Parfüm denilince akla hep kadınlar gelir. Ama bence erkekler, kadınlardan daha fazla parfüm kullanıyorlar 😀
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Parfüm denilince akla hep kadınlar gelir. Ama bence erkekler, kadınlardan daha fazla parfüm kullanıyorlar 😀
Parfüm koklamayı hiç sevmiyorum, deterjan kokuları gibi benim başıma hiç iyi gelmiyor o keskin kokular sıkacağım zaman da evden çıkmadan yarım saat önce falan iyice boca ediyorum parfümü tişörte ya da kabana neye sıkacaksam artık o orada havalanırken ben hemen çıkıyorum o odadan geçen birisi parfüm dükkanına soktu beni zorla gel kanka bi bak nasıl bunlar diye dükkandan çıkarken sarhoş gibiydim, başım ağrıyordu uğuldamaya başladı kafam hiç sevmiyorum çeşitli çeşitli habire bir şeyler koklamayı ha ama sıkmayı sever miyim severim, fresh, birazcık tatlı kokular hoşuma gider hafif olsun, güzel kokmayı herkes sever, öz bakımın bir parçasıdır güzel kokmak çünkü

Hepsini kullanıyorum
O ayıcıkla ördek senin mi😂
Sağdaki ayıcık nuri alço gibi çıkmış aynı 😃
Teşekkür ederim
Erkekler diyorum yaaa bi parfüm sıkıyorlar genzim yanıyor bidee zevksizler zaten ilgi çekme çabası
Cevap
14Cevap
kadınlar parfüm sıkmıyor, parfümle gusül abdesti alıyor
Yaa🤣
😂😂
Ben kullanıyorum ama genelde kadınlar daha çok kullanıyor
Anket sonucunu takip edelim bakalım 😅
biz de çok severiz ama kadınlar boca ediyorlar üzerine.. biz bir tane bitirene kadar kadınlar 3 tane bitiriyor..
Ben tam tersini düşünüyorum 😀
biz mi çok kullanıyoruz.. size yetişemeyiz bu konuda.. 😅
Binada olsun, sokakta olsun hep erkek parfümü kokusu oluyo kadın parfümü değil😄
otobüste iş yerinde yolda asansörde her yerde kadın parfümü.. biz az sıkıyoruz diye zaten koku moku da kalmıyor.. 😅
Bazen yolda yürürken kadınların yanından geçerken parfüm kokusundan dolayı hipoksemiye (düşük solunum) giriyorum.
Ben esans seviyorum parfümü ben hariç herkes seviyor ama en çok erkekler gibi
Ben çok seviyorum her gün en az bir defa düzenli kullanıyorum.
Hem erkek hem kadın kullanıyor ama kadınlar parfüm seçimi yapamıyor. Parfüm kullanma kursu açılsa fena olmazdı
Siz çok biliyonuz herşeyi tabi.
Dün akşamdan kalma bu atar.
Gerek yok sorun değil.
Buda soru mu kadınlar 2 sokak öteden hissediyorum
En çok Koreliler sevey
Kadınlar parfümsüz bakkala gitmez😂
Gerektiginde kulanirim sadece
Parası olanlar seviyo artık🙂
Kadınlar daha fazla seviyor
Erkek parfümleri daha güzel
Kadınlar saha çok seviyor
Kadınlar. Erkeklerin çoğu bakımsız.