cache-ak0.pinimg.com/.../...ff9a0cc58f90.jpg510 Yorumla- +1 yıl
Zewkine hayran oldum diyebilirim gercekten giyinmeyi bilen biri war karsımda :))
- +1 yıl
Rica :)) ben ugrasıp zaman ayırdıgın ıcın sewindim acıkca :))
- +1 yıl
Bordo ya çok yakın renkler hep ilgi görüyor zaten
- +1 yıl
Haklısın daha agır aha sade gosterıyor bırde dırek ben burdayım hıssı werıyor :)
- +1 yıl
2 numara bende vardı. Cidden çok dikkat çekiyor ama bir kafeteryada üstüne kahve döküldü ondan sonra bir daha giyemedim. Bide bilmeye çalıştılar sinir oldum.
- +1 yıl
O model guzel hakketen : yanlız sans desek daha dogru olur en cok dıkkat ettıklerımıze hep bırsey olur sakınan goz mısalı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
54Cevap
+1 yılben arada giyerim hacı nolcak kombinine baglı sağ ve soldakini s. ttir et ama ortadaki çok şekil o tarz giyerm yani :D 1.bp.blogspot.com/.../wonderland-horz.jpg
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle dedinki dolabımda olan dagınık olsada elıme gelen tek seydır bu tek olan kazak turum der gibi :D
Ben giyiyorum, kırmızı kazakta, kırmızı tshirtte. Güzel bir kombinle gayette iyi duruyor. Ama gider alakasız renklerle giyersen ya da alakasız tarzlı bir pantolon ayakkabı yaparsan kötü durur. Güzelim kazak boşa gider :D
03 Yorumla- +1 yıl
Kırmızının ruhu war diyorsun :))
- +1 yıl
Aynen gariptir kadınlar begenmıyor gorunsede kırmızı gıyen erkekelere daha cok goz koydukları kesın :))
+1 yılErkek var.. Birde erkek var.. Sen hangisinden bahsedion
https://hizliresim.com/g4j29211 Yorumla- +1 yıl
Wur dedık canım oldur demedik :D
+1 yılher renk giyer... ben pembeyi de yakıştırıyorum doğru kombin yapılmışsa eğer tabii. ten rengine de yakıştırıyorsan, bir dene bence kırmızı herkese gider. özellikle koyusu
03 Yorumla- +1 yıl
Sanırım erkeklerin kıyafetlerine cok dikkat eden biri war karsımda :))
- +1 yıl
ya çok fazla dikkat ederim, baştan aşağı süzerim. zaten güzel sanatlardayım ben de, belki ileride bir modacı falan olurum..
- +1 yıl
el becerın cok ıyı olsa gerek :)) sordum meraktan tepkı wermen gerekmezdı
+1 yılBordo farklı kırmızı farklı dikkatini çekerim. Kırmızı açık bir renk, cırtlak ve dikkat çeker. Erkek adamın öyle etrafta ki herkesin dikkatini çekmesini gerektirecek bir şeye ihtiyacı yoktur.
03 Yorumla- +1 yıl
İllaki oyle bazıları war renkleri acık ama hakkaten seklı on numara sade az sekıllı erkek war diye bagırıyor :) sener senın dolmus filmi wardı bilirsin :))
- +1 yıl
Biliyorum adama yakışıyordu.
- +1 yıl
bencede
Evet ben kirmizi kazak giyiyorum erkekte hoş duruyor. pantolonu felan kirmizi giyeyim deme ama;;) sonrasinj biliyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek adam her rengi giyer yakıstırsın yeter :))
Neden olmasın kardeşim ben giyiyorum valla kazakta tişortte ayakkabıda... :) hiç sorun yok gayette hoşuma giderek giyiyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Ozguweni olan adamın halı baska :)
+1 yılKırmızı değil de bordo.. ciddi bir görüntü verir ve tabi bir de tene göre tercih edilmeli. Ben beyaz ya da siyah derim asilliğin renkleri..
06 Yorumla- +1 yıl
Beyaz daha masum da siyah asi en guzeli kırmızı uzerıne beyaz siyah cizgili olanlarmı dersin :))
- +1 yıl
iki renk araya 3. bir renk girecekse koyu olamalı. Küçük detayı ortaya çıkarmak gibi göze çarpan tek canlı renk olmalı ;)
- +1 yıl
Pembe olmasında :D
- +1 yıl
evet erkeklerin giyemeceği değil de.. giymemesi gereken renkler var bana göre :)
- +1 yıl
Sıkıysa giysin :D
- +1 yıl
yapacak bir şey yok o zaman :)
+1 yılKirmizinin tonuna bagli. Bordoya kacan koyu kirmizi tarzi seyleri yakistiriyorum ama cırt kirmizi olmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Zewklerin sade we agır tonlar sanki :))
- +1 yıl
Erkek dedigin agir giyinir.
- +1 yıl
Direk siyah we beyaz gibimi
- +1 yıl
Hayir ama ton olarak oyle ivir zivir seyleri yakistirmiyorum ben hic. Cingene pembesi falan giyen erkek var hic hos degil. Bide ayakkabilarda faan goruyorum bazen fosforlu yesiller morlar turuncular falan hiic hiic olmuyo. Cicekli gomlekler renkli dar pantolonlar falan sevmiyorum erkekte. Mumkun oldugunca sade, şık ve agir renkler olmali. Yani kirmizi da yesilde mavide giyilir tabi. Ama dedigim gibi tonu cok onemli. Erkegi erkek gibi gostermeli giydigi sey
- +1 yıl
Ben burdayım demeli elbette :) ayna gibi parlamamalı weya cok acık renk olup kız pantolonu gibi durmamalı dımı
+1 yılpembe olmadıktan sonra giyer yani kazak ama bence pantolon giymemeli kırmızı olsun, mavi olsun yakıştırmıyorum :/
01 Yorumla- +1 yıl
Mawinin bazı tonları iyi bence :))
+1 yılBence koyu renkler tercih etmeliler. Siyah özellikle siyah çok iyi lacivert ve asker yeşili çok güzel
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeksi olsun baska sekılde olmasın dımı :)
- +1 yıl
Aynen tehlikeli bir görünümü olmalı
+1 yılUzun boylu erkeklere bordo kazak çok yakışıyor ya :) yani tam kırmızı değilde biraz daha koyu tonları olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
O zamanda cok buyuk gosterıyorlar kendımden oyle tahmın edıyorum :D
- +1 yıl
Ama karizmatik duruyorlar :)
- +1 yıl
Sende haklısın sonucta begenen kadınlar dımı :))
+1 yılNiyetim kadınlaşmak olmadığı sürece- bana kadın gözüyle bakanlara inat giyerim
Arkadaşım ben sevdiğim şeyleri yaptıkça benim yoksa köle olurdum yoluma bakardım11 Yorumla- +1 yıl
kisi kendi oldugu surece wardır bence :))
Kirmizi kazak tshort olur ama pembe olmasin bide pantolon renkli ve dar olmasin cok cirkin oluyor
06 Yorumla- +1 yıl
hangi renkler olur pantolonda pekı :))
- +1 yıl
Anlladım cool olmasın kendıne ozgu olsun erkek oldugunu unutmadan diyorsun dogrumu :))
- +1 yıl
anlaıdm pekı
Kırmızı da sorun yok da ben pembeyi yakıştıramıyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda hepimiz aynı fıkırdeyız :))
Bence evet hiç bir renk kız rengi veya erkek rengi diye ayrılmamalı bence kırmızı giymeli erkekler bence
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin dilinden anlayan biri :))
Yakisana yakisiyor hele beyaz ve bugday tenliyse ayri bir hava katior :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yırttım o zaman :D
+1 yılKırmızı veya yeşil pantolan giymesinde kazak yakışıyor kırmızı bir arkadaş gitmişti baya açmıştı esmerdi
01 Yorumla- +1 yıl
koyu renge acık gidiyor koyu olan biri daha koyu renk gıymedıkce bence :))
+1 yılEğer doğru kombin yapıp kendine yakıştırmayı biliyorsa giyebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
Rengin kadını erkeği olmaz. Yakıştırdıktan sonra kırmızıda giyer pembede.
01 Yorumla- +1 yıl
Olgun insan belli ediyor kendini :)
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılGiysinler özellikle koyu kırmızı, bordo yakışıyor bide sarışınsa tamamdır :')
01 Yorumla- +1 yıl
ilk ikisi tamamda sonuncu dedigin olmadı :D nedir sarısınlardan cektıgımız :D estetik olasım geldi :D
+1 yılKirmizi don haric hepsini giyer
Nedir bu sizde kirmizi takintisi yahu :)02 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı don mu onu noel baba giymiyormu :D birde yılbasında :D bedawa diye herkes giyiyorya :D
aynen hep bu kadınlar herseyımıze karısıyorlar :D - +1 yıl
Aynen millet takıntılı olmuş arkadaş yakıştırması önemli gerisi fos! Mesela ben ne giysem yakıştırıyorla..
Kardes baya hos duruyo esmeride betaz tenliyode aciyo yani bende var bende esmerim aciyo beni :-)
010 Yorumla- +1 yıl
Yani esmer adama canlı renk olur solun renkte kabıle reisi gibi duruyor :D
- +1 yıl
Sıksana :D
Neden giymesinn sonuçta kırmızı var, kırmızı var yani :)
012 Yorumla- +1 yıl
Ornek werirmisin mesela :))
- +1 yıl
Kumral :)
- +1 yıl
W yakalara ne diyorsun pekı :))
- +1 yıl
Enteli bilmem ama dantl tarzı olmadıgım kesın :D zamanın erkeklerı gibiyim oyle diyim her duygudan war ama yerınde :))
- +1 yıl
Anladım tabi az tebessum ettırmek ıstemıstım :)
- +1 yıl
Olsun tabı bır kadına tebessum ettırebılmek bir bebegı aglamaktan wazgecirmekten daha zordur bence :))
Giyer niye giymesin, kırmızı olsun beş fazla olsun :)))
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen asıl giymiyeni sorgulamak gerek :D
Erkek arkadasima çok yakisiyor giyer tabiki bugün aldik kirmizi bir kazak
01 Yorumla- +1 yıl
Bizi mi kıskandınız :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkulda kesiştiğim beyefendi dün kırmızı kazak giymişti :D
Çok da yakışmış p*çe :D
Baskılı pembe tişört giymediğiniz sürece bir problem yok giyin beyler :D01 Yorumla- +1 yıl
Tecrube konusuyor diyorsun :D
Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Lacivert ve bordoyla cok güzel kombinler yapabilirler :)
04 Yorumla- +1 yıl
O zamanda takım rengi gibi olur :D
- +1 yıl
Emret patron :D
Yakışan vaar yakışmayan var. Ama renge göre 'aaa kırmızı giymiş kesin ibne' dediğim biri olmadı, kimseninde olacagını sanmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sozune katılıyorum :))
+1 yılMutlaka tamamlayici biseyle giyilmeli resimlerdeki gibi kszskla ceketle mesela ysds guzel bir atki bileklikle
01 Yorumla- +1 yıl
butun olusturmalı takım gıbı desene :)
Kırmızı herkese yakışır tabi bunu kombine edebilme yeteneğine bağlı :) Ama bence sen beğendiğinde başkalarını düşünme başkaları beğendiği için değil sen beğendiğin için giyin. Sen herkesin fikrine uyma bırak onlar sana uysun ;)
19 Yorumla- +1 yıl
Hemsire nickin hakkını werdın bence :))
- +1 yıl
Sen gibi biri yokki dolassın pesimde yarama basma :D
- +1 yıl
Gidecegine mesaj atda konusalım a:))
- +1 yıl
Gıcıklık etme at hadi bekliyorum :D
+1 yılBence renk uyumu önemli, kırmızı kazak erkeğe yakışır
01 Yorumla- +1 yıl
Yakısmazmı ozellıkle bence koyu tenlere gidiyor kız olsun erkek olsun :))
bordo olur ama kırmızı neonsa bir de çok kötü bence
01 Yorumla- +1 yıl
Yuruyen araba gibi he :D
Giymeli özellikle kırmızı kazak giysin yakışıyorsa tabi
011 Yorumla- +1 yıl
Way en dogrusu bu olsa gerek bence :))
- +1 yıl
Yakısanı bılmek bu zamanda erdem oldu ozellıkle gıyınmeyı bılmeyenlere gore :))
- +1 yıl
İllaki :) sanırım en cok yanıltan kendi cinslerimiz karsı cinslere sormak daha faydalı gibi :)
- +1 yıl
Dimi :)
- +1 yıl
Gıcık :D
- +1 yıl
deli :D
Kirmizi olsun benim olsun diyen biriyim dostum kobin yaptinmi her turlu şu an bile uzerimde kirmizi kazak var :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı sewenler dernegi kurmak gerek :))
+1 yılGiyebilir bir sakıncası yok tabiki, Özellikle bordo renkleri tercih ediyolar ama oda kırmızıya yakın sonuçta :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yani hakkını yememek lagzım :))
giyer tabi neden giymesin. ama pembe pantolon giymesin hiç yakışmıyo.
01 Yorumla- +1 yıl
Onu giyen warmı hic gormemıstım :))
Elbette. En güzel renk kırmızı bende sarışın olduğum için genelde koyu renk ve kırmızı renk giyerim.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bastan yırtmıssın :))
+1 yılGiymeli bence yakisir cunku
canli kirmizi degilde bordo cok guzel olur01 Yorumla- +1 yıl
Daha olgun gosterıyor bence :))
+1 yılYanimda kirmizi kazakli erkek olacak ben yerin dibine girerim utanirim iyy :D
07 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamadımkı bu ısı :D bir kadın kırmızıya karsı digeri mawiye oteki baska renge erkek ne giycek en guzelı hıyarlı baba dimi :D
- +1 yıl
Siyah, beyaz, kahve, mavi, krem, lacivert, mor pembe bile giyebilir ama nolur kirmizi olmasin :D
- +1 yıl
Mor we pembe bir erkege hakaret etsen daha iyi bence :D
Mor gibiyince ilk laf atan erkek derki hayırdır birader morarmıssın :D
Digeride Ne olum ask bocugumu olmussun olur heralde :D - +1 yıl
Eic cevaptakileri görünce bir tik fikrim degisti :/
- +1 yıl
Benim yazdıgıma mı :))
- +1 yıl
Yok linkler
- +1 yıl
Dogru sanırım en mantıklı tartısma cewaplarını kendı sorudma gordum baska sorularda hep dalga gecılmıstı cunkı :S
+1 yılbence kırmızı kazak giyebilmeli ama erkeklerin üzerinde pembe kazak veya gömlek biraz kadınsı kaçıyor erkekler genellikle siyah mavi beyaz renklerde kıyafetler giymesi daha yararlı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Gorusune tam destek diyebılırım :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hoş duruyo renklerin cinsiyetle kıyaslanması çok saçma geliyo bana :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın bencede :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırmızı giyinen erkekleri hiçbir sekilde ciddiye almam. Erkek dediğin siyah gri lacivert giyinmeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Her zamanda oyle olunca cok sıkıcın dıyorlar gıyımde be
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırmızı şortta giyerrr. heleki poposu büyükse bidee
01 Yorumla- +1 yıl
Noel baba gibi he :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırmızı yakışır bence hepsini giysin pembede olur :)
03 Yorumla- +1 yıl
İsi dalgaya wurdun sanki :))
Cevap sahibi+1 yılHayır ciddiyim
- +1 yıl
Peki :)) o zaman sıcak kanlı birisin desene :)
+1 yılKırmızı değil de bordo balıkçı yaka kalın bur kazak altına da kot harika olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Kesin birinde gorup begendin dimi :))
- +1 yıl
Hayır. Bordo triko hoş bence :)
- +1 yıl
Modacı gıbısın :))
- +1 yıl
Haha :) dene bu kombini
- +1 yıl
Oyle dene demekle olmaz banamesajat basım sıkıstıkca yazıp yazıp sorarım sana :))
+1 yılAlaaakası yok isterse fuşya giysin herkes ozgur sonuçta da mora dikkat tabi mesaj var morda 😃
02 Yorumla- +1 yıl
Mor sankı aldatma rengi gibi
- +1 yıl
Gay rengidir kendisi. d
Giyer bazılarına çok yakışıyor. Ama yünlü münlü değil.
01 Yorumla- +1 yıl
duz olcak plastık parlak kumastanmı :)
Kırmızı, Pembe Gibi Giyen Erkekleri Taş Yağmuruna Tutucaksın.
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru sur baska ulkelere
+1 yılKırmızıyı erkeğe yakıştırabiliyorum ama pembeyi asla
01 Yorumla- +1 yıl
Erkegin dilinden anlayan biri desene :)) fikirlerimiz aynı acıkca :))
+1 yılKırmızı pantolon pek hoş durmuyo ama kırmızı ve tonları kazakları çok yakıştırıyorum ben
07 Yorumla- +1 yıl
Acık kapalı weya desen gibimi :))
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Demekki genelde karamsal kalan birisin :)) koyu renkler karakterı kesın koyarmıs oyle derler :))
- +1 yıl
Yoo karamsar değilimdir :)
- +1 yıl
Biranda karar wermezsin ama dimi :)) az dusunup oyle :))
- +1 yıl
Çok kararsızımdır evet. Çelişkili düşünce ilerim olur. Ve kararlarım çok çabuk değişir. :/
- +1 yıl
Renkler karakter aynasıdır derler :)) burc yerine renklere ilgi goster ilerde erkek arkadasını secmede yardımcı olabılır bence sana :))
Bence giyer hemde oyle bir giyerki yakısorsa yani 10 numara
05 Yorumla- +1 yıl
Way kesin begendigin biri war giymis olan dimi :))
- +1 yıl
Karsımdakıne gore olmam gereken bu dimi :)) eger oyle olmazsam uff be slk denmemek ıcın :D
- +1 yıl
Rica ederim degerli hissettiren her yorum mantıklı cewaplanmıs her mesaj okunmaktan buyuk keyıf werıyor emın olabilirsin :))
giyer niye giymesin sen kendine yakıştırıyorsan giye bilirsin başkalrını sözlerini aldır ma onalr dar kafalı insanlar çünkü...
11 Yorumla- +1 yıl
Kendini begenmisler dimi :))
Giyer. Ben giyiyorum. Pempe giyerim, yesil de giyerim ayrım yapmam
02 Yorumla- +1 yıl
Tum renkler bizden :)
Kırmızı boxer giyeni bile varmış ben görmedim tabi görenler söylüyorrr :)
02 Yorumla- +1 yıl
yılbasında meydanlarda bedawa dagıtıyorlar noel baba donu dıye :)
Renk kısıtlamasının olması sacma olmuş biraz , elbet giyer , kırmızının farkı ne? :)
01 Yorumla- +1 yıl
KAdınları anlasam demıs adam atomu bıle cozerdım ya :)
- Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı hırkam ve kazagim var giyiyorum valla :)) ama penbe mümkün değil giymem
02 Yorumla- +1 yıl
Giyim zewki olan biri daha :))
- +1 yıl
Eyvallah :)
hayata kırmızı gıymem kırmızı bayn ışı tavsıye etmem
03 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı tonlarında giydinmi pekı hic acık weya kapalısını?
- +1 yıl
Pekı :)
Duz kirmizi degilde baska renklere karisik olusa giyebilir. Mesala beyaz-kirmizi-gri cizgili gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Sade olmasın az sekıllı olsunkı farkı olsun dımı :)
Beyaz tenliysen çok hoş ama esmersen kullanma derim.
03 Yorumla- +1 yıl
Birkez giydim daha goren hep begendı acıkca bırtane olumsuz yorum almadım :)) kumralım bu arada :))
- +1 yıl
Haklısın insanda ilk ozguwen olmalı dımı :))
- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem