Kızlar parfüm kullanan erkek mi yoksa kullanmayan mı dedim hemencecik sordum ve parfüm ise hangi parfüm?
Ben Dizeli biraz seviyorum daha ferah bir kokusu var?
Ben Dizeli biraz seviyorum daha ferah bir kokusu var?
KULAAAAAAAAANAAAAAAAANNNN
böyle erkeksi erkeksi kokular var ya içime çektikçe böyke üstüne atlanılası oluyor (yapmam tabi öyle biri değilim ama zihinde her şey serbest:) )
Bilinç altın kötü Bitcht :)
Hayır yargılıyosun. Sürekli seks fantazi kuran bir zihnim yok
ama insan olduğum için hormon ürettiğim için tabii ki de istek oluyor. Olmayan insan söykeyebilir misin? Sorun bunu bastırabilmekte ve dışarı yansıtmamakta. O zaman bitch olurum işte
Doğru olan zaten bu medeniyet bunu gerektirir ve insanın kendisini tanıması güzel bir şey.. en azından aa seks mi ben hiç duymadım bilmiyorum diyip kapalı kapı ardı cadı olmandan iyidir..
Bilinç altı bozuk kaşar olmuyorum o zaman:))
kaşarlığın seksle bir ilgisi yok ki tatlım..
Neyle ilgisi var o zaman
bunda önceki yorumunda diyorsun ki evet hissedebilirsin ama bunu bastırmak medeniyet
e kaşarlık dediğin orospuluk nasıl ilgisi yok seksle
Bir kız bir erkekle dalga geçmek egosunu tatmin etmek için eğlenebilir bu kaşarlıktır..
Bir erkek bir kızla zevk için işi bitene kadar koşar kullanır atar bu kaşarlıktır...
bir insan bir insana sadece zevk için kazık atar onun canını yakar bu kaşarlıktır..
Kaşarlığın onun bunun altına girmekle alakası yok isteyen istediğinle istediği kadar olur o onun hayatı önemli olan kimsenin canını yakmaması..
Ha orası öyle kaşarlık geniş bir kavram ve osorpuluk onun alt kümesi diyebiliriz ama ben demedim ki ego için milleti paspas yapıyorum ama sen bana öyle diyosun
Tabiki de parfüm kullanan erkek ve önerim Calvin Klein European 2014 ün en seksi parfümü seçildi çok kalıcı ve mükemmel bir kokusu var 👍
Euphoria olacaktı otomatik klavye 😶
fazla değil sadece 375 tl bir rakam 10 gün çalışsam alıyorum yahuuu :D
Netten 110 liraya aldım erkek arkadaşım için araştırırsan bulabilirsin bence
O zaman enişteye alınca bana da gönder adres Karanlık gecelerin varoş sokakları no -2 hayal apartmanı..
Pardon hangi sıfatla?
Cevap
0Cevap
Hergün duş alıp gelsin yanıma parfüm tabiki kullansın isterse fakat kendi kokusunun üstüne tanımam😉
Fabrikada işçi ise gerisini tanırsın..
Fabrikada işçi olunca neoluyo seviyosam bunumu takıcam yani herkes parfüm sevmek zorundamı? ya da doğallığı sevmem suçmu?
suç değil sadece günümüz şartlarında saçmalık..
Ok.
ben olsam benle bir ilişki kurmam evlenmem mesela yanlış anlama zengin değilim. ama kendi hayatım bu sistemin kölesi iken başka birsinin hayatını karartmak saçmalık..
Anlamadım nedemek istediğini ama şunu belirtim parfüm kokusu tabiki hoştur tercih meselesi bu. Bunu belirtmek istemiştim ilk görüşümde. ben sevmiyorum 3 yıldırda sorun yaşamıyorum sevdiğimle önemli olan hergün duşunu alsın 😊
duş alınmalı yetişkin bir birey her gün almalı..
Parfüm kullanan. Koku bazen ten uyumu istiyor kendisinin sevdiği koku olsun o yüzden.
kullanan 1 adım öndedir :D
kaslı mı bilgili mi hem kaslı hem bilgili hem fakir mi?
mantık güzel..
Tabii ki kullanmalı erkek parfum
Terin üzerine parfüm sıkmayan erkek:)
bak bu güzeldi :D
Teşekür ederim :)
Teşekür ederim :) ) )
Parfum kullanmayan erkek mi o ne yeniyo mu?
günümüzün modern toplumunda pazardaki tezgahtaki arkadaki çürük domates gibi bir şey... Benim cümlem daha yaratıcı :D
Cok mantikliymis
Zeka ve saçmalamanın ürünü..
Tom ford, 212 men , armani code da olabilir 🙈
Kullanan tabi ki One million :)
Çakması olur mu :D
yani zaten öğrenci bir adamın 400 tl parfüm alması birazcık absürt
hangi parfümü kulalnıyorsun..
peki böyle kokusu kışkırtıcı mı?
tahminde bulunacam..
Tabiki de kullanan erkek
Kullanan erkek
Olsa iyi olur